banner94

ADEM İLHAN'DAN MESAJ VAR

BBP Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Adem İlhan yayınladığı mesajında;

ADEM İLHAN'DAN MESAJ VAR

BBP Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Adem İlhan yayınladığı mesajında;

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Nisan 2019 Pazartesi 16:40
1417 Okunma
ADEM İLHAN'DAN MESAJ VAR

Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Adem İlhan, seçimlerin dosluk ve huzur içinde geçtiğini partisine ve kendisine verilen destekten dolayı herkese teşekkür ederek belediye başkanlığını kazanan Cumhur İttifakı adayı Süleyman Acar ve ekibini tebrik etti.

BBP Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Adem İlhan yayınladığı mesajında;

“Değerli hemşerilerim, Şehit Lider Genel Başkanımız Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun söylediği gibi; “Seçimler kavga aracı olmasın. Sel gider kumu kalır. Bu seçim de gidecek ama siz akraba olarak komşu olarak kalacaksınız” sözü ile mütevazi ve huzur içerisinde bir seçim geçirdik, bu seçim sürecinde Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız Ergün Keleş’e teşkilatımızın çilekeş, cefakar dava adamı değerli kardeşim Serdar Akbaş’a yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Meclis Üyesi adaylarımıza ve siz çok kıymetli Kızılcahamam halkına Partimize ve şahsımıza göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Yerel seçimlerin kazananı olan Cumhur İttifakı’nın adayı kardeşimiz Süleyman Acar ve ekibini tebrik ediyor Kızılcahamam için çok güzel icraatlar yapacaklarına inanıyor başarılar diliyorum.

Diğer taraftan İlçemizin yine hizmetkarları olma noktasında ellerinden geleni yapan ve seçimlere girerek halkın sevgisini kazanan fakat çıkmış olduğu yarışta kaybeden İyi Parti Belediye Başkan adayı Coşkun Ünal ve ekibine,  Sadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sedat Barun ve ekibine hayatlarında başarılar diliyorum.

Seçim yarışında kazanan Mahallelerimizin ve demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 01.04.2019 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26