banner94

AZRA YILDIZ LGS İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

2 Haziran’da yapılan LGS Sınavına giren Azra Yıldız Kızılcahamam birincisi oldu.

AZRA YILDIZ LGS İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

2 Haziran’da yapılan LGS Sınavına giren Azra Yıldız Kızılcahamam birincisi oldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Haziran 2018 Perşembe 17:55
2425 Okunma

2 Haziran’da yapılan LGS Sınavına giren Azra Yıldız Kızılcahamam birincisi oldu.

Kızılcahamam Çağatay Ortaokul öğrencisi Azra Yıldız, 2 Haziran 2018 tarihinde  yapılan Liselere Geçiş Sınavına giren ve Kızılcahamam’dan sınava katılan 218 öğrenci arasından en yüksek puanı alarak 468.3241 ile Kızılcahamam birincisi oldu.

LGS’ye giren Türkiye genelinde 990 bin öğrenci arasında ise ilk bin’e giren Azra Yıldız önce Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından altın ile ödüllendirildi, ardından ilçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ise tebrik etti.

Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız’ın Kızı olan Azra Yıldız Sınava nasıl hazırlandığını anlatarak; Kendimde eksiklik hissettiğim konular üzerinde durdum bu konuları da not alarak çalıştım, konuları tamamladıklarımı işaretleyerek eksiklerimi tamamlamış oldum, sınavdaki başarım eksiklerimin üzerine çalışmam ve bilemediğim yerleri sorarak öğrenmem ve düzenli çalışmamdan dolayı başarılı oldum dedi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız Makamında ağırladığı LGS Kızılcahamam birincisi olan ve aynı zamanda Kızı olan Azra Yıldız’ı tebrik ederek Başta İlçemizin başarılı bir öğrencisi olmasından okulunun başarılı öğrencisi olmasından ve Kızım olarak ailesini gurur kaynağı olduğu için tebrik ediyorum dedi.

Ziyaret’te bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız’ın eşi Şener Yıldız Azrayı tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Son Güncelleme: 28.06.2018 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26