banner94

ADEM ÖZBEKLER SAADET'İN ADAYI

2004-2009 yılları arasında Ak Parti'den seçilerek Kızılcahamam Belediye Başkanlığı yapan Adem Özbekler, Saadet Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı oldu.

ADEM ÖZBEKLER SAADET'İN ADAYI

2004-2009 yılları arasında Ak Parti'den seçilerek Kızılcahamam Belediye Başkanlığı yapan Adem Özbekler, Saadet Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı oldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Şubat 2014 Cumartesi 15:36
2819 Okunma

Saadet Partisi 30 Mat 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde; Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı olarak Eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Adem Özbekler’i aday gösterdi.

8 Şubat 2014 Cumartesi günü Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’nda yapılan törende Saadet Partisi’ne katılan Adem Özbekler, Saadet  Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı oldu.

Adem Özbekler 2004-2009 yılları arasında Ak Parti’den Kızılcahamam Belediye Başkanı olarak görev yapmış, 2009 yılında yapılan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Coşkun Ünal’a seçimi kaybetmişti. Adem Özbekler 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesinde Ak Parti’den Aday Adayı olmuştu.

Adem Özbekler basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “2004 yılında görev yaptığı Konya’dan  memleketi Kızılcahamam’a geldiğini, Ak Parti’den Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptığını söylerken,  ilk başvurumu yaptığımda beni aday olma ihtimali en düşük aday adayı olduğumu söylemişlerdi. Ama önce aday olduk, sonra belediye başkanlığı seçimlerini kazandık” dedi.

Belediye Başkanlığı yaptığı 2004-2009 döneminde kimsenin hakkını yemediğini belirten Özbekler,  yolsuzluğa karışmadığını, kamuya ait taksitli borçlar hariç hiç borç bırakmadığını belirtti.

2009 yılındaki seçimlerde Ak Parti yönetimi içinden adaylığını istemeyen bazı kişilerin  kendisine cephe alındığını ve mevcut belediye başkanı lehine çalıştıklarını, yine başka partilerin de kendisine karşı ittifak yaparak mevcut belediye başkanının kazanmasını sağladıklarını belirtti.

2009 yılından bu yana 5 yıl geçtiğini ve bu süre zarfında partisinden hiç kimse tarafından arayıp sorulmadığına, buna rağmen partisine bağlı kaldığını belirten Özbekler  tekrar aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.

2014 Seçimlerinde tekrar Ak Parti’den  Kızılcahamam Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğunu, fakat Ak Parti’nin düzenlediği anketlere kendisinin isminin yazılmadığını belirten  Özbekler;  anket listelerinde Adem Özbekler ismi olsaydı halk yine Adem Özbekler derdi ve aday yapmak zorunda kalırlardı” dedi.

Neden Saadet Partisi’ne geçtiğini de belirten Adem Özbekler 13 yaşından beri Milli Görüş’ün içinde yer aldığını, 2009 yılında yapılan seçimlerde Saadet Partisi İlçe Teşkilatında görevli arkadaşların ne Ak Parti ne de MHP lehine çalışmayıp kendi partileri için çalıştıklarını belirterek, 10 gün içinde diğer partilerden de bana belediye başkanlığı teklifleri kabul etmedim, Saadet Partisi’nin teklifini kabul ettim dedi.

Göreve geldiklerinde Kızılcahamam Belediyesi’nde çalışan hiçbir kimsenin ekmeğiyle oynamayacağı sözünü de veren Özbekler,  “Ver Oyunu Boz Oyunu” ve Emaneti Ehline Veriniz” sloganlarıyla sözlerini tamamladı.

Yaklaşık 20 dakika açıklama yapan Saadet Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Adem Özbekler’in konuşmasının tamamını alttaki videodan izleyebilirsiniz.
























Son Güncelleme: 10.02.2014 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rasım hoca 2014-02-09 01:21:41

adem başkan dogru söylüyor korkudan adam gibi anket dahi yapmadılar kizilcahamamda bir gercek var allah adina dogru söylemek lazim sayin beyhan sari nin rüzgari sayginligi ilçemizde zihinlerde yer edindi buna ragmen onu dahi ankete sokamadilar kardeşlerim ama cezasini cekerler.siyaset uzun nefes ister.

