banner94

AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Hayırsever İş Adamı Zeki Türkeş tarafından Kızılcahamam’da bulunan ihtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Hayırsever İş Adamı Zeki Türkeş tarafından Kızılcahamam’da bulunan ihtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Kasım 2019 Salı 17:26
2957 Okunma
AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ

ATO Congresium’da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın son gününde Hayırsever İş Adamı Zeki Türkeş tarafından Kızılcahamam’da bulunan ihtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Törene katılan Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, “Bunlar bizim kamusal görevlerimiz, topluma karşı vazifelerimiz” dedi. ATO Congresium'da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nın son gününde ihtiyaç sahibi engellilere iş adamı Zeki Türkeş'in katkılarıyla temin edilen 200 tekerlekli sandalye hediye edildi. Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan törende yaptığı konuşmada, “İki yıldır Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda Zeki Bey bu güzel faaliyeti gerçekleştiriyor ama fuarın dışında da bu hayırlı hizmeti devam ettirdiğini görüyoruz. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Zeki Bey gibi insanlardan Allah razı olsun. Bunlar bizim kamusal görevlerimiz, topluma karşı vazifelerimiz. Ayrıca düzenlenen fuardan dolayı Türkiye Verimlilik Vakfı yöneticilerini de tebrik etmek istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar ,"Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu nedenle bu yardımları bizlere ulaştıran, bu kampanya süresince destek olan hayırsever vatandaşımız Zeki Türkeş’e teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hemşerimiz Hasan Doğan ve beraberindekiler akülü tekerlekli sandalyeleri teslim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26