banner94

AK PARTİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİRAARAYA GELDİ

Ak Parti Kızılacahamam İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Toplantısı ve aynı zamanda teşekkür yemeği düzenledi.

AK PARTİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİRAARAYA GELDİ

Ak Parti Kızılacahamam İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Toplantısı ve aynı zamanda teşekkür yemeği düzenledi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Nisan 2014 Çarşamba 12:17
1341 Okunma
AK PARTİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİRAARAYA GELDİ

Ak Parti Kızılacahamam İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Toplantısı ve aynı zamanda teşekkür yemeği düzenledi.

22.04.2014 Salı Günü Saat 20:00’de Başak Otelde Yapılan Danışma Toplantısı ve Teşekkür Yemeğine Ak Parti Genel Merkez İl Kordinetörü Recep Yıldırım, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Esen Ali Sezen, Belediye Başkan A.Adaylarından  Beyhan Sarı, Yılmaz Özbek, Mustafa Özbekli, Ömer Batı AK Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenli ve Parti Üyeleri Katıldı.

Toplantıda İlçe Başkanı Sefa Yıldırım Açılış Konuşması Yaptı. Yıldırım Konuşmasında 30 Mart Yerel Seçimlerinde göstermiş olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim dedi. Konuşmasına devam eden Yıldırım, Belediye Başkanımız Muhittin Güney beyede çalışmalarında başarılar dilerim Toplantımıza katıldınız için teşekkür eder Saygılar sunarım dedi.

Yıldırım’ın Konuşmasından Sonra Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenli Seçim Çalışmalarından dolayı Teşekkür etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız Fatma Yıldız Konuşmasında Kadın Kolları Başkanlığını Görevi süresinde İlk Defa Bir Belediye Kazandığı  çok güzel bir duygu olduğu söyledi ve herkese teşekkür etti.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney Konuşmasında ise; Seçim Sürecinden Bahsederek o anları yaşamak istediği söyledi. Teşkilatlarımızla birlik ve Beraberlik için bir seçim süreci geçirdik Hakikaten Hiç Kimsenin  Tahmin etmediği hiç kimsenin hayalinden bile geçirmediği performans gerçekleştirerek bu süreci tamamladık ve yüzümüzün akı ile çıktık. Gençlik kollarına kadın kollarımıza Arkadaşlarımın Hepsini tek tek Teşekkür ediyorum dedi.

Seçim Sürecide toplam 333 tane ev toplantısı yaptık ve günde 12 ev toplantısı yaptımız günler oldu. Biz Seçime Kendi Başımıza çıkmadık Kendi Basına Çıkanlarıda gördük dedi.  

Belediye Başkanı Güney’in Konusmasından Sonra Ak Parti Genel Merkez İl Kordinetörü Recep Yıldırım Konuşma Yaptı.

Recep Yıldırım Konuşmasında Öncelikle Hepiniz Hoşgeldiniz Hepinizi tebrik ederim dedi Birlik ve Beraberliğiniz Hiçbir Zaman bozulmasın her zaman birlik ve barberliğiniz daim olsun, Seçimi Kazanarak Başbakanımız Recep Tayip Erdoğanı Gerçekten Sevindirdiniz Başbakan Yardımcımız Emrullah Beyi Gururlandırnız dedi.



Son Güncelleme: 23.04.2014 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26