banner94

4 YILDA 38 ADET ARAÇ HİZMETE ALINDI

Kızılcahamam Belediyesi, yeni alınan araçların açılış törenini yaptı.

4 YILDA 38 ADET ARAÇ HİZMETE ALINDI

Kızılcahamam Belediyesi, yeni alınan araçların açılış törenini yaptı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Nisan 2018 Salı 17:24
1065 Okunma

Kızılcahamam Belediyesi, yeni alınan araçların açılış törenini yaptı.

Kızılcahamam Belediye hizmet binası önünde, yeni araçların hizmete girmesi için yapılan törene Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Arslanoğlu, Yusuf Şengül, Kemal Öztürk, Songül Ergelen, İbrahim Yıldız, Murtaza Güngör, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, Durali Uygun, Murat Can, Hamis Tüfekci, Günaydın Yüce, Kamu kurumlarının İdari amirleri, STK Başkanları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Araç tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney; her yıl Nisan Ayında sezon başlangıcı olarak tertip ettiğimiz araçlar hizmete sunma programını bugün de 3 Nisan tarihi itibariyle gerçekleştiriyoruz. Allah nasip ederse inşallah artık sezon açıldığında Köylerimizde, İlçemizde ve gerek duyulan yerlerde hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmaya devam edeceğiz dedi.

Törene Katılan İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, görev yerim olan Kızılcahamam’a geleli 4 yıl oldu, mütevazi bir belediye binası vardı önünde yine bir araç açılışı yapmıştık şimdi ihtişamlı bir belediye binasının önündeyiz ve yine araç açılışları belediyemize kazandırılan araçların tanıtımlarını yapıyoruz. Belediye Başkanımızın çalışkanlığı ve hizmetlerinin çokluğundan dolayı kendisini tebrik ediyorum diyerek, araçlarımız ilçemize belediyemize hayırlı olsun dedi.

Törende mevcut ve yeni araçlar için kurban kesilerek Aşağı Merkez Camii Müezzini Mehmet Metin tarafından dua edildi.

2014 – 2018 YILLARI ARASINDA KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ ARAÇ PARKINA KATILAN ARAÇLAR

8 ADET KAMYON, 4 ADET LASTİKLİ KEPÇE,

2 ADET PALETLİ KEPÇE, 1 ADET GREYDER, 2 ADET VİNÇ

5 ADET MİNİBÜS, 7 ADET OTOBÜS, 4 ADET KÜÇÜK TİCARİ ARAÇ, 1 ADET MAKAM ARACI,

1 ADET TRAKTÖR, 1 ADET TIR ÇEKİCİ, 1 ADET TIR DORSE

40 OLAN ARAÇ SAYISINA, 38 ARAÇ KAZANDIRARAK ARAÇ SAYISINI 78’E ÇIKARDIK.

Son Güncelleme: 03.04.2018 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26