banner94

AK PARTİ ADAY ADAYLARI KİMLER

2014 Yılı Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım başladı. Seçimler için son hazırlıklarını yapan Siyasi partiler Belediye Başkanlığı için Adaylarını ve Aday Adaylarını açıklamaya başladı.

AK PARTİ ADAY ADAYLARI KİMLER

2014 Yılı Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım başladı. Seçimler için son hazırlıklarını yapan Siyasi partiler Belediye Başkanlığı için Adaylarını ve Aday Adaylarını açıklamaya başladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
27 Ekim 2013 Pazar 23:28
4266 Okunma
AK PARTİ ADAY ADAYLARI KİMLER

2014 Yılı Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım başladı. Seçimler için son hazırlıklarını yapan Siyasi partiler Belediye Başkanlığı için Adaylarını ve Aday Adaylarını açıklamaya başladı.

Kızılcahamam Ak Parti ilçe Başkanlığı, Kızılcahamam’da Belediye Başkanlığı için 8 Aday Adayı Müracaatı aldı. Kızılcahamam Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat eden Özgür Adalet Ataalp, Recep Yıldız, Yılmaz Özbek, Muhittin Güney, Beyhan Sarı, Adem Özbekler, Hidayet Demirhan ve Ömer Batı oldu.

Önceki gün Ak Parti genel merkezi tarafından yapılan Temayül Yoklamasına katılan Aday Adayları birbirleriyle yarıştı.

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başka Aday Adaylarını yakından tanıyalım

1 - Özgür Adalet Ataalp Kimdir;

1975 yılında Kızılcahamam’da doğdu.    Kızılcahamam İmam Hatip Lisesinin kurucusu ve ilk müdürü olan merhum Levend ATAALP’in oğludur.  İlk, orta ve lise tahsilini Kızılcahamam'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu. Bir yıllık avukatlık stajının ardından 1998 yılında serbest avukatlık mesleğine başladı. Vatani görevini 2000 yılında Yedek Subay olarak yaptı.

Tazminat Hukuku, İş hukuku, Ticaret hukuku dallarında avukatlık mesleğini sürdürmekte olup, Kızılcahamam Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Hukuk Müşavirliği; Çamlıdere Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Hukuk Müşavirliği; Kızılcahamam Toplu Konutları ( TOKİ ) Kurulu Hukuk Müşavirliği; Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Hukuk Müşavirliği görevlerini de ifa etmektedir.

AK Parti Kızılcahamam İlçe teşkilatının aktif bir üyesi olan ATAALP  evli ve iki çocuk babasıdır.

2 - Hidayet Demirhan Kimdir;

 1953 yılında Çeltikçi'de doğdu. İlkokulu doğduğu yerde, orta öğrenimini Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini Atatürk Eğitim Enstitüsünde tamamladı.Memuriyet Hayatına1975 yılında Tarım Bakanlığı'nda görev alarak başladı. 1978-1988 yılları arasında Süt Endüstrisi Kurumu (SEK) Personel Müdür Yardımcılığı, İdari ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevinde bulundu.

1988-1997 yılları arasında Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Satın Alma Müdürlüğü, Başkan Yardımcılığı ve Uzmanlık görevlerinde bulundu.  1997 yılında Altındağ Belediyesi'nde görev alarak Personel Müdürlüğü, Daimi Encümen ve Displin Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde Çeltikçi Belediye Başkanlığı'na seçildi ve halen bu göreve devam ediyor.

 Evli ve 2 çocuk babası olan Hidayet DEMİRHAN aynı zamanda çeşitli sosyal faaliyetlere aktif olarak katılarak orta, yüksek öğrenim öğrencilerine buırs ve çeşitli yardımların organizasyonlarında görev aldı. 

Görev Yaptığı Sosyal Yardım Kuruluşları :

YİMDER Yönetici İşadamı ve Müşavirler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği.

