banner94

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KIZILCAHAMAM’A GELEREK ZİYARETLERDE BULUNDU

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kızılcahamam'a gelerek ziyaretlerde bulundu.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KIZILCAHAMAM’A GELEREK ZİYARETLERDE BULUNDU

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kızılcahamam'a gelerek ziyaretlerde bulundu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Şubat 2017 Çarşamba 18:38
1253 Okunma
BAKAN ÇAVUŞOĞLU KIZILCAHAMAM’A GELEREK ZİYARETLERDE BULUNDU


Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kızılcahamam'a gelerek ziyaretlerde bulundu.

Bugün öğle saatlerinde Kızılcahamam’a gelen Bakan Çavuşoğlu, ilk olarak Demokrasi Şehidi Mehmet Gülşen'in evinde ziyarette bulundu. Bakan Çavuşoğlu'nu şehidimizin evinin önünde Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım tarafından karşılandı.

Şehit ailesi ziyaretinin ardından Seyr-Et Restauran'ta tertip edilen yemeğe geçildi. Yemeğe Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte  Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Oral, Adem Emin Atakul, Yusuf Şengül, Songül Ergelen, Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Ahmet Arslanoğlu, Durali Uygun, Günaydın Yüce, Murat Can ve  Hamis Tüfekçi katıldı.

Yemeğin ardından Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Belediye binasına gelerek Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.  Başkan Muhittin Güney, bakan Çavuşoğlu’na Kızılcahamam’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken kendisine ilçemizin yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye paketi ve belediye tarafından yayınlanan kitaplardan hediye etti.

Bakan Çavuşoğlu Belediye ziyaretinin ardından, İlçede ziyaretlerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu Belediye Başkanı Muhittin Güney , İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve  Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ile birlikte ilçede esnafları ziyaret ederek kendileri ile sohbet etti. Esnaflarımızın temennilerini dinleyerek kendileri ile fikir alışverişinde bulundu.

 Ardından Ak Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Sefa Yıldırım'dan teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve partililerle de sohbet etti.

İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından İlçe Kaymakamlık binasına geçen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ı makamında ziyaret ederek Kızılcahamam’dan ayrıldı.



Son Güncelleme: 23.02.2017 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2017-02-25 00:02:14

2002 öncesi ve Muhterem Abdullah GÜL zamanına kadar yaptıkları tek görev yasamanın Yürütmenin hizmet çalışmalarına takoz koymak ve kalan mesailerini sosyal tesislerde darbe planları yaparak ve Milli Şef, Feto vb. vesayet rejimine hizmet/darbe planları yaparak, zıkkımlanarak ve yatarak tamamlayan C. Başkanlarından, Başbakanlardan, Bakanlardan, Gnkrb.larından vb. kurtararak “AK PARTİ iktidarları ile“mesaisini ve mesaisi dışında gecesini gündüzünü VATANA MİLLETE DEVLETE DEMOKRASİMİZE DÜNYA MÜSLÜMANLARINA ve TÜRKLERİNE hizmet etmek için Halka tepeden bakan değil halkın sesine kulak veren, TBMM ve komisyonlarında, Makamların karakollarda, ilerimizdeki ve sınırlarımızdaki kışlalarda karakollarda ve hatta sınır ötesi harekat cephelerinde geçiren C.Caşkanlarına, Başbakanlara, Bakanlara, Üst düzey bürokratlara Gnkrb.larına Komuta kademesi Komutanlarına Mülki Amirlere, Üst düzey bürokratlara ve GÜVENLİK GÜÇLERİNE kavuşturan Allah(c.c)’ımıza binlerce kez şükürler olsun.

banner89

banner83

banner26