banner94

AK PARTİ ADAYINI BELİRLEDİ

Ak Parti Genel Merkezi Kızılcahamam Belediye Başkanı Adayı olarak Muhittin GÜNEY'i belirledi.

AK PARTİ ADAYINI BELİRLEDİ

Ak Parti Genel Merkezi Kızılcahamam Belediye Başkanı Adayı olarak Muhittin GÜNEY'i belirledi.

muammer akbaş
muammer akbaş
17 Ocak 2014 Cuma 19:01
2433 Okunma
AK PARTİ ADAYINI BELİRLEDİ
            Yerel Seçimlerde süre azalırken Kızılcahamam için siyasi partiler adaylarını belirlemeye başladı. MHP Mevcut belediye başkanı Coşkun ÜNAL ile yola devam kararı alırken, CHP Veyis KADERCAN ile yarışa gireceğini açıkladı. BBP ve Saadette ise bekleyiş devam ediyor.

Seçimlerin Ak Parti ve MHP arasında geçeceği düşünüldüğünde, MHP’nin adayını yıpratmadan açıklaması hanesine artı olarak yazılabilecekken Ak Partide bekleyiş sona erdi ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Adayı olarak Muhittin GÜNEY belirlendi.
            

Son Güncelleme: 17.01.2014 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Habil Kömürcü 2014-01-20 02:51:59

coşkun başkana hayırlı olsun.ak parti adayı adama sadece bakıyor konuşma özelliği yok bunun.

Avatar
Habil Kömürcü 2014-01-20 02:52:01

coşkun başkana hayırlı olsun.ak parti adayı adama sadece bakıyor konuşma özelliği yok bunun.

Avatar
sambacı 2014-01-18 21:06:02

akparti adayı olacak kişinin seçimi öncelikle başabaş duruma getirmesi için birinci öncelik ilçe halkında çok sevilen ve rakip adayın özelliklerine ve aksiyoner yapısına sahip olması gerekir. daha sonrasında rakip adayın puan farkını kapatıp geçebilmesi için sadece akparti tabanına değil mhp, bbp ve sp tabanına da hitap ederek oy toplaması gerekir. aile ve ata yapısı güçlü bağlara sahip olmalı ki, herkesin adayı olabilmeli.çünkü oy istediğinde parti bağımsız oy alabilmeli. çünkü yerel seçimlerde seçmen genelde partiye değil adaya bakmaktadır. her platformda seçim mücadelesi verebilecek, enerjik ve etken bir karaktere sahip olmalı ki buradaki dezavantajı avantaja dönüştürebilmeli. şu an medya da yer aldığı gibi(ki henüz genel merkez kesin adayını açıklamamıştır.) internete düşen aday la ilgili olarak, bu seçimi akpartinin kazanamayacağı, başbakan yardımcısı faktörünün de belki % 2-3 etkisi olsada, başka dezavantajlarından dolayı bunu tersine çeviremeyeceği aşikardır.

Avatar
Ak Partili 2014-01-18 23:57:49

sambacı nın yorumuna kalıbımı basıyorum.

Avatar
y. bahattin 2014-01-19 01:41:31

ayakkabı kutusunun savcısı uçtu.
fezlekelerin savcısı uçtu.
bilalin savcısı uçtu.
bacanakın savcısı uçtu.
müteahhitlerin savcısı uçtu.
yasin el kadının savcısı uçtu.
tırın savcısı uçtu.
el kaidenin savcısı uçtu.


*


savcılar cici savcıyken
uzun tutukluluğa karşı olan balyoz hâkim”i davanın başlamasına 48 saat kala görevden alındı. bilahare, balyozdan tahliye kararları veren üç hâkim” daha görevden alındı. mehmet haberala tahliye kararı veren hâkim” görevden alındı. hurşit tolonu tahliye eden hâkim” görevden alındı. hurşit tolonun yeniden hapse tıkılmasını reddeden hâkim” görevden alındı. dursun çiçeki tahliye eden hâkim” görevden alındı. bülent arınça suikast palavrasıyla tutuklanması istenen subayları tutuklamayıp, serbest bırakan hâkim” görevden alındı.madem yolsuzluk ,usulsuzluk yok neden görevden alındılar.

Avatar
Levent kazan 2014-01-19 11:55:02

sambacı altına imzamızı atar,gövdemizi bu yoruma basarız bunu tüm ilçe ve köyler görüyor bu partiye göz göre göre ihanettir.

banner89

banner83

banner26