banner94

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI  İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı İftar Buluşması ve Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını yaptı.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI  İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı İftar Buluşması ve Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Mayıs 2018 Cumartesi 23:15
1613 Okunma

AK Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı İftar Buluşması ve Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını yaptı.

Kızılcahamam Eliz Otel'de düzenlenen İftar yemeğine Ankara Bölge Milletvekilimiz ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emrullah İşler,  Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney ile birlikte, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Şengül, Kemal Öztürk, Songül Ergelen, İbrahim Yıldız, Murtaza Güngör, Adem Emin Atakul, Durali Uygun, Fatih Oral, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Mahalle Başkanları, Muhtarlar ve partililer katıldı.

Ak Parti İftar Buluşması ve Mayıs Ayı İlçe Danışma Toplantısı’nın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Süleyman Acar yaparak

“Ak partimizin değerli gönüldaşları Bu yola beraber baş koyduğumuz mümtaz dava arkadaşlarım. Davamızın, kutlu yürüyüşümüzün, seçkin erleri, hanımefendiler beyefendiler ve sevgili misafirler Mayıs ayı ilçe danışma meclisi toplantımıza ve iftar programımıza hoş geldiniz.   Bizi böylesine mübarek bir günde, bir araya toplayan Allah’a hamd ve onun yüce peygamberine salât olsun.  İçinde bulunduğumuz başı rahmet ortası mağfiret Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyor ve bu birlik beraberlik içinde önce Ramazan Bayramına erişmeyi ardından da 24 Haziran gecesi bir başka seçim zaferi bayramını yaşamayı Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.

Ünlü düşünür Fenelon derki, ne kadar uzun konuşursan, o kadar az hatırlanırsın. Dolayısı ile kısa birkaç cümle ile duygularımı arz etmek isterim.

Bildiğiniz gibi 24 Haziranda Türk demokrasi tarihinin en önemli seçimlerinden birini yapacağız. Yepyeni bir sistem için sandık başına gideceğiz.  Bizler adına kanun yapacak meclisi ve ülkeyi geleceğe taşıyacak cumhurbaşkanını seçeceğiz.  Perde gerisine baktığımızda bu seçim o kadar önemli bir seçim ki;  çocuklarımızın geleceği, ülke ekonomisinin durumu, 15 yıldır iğne ile kuyu kazar gibi elde edilen kazanımlarımız, halen devam eden her alandaki dev yatırımlarımız, birlik ve beraberliğimiz, bölünmez bütünlüğümüz, kısacası bekamız, bu seçimlerin sonuçlarına bağlı adeta.  Liderimiz, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nice badireler atlatarak bu günlere taşıdığı mücadeleye her zamankinden daha güçlü omuz verme zamanı gelmiştir bir kez daha. 

-Bir kez daha, hiçbir liderin telaffuz dahi edemediği DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR söylemi ile zalimlere karşı dik duran liderimizin ardında, yanında, sağında, solunda bulunma günüdür.

-Bir kez daha 15 yıldır içerden ve dışarıdan gayri ahlaki yöntemlerle canına, ailesine, ülkesine kast edenlere “ ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız” diye haykıran bir gönül adamının, bu kutlu mücadelesine baş koyma zamanı gelip çatmıştır.

-Bir kez daha, ülkeyi baştanbaşa adeta şantiyeye çevirmek suretiyle ekmek, iş, aş, üreten ve bu uğurda birkaç saat uykuyla ayakta kalmaya çalışan liderimizi ayakta tutma sorumluluğu omuzlarımıza binmiştir.

-Bir kez daha,  manevi değerlerimiz üzerine inşa edilecek müreffeh bir Türkiye’yi kurmaya azmetmiş, Balkanlar’dan Filistin’e, Doğu Türkistan‘dan Afganistan’a kadar tüm gönül coğrafyamızın hamisi durumuna gelmiş bu büyük dava adamının yoluna taş, yüreğine kuvvet olma görevi kapımıza dayanmıştır. Burada bulunan bizler ve safını belirlemiş erler olarak inşallah bu görevi layıkıyla yerine getirecek, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakacağız.