Avatar
kızılcahamamlı 2014-02-10 07:27:54

peki sayın başkan başknlıgınız zamanında işcilerin mesailerini niye ödemediniz bu işci hakkı deyilmiydi

Avatar
Veysel BAYRAM -V- 2014-02-10 23:08:02



****** HAYDİ, AZİZ TÜRK MİLLET, HAYDİ AZİZ KIZILCAHAMAMLI KARDEŞLERİM İSLAMIN vatanımızın Milletimizin Devletimizin Demokrasimizin GENÇLİĞİMİZİN Kızılcahamamımızın geleceği yerine, kurumsal ve kişisel İstikbal ve İkballeri için siyaset yapanların OYUNLARINI KÖTÜ EMELLİ TUZAKLARINI BOZMANIN TAM ZAMANI DİYEREK genelde de YERELDEDE OY’LARIMIZI ak partide birleştirmek dilek ve temennisi ile. Kamuoyumuza saygılarımla.
******* NOT: Bütün iddialarımın belgesi Belediye Kaymakamlık ve özel arşivimde mevcuttur mesai arkadaşlarım bir telefon bir esnaf ziyareti bürokrat arkadaşlarım bir belediye ziyareti mesafesindedir*** bu konular yeni seçim atmosferine göre ve siyasi büyüklerimizin tavsiyesi doğrultusunda devamda edebilir. Yeterde denilebilir

Avatar
Veysel BAYRAM -IV- 2014-02-10 23:09:37

(%43 kimin oy’u 50 gün sonra göreceğiz işaallah) *****Belediye başkanı iken başarısız olanları ve hasbel kader ikinci defa aday olup da seçim kayıp edeni üçüncü kez aday yapmayacaklarını bile, bile sen tekrar aday adayı olmadın mı? *****Şimdi vefasızlık AK PARTİDEMİ sendemi Sayın A.Ö. ***** SP’den adaylığın GURURUN HIRSIN ve İNTİKAMIN (Ak Parti bunu asla hak etmedi ama) göstergesi değimli Sayın A.Ö. **** Şimdi “Ver Oy’unu Boz Oyunu” lafı ile kimi kandırabileceksin Sayın A.Ö.***** Aziz KARDEŞLERİM İşte yıllarca Sayın A.Ö’ ile bunlar için mücadele ettim. UN ŞEKER VARKEN sadece GURU sebebi ve pasif/Menfi çalışma prensibi ile HELVAYI KARAMAYARAK, Kızılcahamam’ımıza gelecek hizmetleri engelleyen, karabildiği helvayı yakarak Kızılcahamam’ımıza ve AK PARTİMİZE zarar veren SAYIN A.ÖZBEKLERİN siyasi adaylıklarını ENGELLEMEYE ÇALIŞTIM. *****Bu günleri gösteren Allah (c.c)’ıma binlerce kez hamd olsun.

Avatar
Veysel BAYRAM -III- 2014-02-10 23:13:02


3- otobüs işletmesini mafyavari kapatarak ve ardından ihalesiz peşkeşleşerek, üç firmayı bir firmaya düşürerek, otobüsleri midibüse çevirerek, *** 4- küçük kaplıcada kamu menfaatini koruyamayarak, *** 5- b.kaplıca otelini müstecirin kati teminatını kurtarmak için yikarak ve ve ve *** 6- seçildiğin gün rakibin coşkun ünalın, (sayın coşkun ünala yaranmak için) halı saha arsasını mhp kampına çevirmek için kılçadır yapmasına yeşil ışık yakarak ve sayın coşkun ünalin şampiyon kızılcahamam otobüs işletmesini peşkeşlediğin firmaya katarak. vs. vs. vs. bizzat hem siyasi hem idari oyun kuran olmadinmi *** şimdi senin oyun bozacağina” kim inanırda ve sana (sp ne) kim oy verir
sayın a.ö ve muhterem spli kardeşlerim. *** sayın a.ö. günümüze dönersek, 5 yıllık belediye başkanlığından sonra ak parti seni ikinci kez aday yapmadımı,? *** (arkandaki üçlü olmanın gücü/rüzgâri yanında veysel vb nedeni ile seçim kayıp ettim demek teferruattır) sen seçimi kayıp etmedinmi

