banner94

ADAYLARIN HIZLI ÇALIŞMASI

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden Ak Parti Aday Adaylarından Muhittin Güney ve Beyhansarı hız kesmeden kar kış demeden çalışmalarına devam ediyor.

ADAYLARIN HIZLI ÇALIŞMASI

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden Ak Parti Aday Adaylarından Muhittin Güney ve Beyhansarı hız kesmeden kar kış demeden çalışmalarına devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Aralık 2013 Çarşamba 12:55
1876 Okunma
ADAYLARIN HIZLI ÇALIŞMASI

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden Ak Parti Aday Adaylarından Muhittin Güney ve Beyhan Sarı hız kesmeden kar kış demeden çalışmalarına devam ediyor.

Adayların yapmış oldukları çalışma ve görüşmelerinden gönderdikleri haber ve fotoğrafları  sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz;

Kızılcahamam Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Güney Çalışmlarımız artarak devam ediyor dedi.

Hafta sonu Hilal Lokantasına uğrayan Güney çorba içmeyi ihmal etmeyerek her kesim ile irtibatımızı sıkı tutuyor ilçemizi her alanda anlatıyoruz. Dedi.

Diğer taraftan Çalışmalarına Kar kış Demeden 4x4 devam ediyorum diyen Beyhan Sarı ise 10 Arlık Dünya İnsan Hakları Gününü de unutmayarak bir mesaj yayınladı.

Ak P;arti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı yayınladığı Mesajında; “İnsanlar arasında din, dil, mezhep, ırk, renk ayırmadan sevgi, saygı, dostluk ve kardeşlik duygularıyla, onuruyla yaşamak isteyenlerin bulunduğu bir dünyada, herkesin temel hak ve özgürlüklere saygı duyduğu, ayrımcılığın olmadığı, hukukun üstünlüğüne inanan, düşünce ve ifade özgürlüğünün yaşandığı, insan hakları ihlallerinin hiçbir şekilde yaşanmaması için fert fert hepimizin dünyanın neresinde bi...r insan hakları ihlali olursa, buna mutlaka duyarlılık ve gereken tepkiyi göstermemiz gerekmektedir. Bu nedenle demokratik bir hukuk devleti olan ülkemizde, insan hakları alanında atılan her olumlu adımı vatandaşlarımıza verilen saygı ve önemin bir ifadesi olarak görmekteyim.
Toplumumuzdaki tüm kesimlerin ve dünyamızdaki tüm milletlerin temel hak ve özgürlüklere saygı duyduğu, ayrımcılığın olmadığı, hukukun üstünlüğüne inanan, düşünce ve ifade özgürlüğünün yaşandığı, insan hakkı ihlallerinin yaşanmadığı bir yaşam temennisiyle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutlar, saygılarımı sunarım” dedi.



















Son Güncelleme: 12.12.2013 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
soylu genç 2013-12-11 15:59:06

kızılcahamamın beklediği ve istediği belediye başkanı kesinlikle beyhan sarıdır.arzulu,istekli,güleryüzlü,halkın içinde ve halkın dilinden anlayan,zorlu şartlarda bile çalışacağını belli eden bir kişiliğe sahip.favorim beyhan sarı.

Avatar
levent 2013-12-11 18:22:08

ne resepsiyonu ne yemeği anlamsız gereksiz yersiz bir haber,resepsiyon falan olmadı yakınlarda ben elçilikdeyim anlamadım.

Avatar
Kerim Sever 2013-12-12 00:14:43

beyhan başkanım seni özlem ve hasretle inan bekliyoruz ,çünkü ilçemizde hem parti tabanında heyacanın farklı,hemde diger partilerden ciddi anlamda oy alacak partiler üstü sevilen tek aday sensin vallahide billahide bunu söyleyen cok insan var.

Avatar
ahmet sarı @soylu genç 2013-12-21 12:40:38

kızılcahamama adem özbekler yakısır calışkan ve dürüstür gecmiş belediye baskanlıgını gördük
basarılar

banner89

banner83

banner26