banner94

AK PARTİ KONGRESİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANDI

Adalet ve Kalkınma Parti Kızılcahamam ilçe Teşkilatının 4.Olağan kongresi 19.02.2012 Pazar günü saat:13:30’da Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Kültür merkezi Sultan Süleyman düğün salonunda yapıldı.

AK PARTİ KONGRESİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANDI

Adalet ve Kalkınma Parti Kızılcahamam ilçe Teşkilatının 4.Olağan kongresi 19.02.2012 Pazar günü saat:13:30’da Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Kültür merkezi Sultan Süleyman düğün salonunda yapıldı.

19 Şubat 2012 Pazar 17:24
5785 Okunma
AK PARTİ KONGRESİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANDI

    Adalet ve Kalkınma Parti Kızılcahamam ilçe Teşkilatının 4.Olağan kongresi 19.02.2012 Pazar günü saat:13:30’da Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Kültür merkezi Sultan Süleyman düğün salonunda yapıldı.

 

   4. Olağan Kongreye Bölge Milletvekili ve Genel Başkan yardımcıları Haluk İpek, Salih Kapusuz, Ankara il Başkanı Murat Alparslan, Ankara Milletvekilleri Nurhan Şanlı, Ülker Güzel ve Cevdet Ergül ile İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Kızılcahamam Eski Belediye Başkanlarından Esen Ali Sezen, Adem Özbekler,  il Başkan Yardımcıları Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları Başkanları, Delegeler, partililer ve çok sayıda Kızılcahamamlı katıldı.

 

    Kongrede saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından divan teşekkülü yapılarak açılış konuşması İlçe başkanı Sefa Yıldırım yaptı.

 

    Başkan Yıldırım; katılımcılara teşekkür ederek Kızılcahamam’a yaptıkları icraatlardan bahsetti. Diğer yandan kürsüye çıkan Ankara Milletvekilleri Nurhan Şanlı İlçe kongresinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek bayanların siyasette aktif olmalarını dile getirdi. Ardından İl Başkanı Murat Alparslan Genel siyasetten ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu yolda ilerlemekten çok mutlu olduklarını söyleyerek Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırımın da siyasetteki tutumundan bahsetti. Son olarak kürsüye çıkan Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz  Kızılcahamam AKP için çok önemli olduğunu burada yapılan istişare toplantılarının tesadüf olmadığını Başbakan’ın Kızılcahamam’a çok önem verdiğini dile getirerek genel siyasetten bahsetti.

 

Ak Parti 4. Olağan kongresinde divan’a tek liste sunuldu, fakat oylamaya geçilmeden önce listenin okunmasının ardından yaprak dökümü yaşandı. Listeye Asil yönetim kurulu olarak yazılan, Yusuf Öztürk, Fahrettin İlhan, Kadir Furuncu, Mahmut Kahveci, Hacı Mustafa Sarı ve Ahmet Akbaş yönetim kurulundan istifa ettiler.

Diğer yandan Listeye Üst Kurul Delegesi olarak giren Hamza Kocaoğlu'da Delegelikten istifa etti.

 

Kongrede oylamaya geçilerek listede daha bir çok ismin yer değiştireceği gözüküyor.

 

 

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ KIZILCAHAMAM İLÇE BAŞKAN ADAYI

 

Sefa Yıldırım

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

                                

Kemal Doğanoğlu

İbrahim Yıldız

Salih Ünlü

Selahattin Ünsal

Sefa Ulucan

Ali Tüt

Osman Gazi Albayrak

Murtaza Güngör

Durmuş Akay

Başaran Yılmaz

Adem Akay

Güray Altunay

Uğur Kalender

Yusuf Öztürk                      

Fahrettin İlhan                    

Kadir Furuncu                     

Mahmut Kahveci                    

Hacı Mustafa Sarı                 

Ahmet Akbaş                           

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

 

Hakan Gülşen

Hüseyin Demirhan

Mehmet Boran

İrfan Aydın

Osman Ünsal

Himmet Ekşi

Yahya Yurdakul

Hamza Kocaoğlu

Adnan Menderes Acar

Gıyaver Akçay

Dursun Aldemir

Ali Uslu

Mustafa Öztürk

Nadir Aydoğdu

Ziya Demirhan

Ferhat Ünal

Nuh Fidan

Yadigar Tüfekçioğlu

Hayrullah Yanar

Gazi Arat

 