 BİLTEV Bilim Teknoloji ve Eğitim Vakfı Yürütme Kurulu Üyeliği

ALVA Altında Kültür Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği

S.S. Çeltikçi Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkan Yardımcılığı

Çeltikçi Beldesi Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği

3 - Ömer Batı Kimdir;

29 Mayıs 1970 tarihinde Ankara’ da dünyaya geldim. Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Beşkonak ( eski adıyla Gürcü Köyü) Demirciler Mahallesi kütüğüne kayıtlıyım. Keçiören Aktepe Lisesinden mezun oldum. Mezuniyetimden sonra üniversite hazırlıkları için dershaneye gittim. O dönem üniversite sınavlarında başarılı olamayınca vatani görev için tecilimi bozdurarak 19 ay olarak askerlik görevimi yaptım.

Terhisimden sonra üniversite hazırlıklarına devam ederek 1995 yılında çok istediğim Fizik Lisans Bölümünü kazanarakSakarya Üniversite Fen Edebiyat Fakültesine kayıt oldum. 2001 yılı Şubat döneminde mezun olarak hayataatıldım. Amacım öğretmen olmaktı. Bu amaçla üniversitede okuduğum yıllarda formasyon eğitimi aldım. 2001 yılı krizinden dolayı iş bulmakta zorlandığım zamanlarda lise arkadaşlarımın çoğunluğunun polislik mesleğine yönelmesine karşın ben hala kendimi geliştirecek iş bulma çabasındaydım. Ekim 2001 tarihinde PTT Vakfı Genel Başkanlığında Bilgi İşlem Operatörü olarak işe başladım. Halen bu iş yerinde bilgi işlem şefi olarak görevimi yerine getirmekteyim.

Çalıştığım yıllar boyunca çeşitli kişisel gelişim ve eğitim seminerlerine katıldım.Adalet ve Kalkınma Partisi Siyaset Akademisi derslerine katılmaya başladıktan sonra kendimi kişisel gelişim ve siyaset üzerine yetiştirmeye başladım. 3 dönem Siyaset Akademisine devam ettim.

SiyasetAkademisine katılan ve mezun olan arkadaşlarımla birlikte, Siyaset Akademisi Mezunları Derneğini 13 Kasım 2011 yılında 138kurucu üye arkadaşımla birlikte hayata geçirdik. Halen derneğin başkan yardımcısı olarak görevim devam etmektedir.

Ayrıca Ak Parti İl Başkanlığına Bağlı Sosyal İşler Başkanlığı, İl Danışma Kurulu “şuan ki adı İl Siyaset Kurulu” altında Eğitim ve Bilişim Kurulunu kurduk. Amacımız teşkilat çalışanlarının ve gönüllülerinin kişisel gelişimlerini artırmak ve sosyal olmanın imkanlarınıonlara sunmaktı. Kurulumuz akademik düzeyde eğitim vermekteydi.

Aldığım kişisel gelişim eğitimlerinin sonuçlarını değerlendirebilmek için uygulama alanı olarak kendi mahalle başkanlığım olan Keçiören İlçesi Yakacık Mahallesinde başladım. Bire bir seçmenlerin kendileri ile sohbet ortamı oluşturarak,onları dinleyerek, sorunların ve isteklerin nasıl cevaplanması gerektiği konusunda aldığım kişisel eğitimin testini halen yapmaktayım. Bunun yanında Fatih Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programına devam etmekteyim.

Siyaset hayatımda temel amacım ülkemeve milletime hizmet etmek olduğundan,fikir ve projelerimi hayata geçirebilmek için,  girişimlerde bulunmaktayım. Amacım hemşerilerimin sosyal refah düzeylerini yükseltmek, birlik ve beraberliğimizin temelini oluşturan örf – adetlerimizi güncel tutmak, değerlerimizi unutmamak, baba ocaklarının her zaman tütmesini sağlamaktır. Bu amaçla memleketim olan Kızılcahamam’a; “Dünyanın kalbi Türkiye, Türkiye’nin kalbi Ankara, Ankara’nın kalbi Kızılcahamam” sloganı ile Kızılcahamam’ lı hemşerilerimin kalplerinde yer alabilmek ve hizmet edebilmek için Adalet ve Kalkınma Partisinden Kızılcahamam Belediye Başkalığına aday adayı oldum.

