banner94

AK PARTİ'DE TEMAYÜL HEYECANI...

YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK YOKLAMA YAPILACAK...

AK PARTİ'DE TEMAYÜL HEYECANI...

YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK YOKLAMA YAPILACAK...

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Kasım 2018 Cumartesi 18:32
3862 Okunma
AK PARTİ'DE TEMAYÜL HEYECANI...

AK PARTİ'DE TEMAYÜL HEYECANI...

YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK YOKLAMA YAPILACAK...

AK Parti 31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde aday gösterilecek büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları için temayül yoklaması yapacak. Yoklama, 18 Kasım saat 10.00 itibariyle Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

AK Parti 31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde aday gösterilecek büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları için temayül yoklaması yapacak. Yoklama, 18 Kasım'da 10.00'da başlayacak. Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan yoklamada Ankara Büyükşehir ve ilçe belediyeleri için AK Parti'den gösterilecek isimlerin belirlenirken, oy kullanma işlemi saat 16.00'da sona erecek.

YENİ SİSTEME GEÇİLDİ

AK Parti’de temayül yoklamalarında yeni sisteme geçildi. Teşkilat, elektronik sistem üzerinden oy kullanacak. Genel Merkez tarafından temayül işleminin takibi için vekillerin başkanlık ettiği 4 kişilik ekipler görevlendirdi. Temayül komisyonu, kendilerine verilen elektronik kart üzerinden oyları kullandıracaklar. Oy kullanmak üzere bilgisayara elektronik kartı takan üye, sisteme girdiğinde karşısında anket formu şeklinde aday adaylarının isimlerini görecek. Oyunu kullanıp tamamladığı anda ekrandan bilgiler de gidecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A İLETİLECEK

Kullanılan oylar, o ilde toplanmayacak. Sistem, kullanılan oyları doğrudan Ankara’ya iletecek. Sonuçlar sadece Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgisayarından görülebilecek. Sistem, Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un kontrolünde işleyecek.

AK Partiden Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayları ise şöyle;

MUHİTTİN GÜNEY (Mevcut Belediye Başkanı)

HASAN DEMİRCİ

MUSTAFA ÖZBEKLİ

İSMAİL DAVARCIOĞLU

SEFA YILDIRIM

YILMAZ ÖZBEK

BEYHAN SARI

ZİYA AYGÜN

AHMET EMRAH TOKLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEVDA ÜNSAL 2018-11-20 10:22:42

YILMAZ ÖZBEK

Avatar
gerçek 2018-11-20 23:58:23

yılmaz özbek

Avatar
Adnan cosgun 2018-12-13 22:50:41

Mhp chp akp denedik bizim kazada tutmadı verimli olmadı.şimdi bağımsız adaya ihtiyaç var . Adayım ilceme hizmet icin

Avatar
Adnan cosgun 2018-12-20 00:31:44

Tabiki belediye başkanımız muhittin beyin yardımlarını ve hizmetlerini biliyoruz,bir komşumuz olan mağdur aileyle yardım etmiştir.her gittiğimizde güler yüzlü bizi misafir etmiştir kendisin saygı sevgi ile selamlarim o bizden biri gerçek kızılcahamam lı

banner89

banner83

banner26