banner94

7 EV VE 2 SAMANLIK YANARAK YOK OLDU

Kızılcahamam Eğerlialören mahallesinde çıkan yangında 7 ev ve 2 samanlıklar yandı.

7 EV VE 2 SAMANLIK YANARAK YOK OLDU

Kızılcahamam Eğerlialören mahallesinde çıkan yangında 7 ev ve 2 samanlıklar yandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Nisan 2020 Salı 20:45
2246 Okunma

Kızılcahamam Eğerlialören mahallesinde çıkan yangında 7 ev ve 2 samanlıklar yandı.

Edinilen biliye göre Kızılcahamam Eğerlialören Mahallesinde yangın meydana geldi. 7 evin ve 2 samanlığın yandığı mahallede panik yaşandı. Evleri kullanılmaz hale gelen köy sakinlerinde Yakup Akbaş, Cafer Akbaş, Duran Akay, Durali Akbaş, Keleşin Durali, Memiş Akçay olurken  samanlıkları yanan köy sakinleri ise Mehmet Acar, Mustafa Akyüz oldu.

Olay yerine gelen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar; Eğerli Alören Mahallemizde çıkan yangına belediye ekiplerimiz müdahalede bulunuyor. Yangından etkilenen mahalle halkımıza çok geçmiş olsun. Rabbim bizi böyle afetlerden korusun. ifadesini kullandı.

Köy Muhtarı Aliihsan Canpolat yaptığı açıklamada; “ Bugün ikindin saatlerinde köy odası önünde otururken bir dumanın belirdiğini fark ettik duman Akbaş Ailelerinin evlerinin bulunduğu bölgeden geldiğini ve alevlerin çıktığını görerek yangın olduğunu fark ederek hemen ilgili birimlere haber verdik, Mahalle sakinlerimize ayrı ayrı geçmiş olsun Allah’ım beterinden saklasın bütün idari birimlere orman isletmemiz Kızılcahamam Belediyemiz, Ankara Büyükşehir Belediyemiz Ankara Valiligimiz hepside ne gerekliyse fazlasıyla yerine getirmiştir hepsine ve canla başla çalışan itfaiye ekiplerimize ayrı ayrı köyümüz adına teşekkür ederiz Allah kimseye vermesin toplamında 9 ailemizin canı yanmıştır” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Orman İşletmesi Yangın Ekipleri, Kızılcahamam Belediyesi fen işleri kepçeler ile yangınla mücadele ederek yangını kontrol altına aldılar, gece saatlerine kadar soğutma çalışmalarına devam ettiler.

Kızılcahamam İçe Jandarma ekipleri yangının ile ilgili araştırma başlattı.

www.soguksuhaber.com olarak Eğerlialören mahallesi sakinlerine ve canları yanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Son Güncelleme: 14.04.2020 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26