banner94

ATAALP BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYILIĞNI AÇIKLADI

Av. Özgür Adalet Ataalp Kızılcahamam Belediye Başkan a. Adayı olacağını açıkladı

ATAALP BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYILIĞNI AÇIKLADI

Av. Özgür Adalet Ataalp Kızılcahamam Belediye Başkan a. Adayı olacağını açıkladı

31 Temmuz 2013 Çarşamba 01:53
1901 Okunma
ATAALP BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYILIĞNI AÇIKLADI


Av. Özgür Adalet Ataalp Kızılcahamam Belediye Başkan a. Adayı olacağını açıkladı.

İsmi Kızılcahamam Belediye Başkan a.Adayı olarak geçen ve yerel haber sitelerinde sıklıkla a. adayı olup olmayacağı yönünde tartışmalara konu olan Av. Özgür Adalet ATAALP Kızılcahamam Belediye Başkan a. adayı   olacağını açıkladı.

    Av. Özgür Adalet ATAALP'in daveti  üzerine Ankara Konak' ta bir araya gelen Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa YILDIRIM , Kadın Kolları Başkanı Fatma YILDIZ , Gençlik Kolları Başkanı Abdullah ŞENLİ , Başkan Yardımcısı  İbrahim YILDIZ , Başkan Yardımcısı Durmuş AKAY ve Eğitimci Muhittin GÜNEY yaklaşan yerel seçimler üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler.
 
     Birlik, Beraberlik ve Birleştiricilik üzerine kurulu bir konuşmanın ardından Av. Özgür Adalet ATAALP 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Kızılcahamam Belediye Başkanlığı için Ak Parti' den  a. Adayı olacağını açıkladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beylikdüzünden Kızılcahamam ve Akp Sevdalıları Diyor ve Hatırlatıyor ki 2013-08-01 00:10:47

Aşağıdaki yorumu kızılcahamamhaber.com da yayınlanan Yerel seçimler yaklaşırken Ak Parti. (ADAYLARI KİM OLMALI VE NEDEN) HABERİ ÜZERİNE YAZDIM AMA SAYIN EDİTÖR İÇERİĞİNDE HAKARETİN “H”SI BULUMMAYAN BU GERÇEĞİ YAMSITAN YORUMU YAYINLAMADI. Oysaki diğer siteler MHP ve başkana içeriğinde hakaret olmayan en ağır eleştirileri bile yayınlıyorlar. Bu itibarla kızılcahamamhaberi kınıyor ve halkıma şikâyet ediyorum
Kardeşlerim Genel Başkanımızın arkasında seçim garanti mantığı ile her adamı aday yapma gayretinden vaz geçmezsek Genel başkanımızı Kızılcahamama her gelişinde MHP lilerin karşılamasına bir 5 yıl daha katlanmak zorundayız. Bu itibarla Sefa Yıldırım ve Ahmet Aslanoğlunı pompalayanlar öncelikle Kızılcahamam. Devlet Hastanesi doktor kadrosuna ve işlem sistemine sonrasında da parası hazır hastaneyi neden yeniletemediklerine bir baksınlar ve bu kişilerin belediye başkanlığının da bu kadar olacağını bilsinler yeter

banner89

banner83

banner26