4 - Adem Özbekler Kimdir;

1956 Yılında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Ankara’da tamamladıktan sonra,1979 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksek Okulundan “Sosyal Hizmetler Uzmanı“ olarak mezun oldu. İlk görevini  Konya Devlet Hastanesinde yaptı. Daha sonra Huzurevi Müdür yardımcılığı, Kreş ve Gündüz bakim evi Müdürlüğü yaptı. 1986 yılında Konya huzur evi Müdürü olarak atandı. 1999 yılına kadar bu görevi sürdüren Adem Özbekler, 2000 yılında 0-6 yas çocuk yuvası kurucu müdürü olarak göreve başladı. 03.03.2003 tarihinden 10.10.2003 tarihine kadar İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili olarak görev yapan Adem Özbekler, 2004 Yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisin den Kızılcahamam Belediye Başkanı seçildi. 2009 yerel seçimlerinde tekrar AK Partiden Belediye Başkan Adayı oldu. Adem Özbekler, İngilizce biliyor, evli ve iki çocuk babası.

5 - Beyhan Sarı Kimdir;

Kızılcahamam Güvem Nahiyesi Yukarıkese Köyü’nde 1961 yılında doğan, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Beyhan Sarı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.
Çalışma hayatına 1979 yılında başlayan ve 1983 yılında S.S.K. Genel Müdürlüğü’nde memuriyete adım atan Beyhan Sarı, 34 yıllık çalışma hayatında birçok değişik kademelerde görev yaptı. S.S.K. Genel Müdürlüğü bünyesinde sırasıyla Ayniyat Sorumlusu, Merkez Kira Şefliği, Lojman Servis Şefliği, S.S.K. Başkanlığı Sosyal Tesisler Müdürlüğü, Satın Alma Malzeme ve İdari İşler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Arşiv Daire Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İdari İşler Koordinatörlüğü, Bakan Danışmanlığı görevlerinde bulundu.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Danışmanlığı’ndan, 2009 yılında Kazan Belediyesi Başkan Yardımcılığı’na atanan Sarı, halen aynı görevini sürdürmektedir.
Beyhan Sarı, 20 yıla yakın bir süredir, Ankara sivil toplum kuruluşlarının birçoğunda aktif olarak görev aldı.
Bunlardan bazıları İç Anadolulular Birliği, Ankaralılar Derneği, Çamlıdere Kızılcahamam ve Kazanlılar Dernekler Birliği, Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD), Ankaralılar Meclisi Ankara Dernekler Federasyonu gibi derneklerin kurulmasında aktif görev almıştır. Halen, Ankara Kalkınma Ajansı Kurul Üyeliği ve kısa adı Kızılcahamamlılar Derneği olan Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği Genel Başkanlığı ve yine kurucusu olduğu Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Genel Başkan vekili görevini yürütmektedir.
Kazan Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 2009 yılından bu yana sürdüren Beyhan Sarı evli ve 2 çocuk babasıdır.

6- Recep Yıldız Kimdir;

05 Temmuz 1978 tarihinde Hatice ve Hayrullah ( Camcı Hayrullah) Yıldız’ın 5. Ve son çocuğu olarak dünyaya geldim. İlk okulu Orhan Gazi İlk Okulunda Orta okulu ve Liseyi Kızılcahamam İmam hatip Lisesinde tamamladım. 2001 yılında 28 şubat sürecine karşı duruş sergileyerek Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönül verenleri kurucu başkanlığı yaptım. 2003 yılında Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. 2007 Yılında Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığı yaptım. 2011 yılında Has Parti İlçe Başkanlığı Yaptım. Sosyal sorumluluk gereği gençliğe önem vererek Kız çocuklarımız için bayan Hentbol takımı olan Gaye Spor’u kurarak süperlige çıkardık. Bu kulübün başkan yardımcılığını sürdürmekteyim halen Kızılcahamam’da esnaflık yapmaktayım evli ve 2 çocuk babasıyım.

7- Muhittin Güney Kimdir;

* 10.03.1963 Kızılcahamam Güneysaray Köyünde doğdu.

