banner94

AK PARTİ, DANIŞMA MECLİSİNDE KONUŞTU

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK PARTİ, DANIŞMA MECLİSİNDE KONUŞTU

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

20 Şubat 2013 Çarşamba 16:03
2394 Okunma
AK PARTİ, DANIŞMA MECLİSİNDE KONUŞTU

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda yapılan Ak Parti Şubat Ayı Danışma Meclisi toplantısına; Genel Merkez İl koordinatörü Eski Sakarya Milletvekili Recep Yıldız, Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Çeltikçi Belde Belediye Başkanı Hidayet Demirhan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Kızılcahamam Belediyesi Eski Başkanı Adem Özbekler ve Partililer katıldı.

AK Parti Şubat Ayı Danışma Meclisinin açılışını yapan Parti Genel sekreteri Hamza Kocaoğlu’nun ardından kürsüye gelen Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım konuşmasında Belediyeye yüklendi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılması planlanmış ve yarım kalmış icraatların olduğunu dile getiren Yıldırım bu konuları basının takip etmediğinden yakındı. İlçe Başkanı Sefa Yıldırımın Eleştirilerinin ardından Parti Faaliyetleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Faaliyetleri Kısa Kısa anlatıldı.

Toplantıya Katılan Çeltikçi Belde Belediye Başkanı; Çeltikçi Belediye başkanı olduğu günden buyana yaptığı icraatlarından bahsetti.  

İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Keleş; Özel idare olarak Kızılcahamam’a ve Köylere yapılan yatırımlardan bahsetti.

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aydın; Belediye meclisinde muhalefette olduklarını sekize Dört olarak azınlıkta olduklarını fakat Belediye Meclisiyle uyum içinde çalıştıklarını dile getirdi.

İl Başkanı Murat Alparslan; Dünya markası olmuş bir siyasi partinin mensupları olduklarını söyleyerek sözlerine başladı. Alparslan İlçeye gelen hizmetleri çok iyi bilinmesini ve bu icraatları Ak partinin yaptığını çok iyi anlatılması gerektiğine değindi. Yılda en az iki defa Başbakan’ın geldiği bir ilçe olan Kızılcahamam’ı Yol kazasında kaybettiklerini dile getirdi.

Toplantının yapıldığı salonda merdiven iniş ve çıkışında bulunan Belediye Faaliyetlerinin ve Belediye Başkanının bulunduğu fotoğrafların üzerleri Ak Parti bayrakları ile kapatılması dikkat çekti.

Toplantı dilek ve temenniler bölümünden sonra basına kapalı olarak devam etti.




























Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyit Ali Öztürk 2013-02-20 17:43:18

Bu haberi Akpartide hizmeti olan bir abi ile birlikte okuduk. Yorumladık. Akpartinin ak abisinin dediğini aynan aktarmak istiyorum. Bunları söylediğinin 0.75-i Yalan, yalan. Bunlar Akpartinin Recep Tayyib Erdoğanın mirasından beslenen miras yedi siyasiciler. Bunlar Akpartiye çalışıp artı kazandırmak yerine Akpartinin artılarını eksiye düşüren, Akpartiye üye kayıt etmek yerine kayıtlı üyeleri silen, Bırakın kurumları sivil toplumları sadece, sadece kendi yağcısı partilerinin dükkânlarını ziyaret edebilen sair zamanlarda kafaları kuma gömülü, partiye Kızılcahamama hizmet edecek adaylar yerine kendi gölgelerinde olacak adamları aday yapmak için o makamları işgal eden Akpartiye Kızılcahamama zarar veren siyasetçilerdir. Gördüğünüz kişilerin 0.95-i Recep Tayyib Erdoğanın ve Akpartinin önüne takoz ayağını pranga olan kişilerdir. Bu takozlar bu prangalar ortada görünmesinler, belediye seçimlerinde yoldan geçen bir Kızılcahamamlıyı aday yapsak 0,95oy ile belediye başkanı olur.

Avatar
Kaan Berra 2013-02-21 12:20:34

Şiz laf dalaşı ile meşgul iken caddelerde terbiyesiz otopark başını aldı gidiyor. İktidar ilçe başkanı yatınca emniyette yatıyor. Ceremeyi de iyi niyetli vatandaş çekiyor. Şiz laf dalaşı ile meşgul iken Devlet Hastanesine hatada 2 gün gelen göz doktorunun gelip gelmeyeceğini bilemeyen hastane personeli hastalara sıra veremiyor. Gelen hastaların kimlik kartlarını üst üste istif ediyor ve nihayet doktor saat 10.00 da afra tafra gelip bin bir hava ile ben bu kadar hastaya bakamam tafrası ve bu stres ile ne kalitede muayene yapacağı malum tafrası ile muayeneye odasına giriyor. Dr yorgunluk çayını içerken Yorgun ve stresli hastane personeli kardeşim organizesinde bin bir izdiham içinde kalan hasta kardeşlerim yine Binbir izdiham içinde üst üste yığılan kimlik kartlarını bulup tekrar bir ön sırayı alabilme yarışına stresine başlıyorlar. Ve tabi ön sırayı alanlar bütün ızdırapları unutup muayene olurken onlarca hasta 4 veya 5 saat sıra bekliyor. Onlarcası hasta muayene olamadan gidiyor

banner89

banner83

banner26