banner94

AK PARTİ'DEN BASIN AÇIKLMASI

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Basın açıklaması yaptı.

AK PARTİ'DEN BASIN AÇIKLMASI

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Basın açıklaması yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Şubat 2014 Perşembe 21:34
2167 Okunma
AK PARTİ'DEN BASIN AÇIKLMASI

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Basın açıklaması yaptı.

Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Seçim Koordinasyon merkezinde yaptığı basın açıklamasındaİ “30 Mart 2014 günü gerçekleştirilecek  olan Mahalli İdareler Seçimlerinin Kızılcahamam’lı hemşehrilerimize ve Kızılcahamam’da yaşayan diğer tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi

Güney Sözlerine şöyle devam etti; “Kızılcahamam İlçe merkezi ve 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra hizmet alanına dahil olacak olan 104 köyümüze Merkezi Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından bugüne kadar çok güzel hizmetler verilmiştir.

Bilindiği gibi, bundan önce köylerimize İl Özel İdaresi tarafından hizmetler götürülüyordu. Ancak, 30 Mart’tan sonra bu hizmetler Kızılcahamam Belediyemiz ve Ankara Büyükşehir Belediyemiz tarafından verilecektir.

Kızılcahamam’a büyük önem veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek ve Merkezi Hükümeti temsilen Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Emrullah İşler’in katılımı ile 23 Şubat 2014 Pazar günü saat 11:30’da Akdoğan Köyü çıkışında araç konvoyu hazırlanarak misafirlerimiz karşılanacak.
Misafirlerin katılımı ile şehir merkezinde araç konvoyu yapılacak ve Saat 12:30’da Merkez Camii Önünde; Sayın Melih Gökçek ve Sayın Prof. Dr. Emrullah İşler ile beraber İlçemize yapacağımız hizmetleri sizlere anlatacağız. Tüm hemşehrilerimizin katılımını bekler selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney seçim çalışmalarında yaşanan bazı fiili hareketlerle karşılaştıklarını dile getirerek köy bölgelerine asılan afişlerin üzerlerinin karalandığı varsayımında bulunarak çirkin bir yaklaşım olduğunu iletti.


Son Güncelleme: 21.02.2014 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
30 mart @ahmet 2014-02-22 23:34:54

30 marttan sonra tanıyacan inşallah

Avatar
VATANDAŞ 2014-02-23 11:57:28

adem arkadaşim.! sahi̇bi̇ olduğun dünya görüşünün parti̇si̇ seni̇ bi̇ri̇nci̇ sira, bi̇r numara yapmişti.! akp'deki̇ değeri̇n (7)nci̇ sira olmuş. fotoğrafta da eğreti̇ duruyorsun gi̇bi̇ sanki̇? kendi̇ni̇ zorlama dostum... umuyorum ki̇ i̇lkeleri̇ni̇ orada da savunabi̇li̇r,ümmet deği̇l yurttaş olursun...!

Avatar
ahmet 2014-02-21 17:33:16

muhittin güney kim. ismini yeni duyuyorum.

Avatar
Recep 2014-02-21 23:42:38

nasıl olur deme atama dayatma başkan adayı mühittin güney,halkın tercihine,milletin talebine ipotek koyup darbe ile gelen aday tanımıyorsan tanı ilçe halkının kimi istediği anketlerde ve gönüllerde gönüllerin başkanı diye yazılı,şimdi ders verme zamanı.bu parti meselesi degil milleti hiçe saymanın cevabı omum için bizim çokun diyoruz çoşkun bizim partili degil ama bizim coşkun işte.

banner89

banner83

banner26