banner94

ADAYLAR HAFTASONUNU YOĞUN GEÇİRDİ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasiler ve Belediye Başkan adayları meclis üyesi adayları meydanlarda boy göstermeye devam ediyor.

ADAYLAR HAFTASONUNU YOĞUN GEÇİRDİ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasiler ve Belediye Başkan adayları meclis üyesi adayları meydanlarda boy göstermeye devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Mart 2014 Pazartesi 11:34
2104 Okunma
ADAYLAR HAFTASONUNU YOĞUN GEÇİRDİ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasiler ve Belediye Başkan adayları meclis üyesi adayları meydanlarda boy göstermeye devam ediyor.

Seçimlere 20 gün kala Kızılcahamam’da siyasiler hafta sonunu yoğun tempo geçirdi. Dernek toplantıları, köy buluşmaları, esnaf ziyaretleri, organizasyonlar, ev toplantıları ve çeşitli etkinliklerde bulunmak için koşturan adaylar yoğun bir hafta sonu geçirdiler.

Kızılcahamam Belediye Başkanı aynı zamanda Milliyetçi Hareket  Partisi Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal ve Belediye Meclis üyesi adayları Hafta sonunun il sabahında Ankara Abidinpaşa’da Güvem Bölgesi halkı ile sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Coşkun Ünal Kızılcahamam referansımızdır diyerek 5 yılın değerlendirmesini yaparak başlamış oldukları projeleri tamamlamak ve yeni projeler üreterek lider bir Kızılcahamam haline getirileceğini belirtti. Köylerde yapacağımız çalışmaları köylümüzle istişare ederek yapacağız bunun için sizlerden destek bekliyoruz diyerek bölgeden çıkan Belediye Meclis üyelerinden Mustafa Başar, İsa Sever ve Hamis Tüfekciyi tanıttı. Başkanın diğer gündemi ise Öğretmenler sitesi genel kuruluna katıldı ve öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Ardından Asya Termal otelde düzenlenen Köy Dernek başkanları ile bir araya gelen başkan Ünal Dernek yöneticilerine 5 yıl boyunca Kızılcahamam menfaatlerini korumak için çalıştık her zaman birlik beraberlik içinde olduk ben hiçbir zaman seçim var diye cenazeye, düğüne,derneğe ve toplantıya gitmedik biz dün neysek bugünde buyuz istişare içerisinde çalışmalarımız devam edeceğiz dedi. Güne devam eden Ünal  8 mart kadınlar günü nedeniyle Belediye Tarafından düzenlenen Kadınlar günü programına Katılarak Tüm Kadınların Dünya Kadınlar gününü kutladı. Belediye Personeli ile her akşam hizmetlerden dolayı teşekkür yemeğinde buluşan Başkan Coşkun Ünal  personele plaket takdim etti. Aynı gün Saat: 19:00’da Kazan ilçesin de yapılan mitinge gelen Devlet Bahçeli Kazan MHP Adayı tanıtım toplantısına katıldı. Başkan Ünal Kazan Belediye Başkan Adayı Fazıl Köremez’e başarılar diledi. Yine Pazar gününe yoğun başlayan Başkan Coşkun Ünal Kızılcahamam Jeopark Yarı maraton koşusunun yapıldığı Saray köyüne giderek koşunun startını verdi. Devamında ödül törenine katıldı. Başkan Ünal Aynı gün Akşamında Başak Termal otelde Eğerli Bölgesi halkıyla Akşam yemeğinde buluşarak hitap etti. Toplantı bitiminde Pazar köyüne gecen Coşkun Ünal köylüler ve Ankara Bölge Milletvekili Mustafa Erdem ile buluştu burada destek isteyen Başkan Kızılcahamam’da Askere uğurlaması yapan Zeynel Demirkaya’ya hayırlı teskereler dileyen Başkan Coşkun Ünal Program sonrasında günü Ev toplantısı ile sonlandırdı.

Kızılcahamam Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Hafta Sonuna  ziyaretler ile başladı. İlk olarak Bölge Milletvekili Seyit Sertçelik ile Kızılcahamam içerisinde siyasi parti secim bürolarını ziyare ederek seçimlerin hayırlı olmasını dilediler. Aynı gün esnaf ziyaretleri ve köy ziyaretlerine devam eden Muhittin Güney ve Meclis Üyeleri Pazar gün ise Eski Bölge Milletvekili Remziye Öztoprak ile birlikte Kızılcaören Köyünü ziyaret ederek Kızılcahamam için yapacağı projelerden bahsederek Kızılcaören Köyü bölgesine Yüksek okulunu yapacaklarını ve adını Kızılcaören Yüksek okulu konulabileceğini iletti. Aynı gün içerisinde aynı ekip ile birlikte Semer Köyü, Eğerli Alören Köyü ve Yukarı Karaören Köyünde toplantılar düzenledi Güney Asker uğurlaması yapan Zeynel Demirkaya’nın programına uğrayarak Hayırlı Teskereler diledi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Adem Özbekler’ise çalışmalara Cuma günü İl yönetimi ile Esnaf ziyaretleri yaparak projelerinden bahsetti. Özbekler hafta sonunu Köy ziyaretleri yaparak geçirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Hızarcı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle ilçe içerisinde Karanfil dağıtarak Kadınlar gününü kutladılar. Pazar günü ise Köy ziyaretlerinde bulundular.

Büyük Birlik Partisi Adayı Süleyman Özdere ve Meclis Üyesi adayları Hafta sonu çalışmalarına esnaf ziyaretleri ve Köy Ziyaretleri Ev toplantıları yaparak geçirdi.


Son Güncelleme: 24.03.2014 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
davut sert 2014-03-12 08:34:06

belediyenin gazetesimisiniz.size destek falanmı çıkılıyor.kalbiniz bir türlü yazınız bir türlü tövbe estağfurullah.

banner89

banner83

banner26