EĞİTİM DURUMU

* 1968-1973 Kızılcahamam Güneysaray İlkokulu.
* 1973-1976 Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi (Orta kısmı)
* 1976-1981 Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi Mezunu

* 1985-1987 Kral Suud Üniversitesi (KSÜ) Riyad Arap Dili ve Edebiyatı Dil Enstitüsü Mezunu


* 1987-1993 Eğitim Fakültesi Tarih Bölümü Kral Suud Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Fakültesi Tarih

                      Bölümü Mezunu
* 1998-2001 Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Bölümü Tezli Yüksek Lisans (Master)
* 2000-2001 Bilim Uzmanı Ünvanını aldı.
* 2006-2008 Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu

ÇALIŞMA HAYATI 

* 1983-1985 Yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Müftülüğünde görev yaptı.
* 1993-1994 Muradiye Öğretim Kurumları bünyesinde Muradiye Erkek Fen Lisesi Tarih öğretmenliği.
* 1994-2002 Muradiye Erkek Fen Lisesi Müdür Yardımcılığı.
* 2002-2003 Muradiye Öğretim Kurumları Koordinatör Müdürlüğüne getirildi. 

                      Halen aynı kurumda  görevine devam etmektedir.
* 1997-1998 Yılları arasında Askerlik görevini 237. Kısa Dönem olarak Erzurum Muhabere

                      Merkez  Komutanlığında yaptı.
* 1989 yılında Ayşe GÜNEY (ÇURUM) ile evlendi. 
* Temmuz 1990 doğumlu kızı Müberra,  Ocak 1993 doğumlu oğlu Tarık ve Eylül 2006 doğumlu Tayyib Tuna adlarında 3 çocuğu vardır.   

8- Yılmaz Özbek Kimdir;

Yılmaz özbek 1960 yılında başağaç köyünde doğdu, ilkokulu köyünde bitirdi.

1977'de yozgat imam hatip lisesinden mezun oldu.

Kayseri yüksek islam enstitüsünde yüksek öğrenimini sürdürdü.

1983 yılında askerlik görevini tamamlayarak, elazıg nüfus ve vatandaşlık işleri müdürlüğünde devlet memuriyeti görevine başladı. Elazıg ve ankara nüfus teşkilatında 3 yıl çalıştıktan sonra iller bankası genel müdürlüğü muhasebe ve mali işlerdairesi başkanlığına naklen tayin olup, burada 8 yıl çalıştı.

1994 yılında sayın melih gökçek'in büyükşehir belediye başkanı seçilmesini takiben büyükşehir belediyesinde basın yayın müdürü, halk eğitim müdürü ve 1.5 yıla yakın da eğitim ve kültür daire başkanlığı görevlerini yürüttü.

1997 yılında başbakanlık vakıflar genel müdürlüğünde özel kalem müdürü olarak atandı ve hem genel müdür ve hem de vakıflardan sorumlu devlet bakanına(sayın ahmet cemil tunç) özel kalem müdürü olarak görev yaptı. Hükümetin görevinin bitmesi ile birlikte devlet eski bakanı sayın ahmet cemil tunç'un danışmanı olarak tbmm'de 6 yıl görev yaptı.

2002 genel seçimlerinden sonra mamak belediye başkan yardımcısı olarak atandı ve 6 ay bu görevi yürüttü. Bu görevi yürütürken 2003 yılında orman bakanı sayın osman pepe'nin başdanışmanı olarak naklen atandı ve 2005 yılı mayıs ayına kadar bu görevi yürüttü.

2005 yılı mayıs ayında kızılcahamamlı hemsehrilerimizin yogun olarak oturduğu yenimahallede belediye başkan yardımcısı olarak göreve başladı ve 2007 ocak ayında devlet memuriyetinden emekli olarak ayrıldı. Öğrenciliği esnasında; lisede mttb eğitim kolu başkanlığı, üniversitede kayseri akıncılar birliği eğitim kolu başkanlığı, memuriyet hayatında binlerce kızılcahamamlı üniversite öğrencimizin burs aldıgı esyav vakfımızda genel başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi. İller bankasında çalıştığı esnada a.ü. işletme fakültesinde önlisans yaptı. Yine iller bankasında 65 idari ve teknik elemanla katıldığı 16 aylık ingilizce kursunu 3. Olarak bitirdi. Tbmm'de milletvekili danışmanı olarak çalıştığı esnada 214 daireli bir kooperatife başkan seçilerek 5 yılda kooperatifi tamamlayıp hak sahiplerine dağıtarak inşaat sektöründe de tecrübe sahibi oldu. Suudi arabistan medine şehrinde iş adamı sıfatıyla oturum alarak inşaat işleri yaptı. Kızılcahamam başağaç köyünde avrupa standardında modern bir besi çitliği yaparak kızılcahamama güzel bir tesis kazandırdı.

