banner94

ALUÇDAĞI BAZLAMASINA HELAL GIDA BELGESİ

Kızılcahamam Efor Alışveriş Dünyası tarafından isimlendirilen, Aluçdağı bir Dünya markası olma yolunda ikinci adımını Aluçdağı Unu mamulleri ne’de Helal Gıda belgesini alarak attı.

ALUÇDAĞI BAZLAMASINA HELAL GIDA BELGESİ

Kızılcahamam Efor Alışveriş Dünyası tarafından isimlendirilen, Aluçdağı bir Dünya markası olma yolunda ikinci adımını Aluçdağı Unu mamulleri ne’de Helal Gıda belgesini alarak attı.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 19:02
2190 Okunma
ALUÇDAĞI  BAZLAMASINA HELAL GIDA BELGESİ

Kızılcahamam Efor Alışveriş Dünyası tarafından isimlendirilen, Aluçdağı bir Dünya markası olma yolunda  ikinci adımını Aluçdağı Unu mamulleri ne’de Helal Gıda belgesini alarak attı.

1998 yılında 10 ortak ile Kızılcahamam Ankara Caddesi Aşağı Cami Pasajında Kızılcahamamlıların hizmetine açılan Efor Alışveriş dünyası 10 yıllık tecrübelerini atılım haline getirerek Kızılcahamam’dan bir markanın doğuşuna vesile oldu.  2007 yılında Et işleme ve Paketleme tesisini yine Kızılcahamam’da faaliyete geçiren Efor Alışveriş Dünyası Kızılcahamam’dan dünyaya açılan bir marka olma yolunda ilerliyor.  ALUÇDAĞI İsmini ilk Kırmızı Et de başlatan ve kısa adı WHC ( World Halal Concil) olan Dünya Helal Gıda Konseyi akreditasyonlu, GİMDES’ TEN helal gıda belgesine sahip oldu.

ALUÇDAĞI şimdide Unlu mamulleriyle ( Bazlama, Gözleme, Şepit, Erişte ve Mantı) ürün yelpazesi ne’de Helal gıda sertifikasını aldı.

Kızılcahamam yöresel ürünleri arasında başta bulunan Kızılcahamam bazlaması her müşterinin vazgeçilmesi hâline gelince birde talep arttığından 2011 yılında kendi bazlamasını üretmeye başlayan Aluçdağı Şuanda ilçemizde üretilen Bazlaması, Gözlemesi, Eriştesi, Şepiti  ve Mantısını Dünya çapında bir marka haline getirerek Helal gıda sertifikasını almaya hak kazandı.

İlçemizde hep ilklere imza atmış olan perakende sektöründe hizmet veren Efor Alışveriş Dünyası , Aluçdağı markası adı altında üretilen ürünler her zaman 1. Kalite olması, katkısız olması ve sağlığa zararlı kimyasal maddelerle desteklenmemesi de müşterileri tarafından tercih sebebi olmaması için dikkat ediyor.

Konuyla ilgili Soğuksu Haber’e açıklama yapan Firma Genel Müdürü İhsan Koçak; “Her üretici kendi firmasını daha çok kazandırmak isterken bir şeylerden fedakarlık etmesi gerekir, fakat bizim hedefimiz markalaşmaktı bu da oldu. Bizler müşterilerimizin hep sağlığını düşündük bu da bize 2. Helal gıda  belgesinin sahibi yaptı.

Gindes Dünya Helal belgesine sahip olan Aluçdağı sucukları ve unlu mamulleriyle Türkiye’nin çeşitli yerlerinde açılan fuarlara katılarak ilçemizi temsil etmektedir” dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2013-08-27 10:47:52

aluçdağı logosu yüzünden ekmeklerin yüzünü göremiyoruz.

banner89

banner83

banner26