banner94

AKP'YE SÜPRİZ KATILIM

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı tarafından İftar yemeği düzenlendi.

AKP'YE SÜPRİZ KATILIM

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı tarafından İftar yemeği düzenlendi.

11 Ağustos 2012 Cumartesi 01:07
3004 Okunma
AKP'YE SÜPRİZ KATILIM

   AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı tarafından İftar yemeği düzenlendi.

 

   İftar yemeğinde sürpriz bir gelişme yaşanarak, AKP Kızılcahamam İlçe Teşkilatı tarafından partiye yeni katılan isimler için rozet töreni düzenlendi.

 

   Partililerinde bir arada olduğu geleneksel iftar yemeği  programında  Kaymakamlık Emekli Yazı işleri Müdürü ayrıca CHP Belediye Başkan Adaylarından Nafi Işık, İlçe Özel idare eski Müdürlerinden Hasan Ercan ve Kasımlar Köyü Muhtarı Aliihsan Alkan AK Partiye katılımlarını açıklayarak  rozet takma töreni düzenlendi.Yemeğe Katılan AK Parti Ankara Milletvekillerinden Haluk İpek, Cevdet Erdöl ve Seyit Sertçelik tarafından AKP saflarında yer alan yeni isimlere rozetleri takıldı.












Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Akgül 2012-08-11 05:12:46

Hayırlı Olsun Nafi Enişte... Kaydınız hizmetlerinize ve hayırlara vesile olur inşallah.

Avatar
Yusuf ŞENGÜL 2012-08-11 11:55:31

Tabiiki bu günlerde erken seçimlerin zamanından önce olacağı konuşulmaya başlandından dolayı,,önümüzdeki seçimlerde kendisini bir yerde bulup,vatandaşa hizmet etmek isteyenler siyasi partilere şimdiden katılmaya başladı,inşallah bu mesajımdan birileri bir şeyler çıkarır.bundan sonra herkes hizmeti en güzel yapacağı yerde olmak ister!!!!!!

Avatar
kızılcahamamlı 2012-08-12 11:30:32

insanların yaşamını evveliyatını incelemeden geleni kaydet gideni kaydet işte akp partisi çokluk olsun gerisi önemli değil onurlu olmak lazım kaydolanlarda kaydedenlerde

banner89

banner83

banner26