Halen türkiye bisiklet federasyonu başkan vekili olarak sosyal çalışma hayatını sürdüren yılmaz özbek evli ve 3 çocuk babası olup, iyi derecede ingilizce ve arapça bilmektedir.



 


Son Güncelleme: 29.10.2013 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhsin(esnaf) 2013-10-28 12:13:28

sayin beyhan sarı partiler üstü saygınlıgı ve yapısı bilinmekte bu itibarla tüm kesimlerdendestek alacak bir şahsiyet seçim sayın sarı ile başarılır.

Avatar
Hasan K. 2013-10-28 18:06:44

bu çağrıma kulak verin.söyleyeceğim kişinin son zamanlarda ismi çok geçiyor halkın arasında.ali ihsan maden'i 1.sıradan encümen adayı koyun seçimi silme götürürsünüz.bu adamın özellikle köylerden ne kadar oy kazandırabileceğini ve kızılcahamam'da ne kadar sevildiğini herkes biliyor.bu tavsiyeyi boş görmeyin.sizin partiyle çalışırmı bilmem ama 1.sıra adayımız ol derseniz ikna olurmu denemek lazım.karşı taraftanda çok oy getirir kesinlikle.sevilen insanlar partilerin listelerinde üst sıralarda olmalı.

Avatar
ZEKİ BOSTAN 2013-10-28 19:51:19

allah yar ve yardımcıları olsun

Avatar
RAFET GÜNEY 2013-10-28 20:45:48

kardeşi̇m ben mühutti̇ni̇n akrabasiyim ama beyhan sarı tüm tabandan ci̇tdi̇ oy alir adam yillardir hi̇zmet adami gi̇bi̇ calişiyor adam ve görüş ayirmiyor allah i̇çi̇n dogru bu.

Avatar
seyhan akbulut 2013-10-29 11:21:49

sn:beyhan sarı nın
kızılcahamam belediye başkanlığı aday adaylığı öncelikle hayırlı olsun.
beyhan beyin adaylığının kesinleşmesi halinde başkanlığı kazanacağına inancım tamdır.
çünkü; gerek deneyimli çalışma hayatındaki bilgi birikimini, samimice insanlarla paylaşarak projelerini ortaya koyacağı,öngörü yeteneğiyle isabetli kakarlar alacağına, samimiyet ve içtenliği ile başarılı olacağına inanıyorum ve ilçemize hizmet anlamında çok şey katacağına inancım tamdır.
kendisine başarılar diliyorum.

Avatar
mehmet dereli 2013-10-30 21:01:37

oncelikle mevcut belesiye baskanina karşı yapilacak olan bu seçim yarisinda kazanabilecek en büyük ve güçlü aday şüphesiz ki beyhan saridir simdiden allah yar ve yardimcisi olsun

Avatar
altan görüş 2013-11-07 12:39:25

coşkun ünal' a karşı seçimi kazanabilecek tek aday beyhan sarı dır.unutmayın köylerin bir çoğu blok oy verecek.

Avatar
ufuk doruk 2013-11-11 13:26:33

beyhan beyin çalışmalarını beğeniyle takip ediyorum. kendisini bir hemşehri olarak tanıdığım gibi sgk'daki çalışmalarından da yakinen tanıyorum...kazan belediyesindeki tecrübeleri ise herkesçe malum.ben belediye hizmetini layıkıyla yapacağını zaten biliyordum .ama yaptığı kampanyanın profesyonelliği ve etkileyciliği beni doğrusu çok etkiledi...kızılcahamamda ayağının basmadığı toprak toklaşmadığı halleşmediği insan kalmamış adeta...sadece bir isim olarak değil bir ekip çalışmasının da işaretlerini görüyoruz bu kampayada. kampanyası aday olursa nasıl başarılı bir çalışma yapacığının başkan olursa da nasıl bir misyon ve vizyonla hizmet yapabileceğinin şimdiden teminatı.

banner89

banner83

banner26