Kuşkusuz her seçim kampanyasında biraz geçmiş muhasebesi de yapılır. Ancak şu içinde bulunduğumuz süreçte geçmiş muhasebesinden ziyade geleceğin planlanmasına odaklanmalıyız. Şu an ihtiyacımız olan tek şey, önce Allah’ın yardımı sonra birbirimize olan ihtiyacımızdır. Kenetlenmek, birlik olmak, mücadeleye hep birlikte katılmak, bir takım hesapları geride bırakmak, hatta silip atmak yapacağımız en güzel davranış olacaktır. Önümüzde atlatmamız gereken bir var olma, bir beka savaşı dururken, geçmişte kalmış bir takım küçük olumsuzluklara takılmanın faturası çok ağır olabilir. Dolayısı ile 24 Hazirana yepyeni bir duruşla, yepyeni bir ufukla, sadece ve sadece Allah rızasını gözeten bir anlayışla yürümemiz icap etmektedir.

Seçim kararının alındığı tarihten bu yana siyasi arenada olanlara bakacak olursak;

Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları gitsin de nasıl giderse gitsin diyerek, ipe sapa gelmez vaatler sıralayan bir muhalefeti görüyoruz.  Seçim kazanmak uğruna bir zamanlar saflarımızda bulunanlardan medet uman aciz bir zihniyeti görüyoruz. Milletvekilliğinin haysiyetini ayaklar altına alarak 15 milletvekilinin nasılda adeta pazarlandığını görüyoruz. Dünyevi ve uhrevi hiçbir değeri uyuşmayan siyasi partilerin sanki zorla bir araya getirildiklerini görüyoruz. 15 yıldır Ak Parti hükümetlerinin yapı ettiklerini şimdi birer vaat olarak miting meydanlarında haykıranları görüyoruz. Sadece yıkacağız, yok sayacağız, durduracağız diye çığırtkanlık yapanların, imar ve ıslahın temsilcisi Hacı Bayram-ı Veli’nin türbesinden seçim kampanyası başlattıklarını görüyoruz. Terör örgütü PKK’nın partisine ve onun eli kanlı liderine olan sevdalarını görüyoruz. Velhasıl geleceğe dair hiçbir umut vaat etmeyen, edemeyen, üstelikte ne idüğü belirsiz mahfillerin oyununa gelen ama karşımızda zoraki bir araya getirilmiş bir muhalefeti görüyoruz.  Hal böyle olunca bu seçimin ne kadar ehemmiyetli olduğu bir kez daha ortaya çıkmaktadır. 

Sözün özüne gelecek olursak 24 Haziran seçimleri işte bu çarpık siyasi zihniyetle yeni Türkiye mücadelesinin yaşanacağı bir dönüm noktası olacaktır. Tek çıkar yolun birlik ve beraberlikten geçtiği artık su götürmez bir gerçektir. Sözü fazla uzatmadan bu gün katılım sağlayan her bir dava arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden gerek sahada gerek sandık başında mücadele edecek her bir Akpartili kardeşimize Yüce Allah’tan başarılar niyaz ediyorum. Unutmamalıyız ki sefer bizden gayret Allah’tandır. 24 Haziran gecesi Ak Parti genel merkezi balkonu altında buluşmak dileği ile hepiniz Allaha emanet ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İftardan sonra yaptığı konuşmada, Teşkilatımızla birlikte olmanın mutluluğu ve Ramazan ayının manevi havası ile Ak Partimizin İftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz diyerek, Yerel yönetimler seçimlerinden bu yana yapmış olduğumuz bütün seçimlerde başarılı sonuçlar aldık ve bundan sonraki seçimlerde de başarımızı artıracağımıza inanıyorum. Aramızda olan Kızılcahamam’ın gururu İlçemizin evladı Prof. Dr. Emrullah İşler tekrar Milletvekili adayı olarak bölgemizden gösterilmiştir. Bu vesileyle kendisini tekrar meclise göndereceğiz ve bizleri en güzel şekilde temsil ederek hizmetlerimize davam edeceğiz ve yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde Ak Partimizin bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz dedi. Başkanımız konuşmasında Belediyemizin yapmış olduğu projelerden bahsederek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Kızılcahamam ilçe teşkilatının her seçimde göstermiş olduğu birlik beraberliği ve seçim çalışmalarını artırarak devam etmesini istedi.

Ak Parti İftar Buluşması ve Mayıs Ayı İlçe Danışma Toplantısı’na katılan Ankara Bölge Milletvekili ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emrullah İşler, 24 Haziran seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktası olacak. 16 Nisan referandumunda yeni bir döneme geçişin kararını verdik, bu kararı da 24 Haziran seçimlerinde geçireceğiz bu yüzden 24 Haziran seçimleri önemli dedi. İşler Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Parlamento seçimlerinin  çok önemli bir seçim olduğunu ve sistemin tamamen değişeceğini vurgulayarak Kızılcahamam Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın büyük başarılara imza atacağına inanıyorum dedi.

Son Güncelleme: 27.05.2018 12:52
Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26