ÜST KURUL ASİL DELEGESİ

Sefa Yıldırım

Ahmet Arslanoğlu

Hidayet Demirhan

Mehmet Aydın

Mustafa Keleş

Yusuf Bayrakçı

Süleyman Acar

Hamza Kocaoğlu      

Mehmet Akyol

 

ÜST KURUL YEDEK  DELEGESİ

 

Fatma Yıldız

Abdullah Şenli

Feridun Ünsal

Sefer Akyer

Şengül Çelikoğlu

Ali Yılmaz

Yayha Yurdakul

Ayşe Aydoğan

 

 

KONGRENİN VİDEOSUNU SOGUKSUHABER TV ‘DEN TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ekrem 2012-02-19 17:51:44

istifa eden arkadaşları tebrik ederim. bu kadar başarısız bir ekibin tekrar yazılarak böyle zorlama olan bi yönetimde kalmadıkları için çok akıllıca bir haraket yapmışlar. akıllı insanlar.

Avatar
Yaşar 2012-02-19 18:06:46

İStifa edenlere tebrikler. Türkiye Cumhuriyetinin başından demokrasisi olmayan partiden kurtulmuşlar ve yeni girenlerde girmeyerek hayırlı bir iş yapmışlardır.

Avatar
hasan m 2012-02-19 21:21:05

bir kızılcahamamlı olarak samimiyyetle söylüyorum tam manasıyla hayal kırıklıgı yaşadım kadro aynı heşey aynı gelen vekiller aynı bizim vekilide darıtmışlar dökülenler niye döküldü bilmem bildigim tek şey zaten bu kadroda çalışamazlardı bencede akıllılık yapmışlar

Avatar
hüseyin lolcu 2012-02-19 22:23:54

nasıl bir ilçe başkanı kendi listesinde yazdığı isismler aynı gün istifa ediyorlar.bütün ak partilileri fügüran gibi kullanıyorlar

Avatar
mehmet çoruk 2012-02-19 22:27:10

büyük bir oy alan milletvekili emrullah işler nerde nasıl kızılcahamamlı

Avatar
deli dumrul 2012-02-19 23:45:24

ak partiye hayırlı olsun. inşallah başarılı olurlar bu ekiple. başarının sırrını söyleyim aklımca, sefa başkan biraz sosyalleşsin insanları şucu bucu diye ayırmasın. kendinden olmayana canavar gibi bakmasın. insanlar güvenmiyor güven kazansın. biraz tahir taşkını incelesin yapısal ve karakteristik olarak. kendi cemiyeti dışında neden tepki alıyor araştırmasını yapsın. bu yoruma kızmasın ibret alsın. ne demiş ünlü düşünürlerimiz.. şaşarım o kimseye ki kalıbıyla kibirlenir.. halbuki o doğmadan önce fasid bir menidir. demem o ki konum ve makamla genel merkezdeki tanıdıklarım arkam ilerim arkam sağlam diyerek vatandaşı hor görmesin. o arkasıyla millete faydalı olsun. baksın o zaman başarı geliyor mu gelmiyor mu. saygılar

Avatar
ali 2012-02-20 11:08:47

Bence bunu yapanlar bizimle dalga geçiyor yazıklar olsun Yuhhhhh

40 taneden 39 gerçekleşmiş yesinler size millet selam veriyorsa akp nin gücündan Dua edin başbakana bu yönetim başarılı olmaz.

hiç bir yerde bölge millet vekili göz ardı edilemezz...

Avatar
Hamdi Çalışkan 2012-02-21 10:28:25

Bu yorumu akparti sitesinede gönderdim. internet adresim yok diye almıyor buda halktan kaçışın bir çeşidimi..
Kızılcahamamın 40 eksiğinin 39 tamamlayan Sefa Yıldırım. Huzurevini rahmetli Ahmet amca ortağı ve çocukları yaptı. Siz hazır binayı 5 yılda hizmete zor açtınız. Doğalgaz köyünün tepesinde neye şehre indiremediniz. Daha çok yazarım ama Recep Tayyıp Erdoğan’a hürmeten susuyorum İstifa ederek Recep Tayyıp Erdoğan’a daha fazla zarar vermeyin

banner89

banner83

banner26