banner94

ATATÜRK KIZILCAHAMAM’DA SAYGIYLA ANILDI

Kızılcahamam’da 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma töreni düzenlendi

ATATÜRK KIZILCAHAMAM’DA SAYGIYLA ANILDI

Kızılcahamam’da 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma töreni düzenlendi

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Kasım 2018 Cumartesi 12:33
1173 Okunma
ATATÜRK KIZILCAHAMAM’DA SAYGIYLA ANILDI

Kızılcahamam’da 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma töreni düzenlendi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. yılında tüm yurtta olduğu gibi Kızılcahamam’da da düzenlenen törenlerle saygıyla anıldı. 

10 Kasım 2018 Cumartesi günü  15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Cumhuriyet Savcısı Serkan Celbek, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, CHP İlçe Başkanı Yüksel Altun, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Uslucan, Belediye Meclis Üyesi Günaydın Yüce, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, siyasi parti yöneticileri, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende  protokol tarafından çelenkler konuldu. Tören, saygı duruşuyla başladı. Saat 09.05’i gösterdiğinde  tüm Türkiye’de olduğu gibi Kızılcahamam’da da hayat durdu, sirenler çalmaya başladı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen törenin ardından, anma programı Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen program ile devam etti.

Şehit Hakan Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda; Günün anlamını belirten konuşma, video gösterimleri, Atatürk şiirleri, Sabiha’nın gözünden drama gösterisi, öğrenciler tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Programın sonunda Atatürk konulu çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödülleri verildi.

Son Güncelleme: 10.11.2018 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26