banner94

ALİİHSAN MADEN ADAY OLDU

Vatandaşlarımızın büyük teveccüh gösterdiği Ali İhsan MADEN Yenice Mahallesine muhtar adayı oldu.

ALİİHSAN MADEN ADAY OLDU

Vatandaşlarımızın büyük teveccüh gösterdiği Ali İhsan MADEN Yenice Mahallesine muhtar adayı oldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Şubat 2014 Cumartesi 13:05
1107 Okunma
ALİİHSAN MADEN ADAY OLDU

Vatandaşlarımızın büyük teveccüh gösterdiği  Ali İhsan MADEN  Yenice Mahallesine muhtar adayı oldu.

                               NEDEN ADAY OLDUM !

                Bilindiği gibi Ağustos 2013 yılında ilçemiz Ziraat Bankasından emekli oldum.Emekli olduktan sonra bana halkımızın teveccühleri sürekli devam etti. Kendilerine bu teveccühlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

 Eş dost akrabalarım , banka meslektaşlarım ve vatandaşlarımızın  benim muhtar adayı olmamı ısrarla istiyorlardı. Ben önceleri düşünmemiştim. Geçen süreç içerisinde onların haklı olduğu kanaatine vardım. Bu arada vatandaşlarımızdan  neden hala muhtar adayı olmuyorsun telkinlerinden sonra hiç tereddüt etmeden Yenice Mahallemize daha iyi bir hizmet etmek için aday olduğumu açıklıyorum. Cenab-ı Allahım nasip ederse bu kutlu göreve adayım. Daha önce adaylığını açıklamış arkadaşlarıma da bu hizmet yolunda başarılar diliyor seçimlerin dostane bir hava içinde geçmesini temenni ediyorum.

Mahallemizin sorunlarına yine mahallemiz sakinleri ile çözmeye ihtiyaç duyulan her anda mahallemizin hizmetinde olmaya herkesin hak ve hukukunu gözeterek en iyisini yapmaya talibim. Bu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekler; saygılarımı sunarım.                      

Son Güncelleme: 22.02.2014 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN ERKURT 2016-03-09 15:07:29

iyi yakişikli bir emeklsi tam bana göre ideal birisiniz.....

banner89

banner83

banner26