banner94

4 GÜNDE 10 EVE GİREN HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI

Hırsızlık zanlısı yakayı eleverdi.

4 GÜNDE 10 EVE GİREN HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI

Hırsızlık zanlısı yakayı eleverdi.

23 Temmuz 2013 Salı 18:05
3028 Okunma
4 GÜNDE 10 EVE GİREN HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI
Hırsızlık zanlısı yakayı eleverdi.

Kızılcahamam'da 4 günde 10 Eve giren hırsızlık zanlısı Kızılcahamam emniyetinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. 4 gündür araştırma içinde olan emniyet mensupları tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İlçe emniyeti tarafından yapılan açıklamada;

19.07.2013 günü Yenice Mahallesi  ve Akçay Mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık olaylarında adresin birinde 1 Adet tek taş altın yüzük, 1 çift ortası bordo taşlı altın küpe, 10 adet Hac'dan getirilme inci kolye ve 300 TL paranın , diğer adresten  6 adet 22 gramlık, 24 ayar burma altın bilezik, 1 adet yalancı Trabzon Hasırı diye tabir edilen 60 gramlık, 24 ayar düz bileziğin ve 1 adet ucunda tuğra bulunan altın kolyenin çalınmış beyanlardan anlaşılmıştır.

 Yukarıda belirtilen olayların sonrasında olay yeri ve çevresinde bulunan iş yerlerinden ve binalardan güvenlik kamerası bulunanların kamera kayıtlarında yapılan incelemede 6 farklı kamera kaydında yapılan inceleme neticesinde iki veya üç kişi oldukları tahmin edilen olay şüphelilerinin ilçemize beyaz renk Fiat Linea marka otomobil ile geldikleri tespit edilmiştir.

 İl Merkezinden ilçemiz istikametine doğru olan Kazan İlçesi MOBESE-PTS kayıtlarından ve Ankara Susuz bölgesindeki PTS kayıtlarında olay saatine uygun olan zaman dilimindeki kayıtlar temin edilerek kayıtlarda yapılan incelemelerde tespit edilen Fiat Linea marka beyaz renk araçların kayıtlarının tetkikinden ilçemize gelerek yukarıda belirtilen hırsızlıkları gerçekleştirmiş olan şahısların kullanmış olabileceği bir araç tespit edilmiş ve bu araç üzerinde çalışmalar devam etmekte iken;

23.07.2013 günü saat: 15.00 sıralarında 155 nolu telefona gelen ihbarda Akçay Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bir adreste zemin katta bulunan bir dairede hırsız bulunduğunun bildirilmesi üzerine bahse konu adresin bulunduğu caddeye intikal edildiğinde 19.07.2013 günü meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalardan tespit edilen 06 DZ 8916 plakalı Fiat Linea marka aracın bahse konu adres önünde park halinde bulunduğu görülmüş, gerekli güvenlik tedbirleri alınarak bahse konu adrese girildiğinde adı geçen şahıs evin yatak odasında yatakların arasında saklanmış durumda yakalanmıştır.

 Şahısla ilgili olarak üzerinde yapılan üst aramasında üzerinde kimlik bulunmadığı anlaşılmış beyanı doğrultusunda yapılan kimlik tespitinde şahsın Erzurum nüfusuna kayıtlı 1991 doğumlu S.C.olduğu ve şahsın KAZAN ilçesinde ikamet ettiği, yapılan GBT sorgulamasında Hırsızlık Suçundan ARANDIĞI ve toplamda 29 Suç Kaydının bulunduğu anlaşılmış ve gerekli tahkikata başlanılmıştır.

 





























Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali yeşil 2013-07-24 01:07:53

Kızılcahamam ilçe emniyetteki polis arkadaşlara çok teşekkür ederiz, toplumu bu denli rahatsız eden şahısları yakalamanız bizleri çok sevindirdi. Allah sizleri eksik etmesin, Mevla'm korusun.

Avatar
mehmet garip 2013-07-24 01:50:01

Kızılcahamam Emniyet Müdürümüz, Barış müdürüm veı polis merkez amiri Arkın Komiser başta olmak üzere başarılı çalışmalarıyla huzurumuza huzur katan çok değerli kızılcahamam emniyet personeli...İyiki varsınız,sizlerle gurur duyuyoruz.

Avatar
ahmet yilmaz 2013-07-26 16:35:20

toplum bence bu kadar geri kafali olamaz kendi vataniba ihanet eden yarin boyle hirsizlik yapar

banner89

banner83

banner26