banner94

AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI

AK Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Mühittin Güney katıldı.

AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI

AK Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Mühittin Güney katıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Şubat 2014 Pazar 17:32
3535 Okunma
AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI
AK Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Mühittin Güney katıldı.

Kızılcahamam Akdoğan girişinde karşılanan Ak Partili heyet konvoy eşliğinde ilçeye giriş yaptı. Başbakan yardımcısı Emrullah işleri merkez cami önünde ilçe kaymakamı Mustafa Çit karşıladı. mitink alanına geçen heyet ankara caddesi üzerinde toplanan kalabalığa seslendi.

Ak Parti Kızılcahamam Secim koordinasyon merkezi açılışında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Sefa Yıldırım yerel iktidara yüklenerek yapılan hizmetleri eleştirdi. Ardından Kürsüye çıkan Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney halktan destek istedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökcek ise seçim otobüsünün üzerinden seslenerek Kızılcahamam için yapılacak projeler den bahsetti.

Son olarak konuşan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, 30 Mart seçimlerinin, sadece yerel bir seim olmayacağını söyledi.

İşler, “Birileri bizi yolsuzlukla itham etmeye kalkıyorlar. Bize yalan, iftira atıyorlar halbuki CHP Genel Başkanı, SSK Genel Müdürlüğü yaptı o zaman SSK’yı batırmak SSK’yı zarara uğratmaktan dolayı mahkemeyi verildi. Bu mahkemelerden yolsuzluktan ne ile kurtuldu, o zamanki Rahşan affı ile kurtuldu” dedi.



























































Son Güncelleme: 23.02.2014 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kizilcahamamli 2014-02-23 21:24:21

sefa yildirim konusmasinda diyor ki kizilcahamam kilitli tas yollari hak etmiyor dogru soyluyor sizin zamaninizda ki gibi camurlu yollarimi hak ediyor .coskun baskan herseyin en iyisini en guzelini yapti yalanlarla onu kirletmek yaptiklarini inkar etmek cok ayip kabullenin artik hukumet bu donem mi sizin ?adem ozbekler zamaninda da sizindi niye yapmadiniz hicbir yeri?oyle govde gosterisi yapmakla olmaz bu isler kizilcahamam ma sevda lazim iş lazim hizmet lazim.

Avatar
mehmet 2014-02-23 22:24:29

ankaradan konvoy var dediler gelmen gerek adam lazım kalabalık olacakmış dediler geldik ki rezillik kordinasyon yok kardeşim

Avatar
osman 2014-02-23 22:26:53

melihin konuşması nerde .sizde mhpliler gibi yayın yapın sizide sandığa gömeceğiz

Avatar
YILMAZ 2014-02-23 23:12:38

hersey ortada aslinda yapilan islerde ortada coskun baskan yeterince calismadi isini yapmadi kizilcahamam icin iyi bir baskan degil diye bilirmisiniz allah askina soyleyin ne yazikki karaliyorlar hak yemeyin gunah siyaseti karalamadan yapin ben ankarada oturuyorum 10 sene kizilcahamamdaa kaldim hafta sonlari gidiyorum kizilcahamam a her gidisim de coskun baskanin bir hizmetini mutlak ve mutlak duyuyorum oyumu kizilcahamamda kullanicam hak yemeyin.... her sey ortada

Avatar
vatandas 2014-02-23 22:33:33

yapilmis islerim üstüne herkes konar armut piş agzima düş

Avatar
Veysel BAYRAM 2014-02-24 00:56:49

2004-2009 döneminde üçlü, beşli, yedili olmanın gücünün ve b.şehrin soğuksu milli parkı projesinin (asfalt maslar- güvenlik - temizlik gelse de) kızılcahamamımıza gelmemesinin tek sebebi sayın a.ölerin proje karşılığı konu ile ilgili bakanın milletvekilinin bürokratın büyük veya metropol belediye başkanlarının önünde hatta ve hatta muhterem rtenın önünde ceket düğmesini iliklemesidir. ceket düğmesini iliklemeyecek kadar büyük olan gururudur.
bugün üçlü, beşli, yedili olmanın güçlerinin kızılcahamam'ımıza gelmesinin önündeki engellerinde 01.04.2014 tarihinden itibaren ortadan kalkacağının müjdesini güvenilir insanlardan yani başbakan yardımcımızdan b.şehir belediye başkanımızdan ve belediye başkan adayımızdan aldık. elhamdülillah.
ülkemizin ve torunlarımızın geleceğini koalisyonlarla tekrar perişan etmemek ve bugün açiklanan müjdelerin hayata geçirilmesine destek için haydi türkiyem haydi kizilcahamamim yereldede geneldede oylar ak partiye dilek ve temennisi ile

Avatar
Mehmet Sanayi ustası 2014-02-24 20:14:00

bayidirli ali̇ bunlar atama başkan yalaka menfaat i̇li̇şki̇leri̇ i̇le bi̇rli̇kteler gerçek sevdi̇ği̇mi̇z adayida harcattilar şi̇mdi̇ hai̇nli̇k yapmiyor di̇mdi̇k duruyor i̇çleri̇nde yalakalik yok yapmiyor asi̇l bi̇r duruşu var görecegi̇z sonucu,başbakana üzülüyorum hep yaniltiyorlar geri̇si̇ tevaruat.

Avatar
BAYIRLI Ali 2014-02-24 06:57:04

kemal doğanoğlu, hayırdır, m.güney aday olunca , kefi̇l olan emrullah i̇şler gelsi̇nde kazansin, oyumu saadet e basar geçeri̇m di̇yordun, a. arslanoğlu i̇le u. kalenderi̇ büyükşehi̇r siralamasina koyunca herşey i̇yi̇mi̇ oldu, fahretti̇n i̇lhan i̇çi̇n neler söylüyordun şi̇mdi̇ kol kola ayip be abi̇, unutma " adamin yaninda menfaat i̇çi̇n olana yalaka" " adamin yaninda dava i̇çi̇n olana asker deni̇r" si̇zi̇n bi̇r hesabiniz varsa allahin da hesabi vardir.

banner89

banner83

banner26