banner94

AK PARTİ YALANLAMIŞTI NEDEN GÜNDEME GELDİ

Daha önce Twitter’da yayınlanan ve AK Parti’nin Ankara ilçelerinde gösterilecek aday listesi olduğu öne sürülen ve daha sonra AK Parti tarafından yalanlanan listede

AK PARTİ YALANLAMIŞTI NEDEN GÜNDEME GELDİ

Daha önce Twitter’da yayınlanan ve AK Parti’nin Ankara ilçelerinde gösterilecek aday listesi olduğu öne sürülen ve daha sonra AK Parti tarafından yalanlanan listede

uğur demirbaş
uğur demirbaş
09 Aralık 2018 Pazar 12:25
1242 Okunma
AK PARTİ YALANLAMIŞTI NEDEN GÜNDEME GELDİ

Daha önce Twitter’da yayınlanan ve AK Parti’nin Ankara ilçelerinde gösterilecek aday listesi olduğu öne sürülen ve daha sonra AK Parti tarafından yalanlanan listede birkaç ismin değiştirilmiş hali bu kezde bir gazeteninde yayınlanan bir haber ile yeniden gündeme geldi.

Konu hakkında AK Partili kaynaklardan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, sosyal medya ve basında yayınlanan listenin gerçeği yansıtmadığı, adayların Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının ardından en geç 14 Aralık tarihine kadar açıklanacağı öğrenildi. Ak Parti Aday Adaylarınında tepkisini toplayan bu yayın yerinde olmayan bir hareket olduğu ve Ak partiyi, adaylarını yıpratmak isteyenlere karşı kulak verilmemesi istenildi.

AK Parti O Liste için bir açıklamada yapmıştı.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal tarafından daha önce yalanlanan o listeler ile ilgili yapılan açıklamada önemli bilgilere yer verilmişti.

Konu hakkında daha önce yayımlanan açıklama şöyle;

“Değerli teşkilat mensuplarımız;
Medyada ve sosyal medyada partimizin aday listesi olduğu iddia edilen bazı listeler dolaşmaktadır. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın açıklamaları olmadığı sürece bu listelerin dikkate alınmaması gerekmektedir.
Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda, Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik’in de açıkladığı gibi, 24 Kasım Cumartesi günü, saat 14.00’te İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde 40 ilin belediye başkan adayları açıklanacaktır. Kalan illerin belediye başkan adayları ise önümüzdeki hafta içinde açıklanacaktır.
Bulunduğunuz illerde açıklanan ya da açıklanmayan isimler üzerinden AK Parti siyasetinin yetiştirdiği önemli aktörlerin yıpratılmasına, onlar ile ilgili tezviratlara asla müsaade edilmemelidir.
AK Parti ailesinin her bir ferdi son derece kıymetlidir. Açıklamalarımızda ve konuşmalarımızda bu hususta yüksek hassasiyet gösterilmesini istirham ederiz.
Yarın yapılacak toplantıda açıklanacak belediye başkan adaylarına gerekli tebliğ yapılmıştır. Genel Başkanımız veya sözcümüz tarafından açıklanmadığı sürece kamuoyunda zikredilen listelere itibar edilmemelidir.
MAHİR ÜNAL AK PARTİ GENEL MERKEZ TANITIM VE MEDYA BAŞKANI”

İŞTE YALANLANAN BU LİSTE

  1. Asım Balcı (Altındağ),
  2. Hilal Ayık (Akyurt),
  3. Burhan Demirbaş (Ayaş),
  4. Abbas Şahin (Bala),
  5. Tuncer Kaplan (Beypazarı),
  6. Hazım Caner Can (Çamlıdere),
  7. Çiğdem Özer (Çankaya),
  8. Mustafa Demir (Çubuk),
  9. Gökhan küçükçelebi (Elmadağ),
  10. Hüsamettin Ünsal (Evren),
  11. Havva Yıldırım (Güdül),
  12. Özdemir Turgut (Haymana),
  13. Serhat Oğuz (Kahramankazan),
  14. Filiz Ulusoy (Kalecik),
  15. Süleyman Acar (Kızılcahamam),
  16. Turgut Altınok (Keçiören),
  17. Mustafa tuna (Mamak),
  18. İsmail Öntaş (Nallıhan),
  19. Ayhan Yılmaz (Pursaklar),
  20. Aysel Delir (Polatlı),
  21. Murat Ercan (Sincan),
  22. Melih Memiş Çelik (Şereflikoçhisar),
  23. Veysel Tiryaki (Yenimahalle),
  24. Hilmi Özer (Etimesgut),
  25. Murat Beybalta (Gölbaşı)
Son Güncelleme: 09.12.2018 22:34
Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26