banner94

BAKAN KURUM PROJELERİ SIRALADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret ederek iftar yemeğine katıldı.

BAKAN KURUM PROJELERİ SIRALADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret ederek iftar yemeğine katıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Mayıs 2019 Çarşamba 23:15
1918 Okunma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret ederek iftar yemeğine katıldı.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğine katılmak için Kızılcahamam’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret etti.

Bakan Kurum’u, ilçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, Meclis Üyeleri  Ali ihsan Çalıkıranoğlu, Tunay Tamer, Sefa Yıldırım, Mustafa Erol, Birim Müdürleri ve vatandaşlar karşıladı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ziyaretlerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ederek hediye takdimi yapıldı.

Kızılcahamam’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde Kızılcahamam Belediyesi personeli ile biraraya geldi.

Kızılcahamam Yakuttaş Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız , AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Çalıkıranoğlu, Tunay Tamer, Mustafa Erol, Adem Emin Atakul,Dursun Barun, Uğur Uğurlu, Erdoğan Yıldırım, Murat Can, Kemal Çakır, ilçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Belediyemiz çalışanları ve aileleri katıldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar,  yaptığı selamlama konuşmasında davetimize icabet eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek belediye çalışanları ile bir arada iftar yapmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

BAKAN KURUM KIZILCAHAMAM İÇİN YAPILACAK PROJELERİ SIRALADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı konuşmada katılımcıları selamlayarak ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Kurum, ana ocağı olan Kızılcahamam’a yapılacak projeleri sıralandırarak, Kızılcahamam Millet Bahçesi içerisinde millet kıraathanesi kazandıracağız, Ankara, Cengiz Topel, Kazımkarabekir ve Soğuksu Caddeleri üzerinde sokak sağlıklaştırması projesi, Karşıyaka Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşümü yapım işi, Fizik Tedavi Hastanesi ve Belediyemize ait Termal tesislerimizde yenileme çalışmaları yapılarak köylerimizde bulunan eski okullarımız Millet Konaklarına dönüştürme çalışmaları yapılacak, Türkiye’nin en büyük çevre hareketi başlattık; Sıfır Atık Projesi. Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde sürdürülen ve bütün kamu kurum ve kuruluşlarında önem verdiğimiz bu projede Kızılcahamamızı pilot bölge ilan ederek Belediyemiz tarafından bir birim oluşturulup bu projeyi Kızılcahamam’dan hayata geçirerek 2023 hedeflerimizde Kızılcahamam’a inşallah çöp kamyonu girmeyecek şekilde uygulamayı yürüteceğiz dedi.

İftar yemeğinde Kızılcahamam Aşağı Merkez Camii Müezzini Mehmet Metin tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak hep birlikte iftar yapıldı. Yemeğin ardından İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından yemek duası yapılarak protokol üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte salonda bulunanlara afiyet olsun diyerek programdan ayrıldılar.

                                                                       

Son Güncelleme: 23.05.2019 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26