Avatar
Veysel BAYRAM -II- 2014-02-10 23:14:01


1- Peki Sayın A.Ö Kızılcahamam halkı bu oyunu boz diye, bırak üçlü olmayı 7’li olmanın gücü ile BUOYUNU BOZ ve hizmet getir diye sana bize yetki vermedi mi? ***** 2- Peki Sayın A.Ö İMAR İMARCI İLE ARSA MAHSUPLAŞMA ve kapalı kutu Jeotermal AŞ oyununu vb oyunları bozalım diye binlerce önerge ve soru önergesi vererek sana maşa imarcılara jeotermal taraflarına hedef olmadım mı? ***** 3- Peki Sayın A.Ö 5 yıl hizmet alamamamızın hizmet yapamamamızın tek sebebinin senin aklının önüne geçen GURURUN olduğunu, bu GURURDAN vazgeçerek hizmet devam edersek 2-3 dönem belediye başkanı olacağını sana ve Kızılcahamama anlatmadım mı?
**** PEKİ, BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN SEN NE YAPTIN Sayın A.Ö *** 1- Bizzat şaibeli imarcılarla 5 yıl tam 5 yıl çalışarak ve hatta imarcıların Yüksek okul arsasının iki ayrı köşesine şuyulanmalarını sağlayarak, *** 2-Jeotermal AŞ’deki kızlcahamam belediyesinin % 99,99450 hissesini mafyavari yöneterek.***

Avatar
Veysel BAYRAM -I- 2014-02-10 23:15:40

kızılcahamam siyasetinin vb. çalışmaların şeffaflaşmasının temel taşı olan muhterem internet siteleri muhterem mustafa özdemir kardeşim ve kzılcahamamhaber ailesi, meyveli ağaci taşlarlar ama size atılan taşlar taşları size atanın başına düşeceğinden emin olunuz. başlık ve haber içeriği çok güzel ve yerinde bir serzeniş ve yerinde bir tespit. allah (c.c) yolunu yolunuzu açık etsin. yâr ve yardımcınız olsun., ***** sayım adem öbeklerin internet video konuşmasını dinledim. sayın adem özbekler konuşmasının bir bölümünde diyorki, 1- ver oyunu boz oyunu”, 2- imar çalışması ile yapılan hırsızlık çok büyük ama yasal hırsızlıktır” 3- (bazı konulara açıklık getirerek) bizden önce vatandaşı perişan ederek imar yapıp belediyeye arsa üretmişler, bu arsaları m2sini belediyeden 2 liraya almışlar. belediyeden m2sini 2 liraya aldıkları arsaları özel sektöre çok yüksek fiyata satarak 40-50 dönüm arsadan 2-3 trilyon lira rant elde etmişler” bunlar çok doğru tespitler****

Avatar
Veysel BAYRAM -I- 2014-02-10 23:34:49

Kızılcahamam siyasetinin vb. çalışmaların şeffaflaşmasının temel taşı olan Muhterem internet siteleri. Allah (c.c) yolunu yolunuzu açık etsin. Yâr ve Yardımcınız olsun., ***** Sayım Adem Öbeklerin internet VİDEO konuşmasını dinledim. Sayın Adem ÖZBEKLER konuşmasının bir bölümünde DİYORKİ, 1- “Ver oy’unu Boz Oyunu”, 2- “İmar çalışması ile yapılan hırsızlık çok büyük ama yasal hırsızlıktır” 3- “(bazı konulara açıklık getirerek) Bizden önce vatandaşı perişan ederek imar yapıp belediyeye arsa üretmişler, bu arsaları m2’sini Belediyeden 2 liraya almışlar. Belediyeden m2’sini 2 liraya aldıkları arsaları özel sektöre çok yüksek fiyata satarak 40-50 dönüm arsadan 2-3 trilyon lira rant elde etmişler” Bunlar çok doğru tespitler******

banner89

banner83

banner26