banner94

AK PARTİ EYLÜL AYI DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

Ak Parti Kızılcahamam İlçe teşkilatı Eylül ayı danışma meclisi yapıldı.

AK PARTİ EYLÜL AYI DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

Ak Parti Kızılcahamam İlçe teşkilatı Eylül ayı danışma meclisi yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Eylül 2014 Çarşamba 23:15
1261 Okunma
AK PARTİ EYLÜL AYI DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

Ak Parti Kızılcahamam İlçe teşkilatı Eylül ayı danışma meclisi yapıldı.

23.09. 2014 Çarşamba günü saat:19.30’da yapılan Ak Parti Danışma meclisi Toplantısına Ankara İl Başkan yardımcısı Selim Cerrah, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenli ve Partililer katıldı.

Toplantı’da açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Sefa Yıldırım Eylül Ayı Danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını dileyerek 10 Ağustosta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı bir seçim geçirildiğini İlçemizde alınan oy’ oranının başarı göstergesi olduğunu vurguladı. Başkan Yıldırım; Partimizin birlik beraberlik içinde geçirdiği seçimlerin ardından yine bir seçim olacakmış gibi çalışmasını istedi. Parti faaliyetlerine değinen Yıldırım Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Ekibinin ilçemiz içerisinde yaptıkları çalışmalardan dolayı Partililer adına Başkan Güney’e teşekkür etti.

Toplantıda Parti Faaliyet raporu okunarak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenli ve Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen yaptıkları faaliyetlerden bahsederek katılımcılara teşekkür ettiler.

Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney Göreve geldiğimiz günden bugüne uyum içerisinde çalışmaları yürüttüğümüz İlçe başkanı Sefa Yıldırım ve Partili Arkadaşlara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum dedi. Başkan Güney Muhalefetin yaptığı eleştirilere mahal verilmemesini ve yapılan eleştirilere karşı verecek bir cevabın olduğunu vurguladı. Başkanı Muhittin Güney; Ankara Büyük Şehir belediyesinden aldığımız hizmetlerin kısa bir zaman içinde ilçemize getirdik, onlar da getirebilirdi ama bu kadar hızlı bir şekilde getiremezlerdi üçlü olduk güçlü olduk İlçemizin menfaatlerini hep ön planda tutarak bu zamana kadar gece gündüz çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz inşallah diyerek Belediye tarafından yapılan sosyal ve Kültürel faaliyetlerden bahsetti.

Başkan Güneyden üç yeni proje

Belediye Başkanı Muhittin Güney konuşmasının sonunda İlçemize en kısa zamanda başlanmasını planladığı projeleri Partililerle paylaşarak, plan ve projeleri tamamlanan 3 projeyi tanıttı. İlk olarak yeni Belediye hizmet binasının yapılması, Bayrak tepe Kültür merkezi Düğün salonu çay bahçesi Projesi ve Hal içerisinde bulunan Avcılar Kulübü binasının bulunduğu yere Bay - Bayan Mescidi ve modern tuvaletler olduğunu açıkladı. Hal içerisinde Hafta sonları yoğunlaşan trafik sorununun giderilmesi için yüksek otopark sistemi uygulaması için ön çalışma başlatıldığını belirtti.

Ak Parti Eylül ayı danışma meclisinin son konuşmacısı olan Ankara İl Başkan yardımcısı Selim Cerrah; Genel siyasetten konuşarak ilçe teşkilatının yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiklerini belirtti. Cerrah; Kızılcahamam İlçe Teşkilatını azimli çalışmalarından dolayı kutluyorum dedi.

Toplantı Basına kapalı olarak devam etti.
























































































Son Güncelleme: 25.09.2014 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26