banner94

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Kızılcahamam ilçe Başkanlığı Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yapıldı.

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Kızılcahamam ilçe Başkanlığı Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Ocak 2015 Çarşamba 09:39
1621 Okunma
AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Kızılcahamam ilçe Başkanlığı Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yapıldı.

27.01.2015 Salı günü Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Ankara İl Başkan Yardımcısı Aynı Zamanda ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kızılcahamam Koordinatörü Hasan Akalan Kızılcahamam Belediye Başkan Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan,  Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Tahir Kütükçüoğlu ve partililer katıldı.

Toplantı ilçe başkanı Sefa Yıldırım'ın açılış konuşmasıyla başladı. Diğer yandan; Yerel Yönetimler Başkanı: Güray Altunay Faaliyet Raporunu okudu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Tahir Kütükçüoğlu faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra Belediye Meclis Üyesi Fatih Oral  ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Danışma meclisinde son olarak İl Başkan Yardımcısı ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan Genel siyasetten konuşarak  Ak Parti Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı basına kapalı olarak, dilek ve temenniler bölümüyle son buldu.










































Son Güncelleme: 28.01.2015 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ İHSAN AŞUR 2015-01-28 20:17:02

sefa bey ve yöneti̇mi̇ni̇ başarilarindan dolayi tebri̇k ederi̇m.

Avatar
Veysel BAYRAM 2015-01-30 01:47:51

2004 - 2009 dönem Belediye Başkanının benlikçiliği ile sağlanamayan ekip, iştişari ve projeli çalışma sistemi. Muhterem Mv.ve Başkanlarımızın ve teşkilat üyelerimizin özverili yaklaşımları sayesinde bu dönemde sağlandığını sevinerek müşahede ettim. Muhalif istişareler (yorumlar) gösteriyor ki Korku dağları aşmış. Bu gerekçelerle İSLAM için VATAN için MİLLET için DEMOKRASİ için MÜSLÜMANLAR için İNSANLIK için ŞEFFAFLIK için 7 Haziranda 400 milletvekili için. Durmak Yılmak Yok Koşarak YOLA devam

banner89

banner83

banner26