banner94

AK PARTİ'DE TEMAÜL HEYECANI

AK Parti İl Başkanlığı yarın Altınpark'ta temayül yoklaması yapacak. Ardından halk anketleriyle listeler oluşturulacak

AK PARTİ'DE TEMAÜL HEYECANI

AK Parti İl Başkanlığı yarın Altınpark'ta temayül yoklaması yapacak. Ardından halk anketleriyle listeler oluşturulacak

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Şubat 2015 Cumartesi 11:13
987 Okunma
AK PARTİ'DE TEMAÜL HEYECANI

AK Parti İl Başkanlığı yarın Altınpark'ta temayül yoklaması yapacak. Ardından halk anketleriyle listeler oluşturulacak

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, kongrelerin ardından yenilenen teşkilat üyeleri ve aday adaylarıyla genel seçimlerde nasıl bir plan izleyeceklerini belirlediklerini söyledi. Yarın Altınpark ANFA Salonu'nda temayül yoklaması programlarının başlayacağını bildiren Yamalı, sonrasında yapılacak halk anketleriyle birlikte Genel Merkez'de değerlendirme yapılacağını ve aday listelerinin oluşturulacağını kaydetti.

TAZE KAN DEPOLANDI
2014 yılı içerisinde iki büyük seçim yaşandığını hatırlatan Başkan Yamalı, "Önemli seçimler sonrasında Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kollarımız da dahil olmak üzere toplamda 75 adet çok renkli ve coşkulu muazzam kongre süreci gerçekleştirdik. Kongrelerle yeni bir sinerji oluşturarak taze kan depoladık ve hemen 2015 takvimimizde bulunan seçim çalışmalarına başladık. Çünkü AK Parti olarak vatandaşlarımıza artan bir sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz" dedi. İstişareye çok önem veren bir yapıya sahip olduklarının altını çizen Yamalı, "Seçim Koordinasyon Merkezlerimizi bir ay önce kurduk. Sandık yönetim kurulumuz ziyaretlerini, eğitimlerini tam gaz sürdürüyor" diye konuştu.

'600 BİN ÜYEYLE DİNAMİK YAPI'
Başvuru sürecinde aday adaylarına küçük bir mülakat yaptıklarını belirten Yamalı, "Sonrasında aday adaylarımızı bazı programlar organize ederek teşkilatlarımıza tanıtmaya başladık. Yarından itibaren bütün teşkilatımızın katılım sağladığı temayül yoklaması programı düzenleyeceğiz. Sonrasında halk anketleri yapıp sonuçları ile birlikte genel merkeze göndereceğiz. Daha sonra da aday listelerimizi oluşturacağız" dedi. 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda kendileri ile yarışan bir parti olduklarını vurgulayan Yamalı, "2015 seçimleri tüm Türkiye'nin yanı sıra dünya ülkeleri için de önem arz ediyor. Bundan ötürü halkımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı planlıyoruz. Mahalle temsilcilerimizle çalmadık kapı bırakmıyoruz. Sadece Ankara'da 600 bin üyesi olan bir teşkilatız ve bugüne kadar nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra da hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

ANKARA İÇİN HEDEF 19 VEKİL
AK Parti İlçe Başkanlarının, diğer partilerin genel başkanlarından daha çok çalıştığını söyleyen Yamalı, "Bu seçimlerde Türkiye ortalamasının üç puan üstü bizim minimum hedefimiz. Genellikle Ankara ortalaması ile Türkiye ortalaması birbirini takip ediyor. Bilindiği üzere Ankara'da vekil sayısı 32'ye çıkartıldı. Bu şartlar altında 32 vekilinden en az 19'unu çıkarmayı hedefliyoruz ve tazelenen teşkilatlarımızla bu başarıyı elde edeceğimize inanıyorum" dedi.


Son Güncelleme: 28.02.2015 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ay 2015-03-03 22:35:10

Verilen sozler gec kaliyor Sayin Baskanim.

Avatar
Veysel BAYRAM 2015-03-03 22:50:11

Allah (c.c)'hım, 12 YILDIR İSLAMA, MÜSLÜMANLARA, İNSANLIĞA, DEVLETİMİZE ve DEMOKRASİMİZE hizmet için İktidarı Demokrasi dışı illegal oluşumlarda arayan CHP BDP ile onlara takılan MHP.ve yandaşları ile canla başla ama demokrasi kuralları ile mücadele eden AK PARTİ Kurucu Lideri ve A’dan, Z’ye Bütün DAVA Arkadaşlarını her türlü kötülüklerden koru., Cumhuriyet tarihinden buyana ve özellikle günümüz siyasi parti ve liderleri arasında, İSLAMA MÜSLÜMANLARA ve İNSANLIĞA en çok ve en güzel hizmeti veren AK Parti'ye (ve Kurucu Liderine) 7 Haziran seçimleri için İmanlı İhlaslı ve samimi adaylar,7 Haziran seçimlerinde ANAYASAYI tek başına değiştirecek milletvekili sayısı ile İ K T İ D A R, sonrasında da seçilen samimi milletvekilleri ile İSLAMA, MÜSLÜMANLARA, İNSANLIĞA, DEVLETİMİZE ve DEMOKRASİMİZE çok daha iyi hizmet edecek YENİ DEMOKRAT ve SİVİL bir anayasa hazırlamayı ve uygulamasını nasip eyle(Amin, Amin, Amin)

banner89

banner83

banner26