banner94

AK PARTİ EKİM AYI İLÇE DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI.

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı Ekim ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

AK PARTİ EKİM AYI İLÇE DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI.

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı Ekim ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Ekim 2014 Perşembe 11:00
1330 Okunma
AK PARTİ EKİM AYI İLÇE DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI.

AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatı Ekim ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

22.10.2014 Çarşamba günü Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Ankara İl Koordinatörleri Ahmet Özbek, Burçin Özdemir, Ahmet Uzun, Ankara İl Başkan Yardımcısı Mumin Altınışık, Kızılcahamam Belediye Başkan vekili Yusuf Şengül, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantı ilçe başkanı Sefa Yıldırım'ın açılış konuşmasıyla başladı. Yıldırım Konuşmasının uzun bir bölümünü önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan İlçe Kongresine ayırdı.

Başkan Yıldırım kongre tarihini açıkladı.

15 Kasım 2014 Cumartesi Günü yapılacak olan İlçe kongresinde tek aday ile gidileceğini söyleyen Başkan Yıldırım; Geçtiğimiz hafta içinde ilçe ve köy delegelerinin seçimlerini yüksek bir katılımla gerçekleştirdik, Şimdi 15 Kasım 2014 Cumartesi günü yapacağımız İlçe Kongresi için çalışmalarımızı başlatacağız İlçemizin en büyük salonunda ve geniş katılımlı bir kongre gerçekleştireceğiz şimdiden tüm partililerimizin bu kongre için çalışmalarını başlatması gerekiyor” dedi. İlçe Başkanı Sefa Yıldırım Aylık faaliyetlerinden bahsederek konuşmasına sonlandırdı.

İlçe Danışma Meclisinde İlçe Sekreteri Güray Altunay, Parti Faaliyet raporunu okuyarak sırasıyla Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Ayşe Aydoğan , Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenli Sosyal ve Eğitim faaliyetlerini sundu.

Diğer yandan Belediye Meclis Üyesi Fatih Oral Belediye Meclisinin aldığı kararları ve Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ise Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Danışma meclisinde son olarak İl Kordinötörleri Genel siyasetten konuşarak Ak Parti Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı basına kapalı olarak, dilek ve temenniler bölümüyle son buldu.

















































Son Güncelleme: 23.10.2014 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26