banner94

AK PARTİ İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK PARTİ İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

11 Ağustos 2012 Cumartesi 17:12
2108 Okunma

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatı geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Taşdivan Cafe Restoran’da yapılan iftar yemeğine;  AK Parti Ankara Milletvekillerinden Haluk İpek, Cevdet Erdöl ve Seyit Sertçelik, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, İl genel Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Eski Belediye Başkanlarından Esen Ali Sezen, Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Durali Keleş, İl Yönetimi, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları, Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, davetliler ve partililer katıldı.

 

İftar yemeğinde açılış konuşmasını yapan İlçe Başkan Sefa Yıldırım katılımcılara teşekkür ederek;

 

  "İsteyip de Alamadığımız Hizmet Olmadı"

 

 11 yıl önce Ak Parti Kurulurken ve iktidara geldiğinde Türkiye de hiçbirşey eskisi gibi olmayacağını diyerek yola çıktı, bu gün ise Türkiye de hiçbir şey eskisi gibi değil. Türkiye AKP ile çağ atlarken, Kızılcahamam’ın isteyip de alamadığı hizmeti de olmadı. Bu hizmetleri almamızda yardımcı olan parti üst düzeyine teşekkür ediyorum” diyerek Ak Partide siyaset yapmak isteyenlerin olduğunu belirtti. Ak Parti İftar yemeğinde Partiye katılım töreni düzenlendi.

 

"Parti İftar Yemeğinde 3 isme Katılım Rozeri"

 

  Partililerinde bir arada olduğu geleneksel iftar yemeği  programında  Kaymakamlık Emekli Yazı işleri Müdürü ayrıca CHP Belediye Başkan Adaylarından Nafi Işık, İlçe Özel idare eski Müdürlerinden Hasan Ercan ve Kasımlar Köyü Muhtarı Aliihsan Alkan AK Partiye katılımlarını açıklayarak  rozet takma töreni düzenlendi.Yemeğe Katılan AK Parti Ankara Milletvekillerinden Haluk İpek, Cevdet Erdöl ve Seyit Sertçelik tarafından AKP saflarında yer alan yeni isimlere rozetleri takıldı.

 

 

"Seçimler 6 Ay Öne Alınacak"

 

  Törende Konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Haluk İpek; Ağustosta 11. yılını kutlayacağımız AK Parti 10 yıl önce Türkiye’nin özlediği eski gücüne Tarih yazdığımız günlere doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. Dünyanın neresine gidersek gidelim herkesin gözü
Türkiye de, herkesin umudu Türkiye’de diye konuşan İpek, Seçimlerin 6 ay öne alındığını ve erken seçime gidileceğini kaydetti. İpek bu katılımlar ile birlikte çok daha güçlendik, Kızılcahamam da uyumlu bir yapımız var, başkanımız teşkilatımız çok uyumlu Allah bizleri mahcup etmesin diyerek sözlerini tamamladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nedim bey 2012-08-13 13:25:26

nasıl ya isteyim de alamadığmız mı.... hey duyan var mı .....ya sefa bey pardon nadim beyyyy

banner89

banner83

banner26