banner94

HAYIRLI OLSUN ZOR OLAN KOLAYLAŞSIN

Sandığa zorla gittim, ama sandık başında, oy vermeye gelmiş milletimde, birazcık milletlik, lime lime edilip kepaze edilen devletimde birazcık devletlik görünce “iyi ki gitmişim” dedim.

Her türlü ahlaksızlığın icra edildiği, hukukun devletin pespaye çıkarla uğruna kepaze edildiği bir seçim dönemi geçirdik. Sokaklardan, televizyonlardan, internetten lağım yağdı. Alçaklığın bu kadarını hiç beklemedik, hiç görmedik. Devletin bu kadar küçük düşürüldüğü, hukukun bu kadar aşağılandığı bir dönem yaşamadık. Hüsn-ü zanla hükümdar olunmaz. Hükümet başına örülen çorabı bile isteye, gafletle ördürmüş, bazen örmüştür. Benim bile dönemsel olarak tahammül edilen bir iktidar olduğunu bildiğim AKP iktidarının bu kadar gaflet içinde olması izahı mümkün olmayan bir faciadır. İnşallah, çok ümidimiz yok ama, bozgunculuk bize yakışmaz, bundan sonraki siyasi süreç, basiretle, ferasetle, dirayetle, Türk’e yakışan bir cesaretle yürütülür. Türkiye Cumhuriyetinin, Türk Milletinin temel siyasi, kültürel metninin İSTİKLAL MARŞI olduğu seçim sürecinde, Ergenekon tahliyeleri sırasında, seçim sonrasında söylenenlerde bir kere daha itiraf edilmiştir. İSTİKLAL MARŞIMIZ hala devletimize, milletimize ruh, hayat, diriliş, amaç verecek biricik metindir. İnşallah sıkışınca okunduğunu çokça duyduğumuz İSTİKLAL MARŞIMIZIN RAFTAN İNDİRİLDİĞİNİ, O’NUN RUHUNA, KALBİNE, GÖNLÜNE, FİKRİNE İLTİCA EDİLDİĞİNİ GÖRECEĞİMİZ GÜNLER YAKINDIR. İnşaallah çokça okudukları, okuttukları İSTİKLAL MARŞIMIZIN, ANLAM VE ÖNEMİNİ HERKES BİR DAHA UNUTMAYACAK ŞEKİLDE İDRAK EDER.

İçimize sızmış, dışımızdan yaklaşan, kafirler, gavur sürüleri, domuzlar, sırtlanlar, yılanlar, şeytan uşakları, cinli mahluklar, meleksiz, cenabet, taharetsiz, nursuz kara yüzlüler, samimiyetsiz, takiyyeci, yalancı, iftiracı ahlaksız alçaklar ellerinden gelse bir fırsatını bulsalar bizi, milyonlarca Türk’ü soykırıma uğratıp tarihten silecekler. İsteyip durdukları, planladıkları, hesapladıkları, bekledikleri budur.

Kürtlerimizi birbirine kırdırıp, kalanları Ermenileştirip büyük Ermenistan kurmak istiyorlar, Lazlarımızdan büyük Gürcistan kurmak istiyorlar, Türkiye’den bir Çerkezistan, büyük Yunanistan çıkarmak istiyorlar. İstanbul’dan bir Singapur bir Vatikan çıkarmak istiyorlar. Suriye’nin Türkiye’leşmesini değil, Türkiye’nin Suriyeleşmesini istiyorlar. Endülüs’ün başına gelenin Türkiye’mizin başına gelmesini istiyorlar.  Ölecekler ölsün, kalanlar Hıristiyan olsun, Yahudileşsin istiyorlar. Türkiye’nin, Tayvanlaşmasını, Güney Kore olmasını istiyorlar. Kendi yok adı var Müslümanlığımıza bile tahammül edemeyip, Yahudileşmiş, Hıristiyanlaşmış bir Müslümanlık istiyorlar. Yavaş yavaş, sabırla amaçlarına ulaşmak için her türlü yolu deniyorlar, deneyecekler. Kolay bir yolunu bulsalar gözümüzün yaşına, anamızın sütüne, bebeğimizin kanına bakmayacaklar.

Onların silahları, füzeleri, atomları, internetleri, arabaları, tankları, silikonlu, estetikli kedileri, kozmetikleri, filmleri varsa, bizimde Allah’ımız Kuranımız, Peygamberimiz, İstiklal Marşımız var. Allah var neler var……….

Bunlar aklı eren herkesin bildiği gerçeklerken, bunları söylemeye bile cesareti yok konuşanların. Küfür, hakaret, ahlaksızlık, lay lay lom, lay lay lom.

Seçim sonuçları milletimize, devletimize hayırlar getirsin.

Muhittin Bey ilçemizin, beldemizin, yurdumuzun, baba ocağımızın yeni belediye başkanı olmuştur.

Hatası ve sevabıyla çalışkan bir dönem geçiren, ilçemizin makyajını düzelten Sayın Coşkun Ünal görevine devam edememiştir. İnşaallah kasten yaptığı, kötü niyetli, hesabını veremeyeceği hataları bulunmadan milletimizin gönlünde, devletimizin nezdinde ibra edilir. Görünüşte başarılı bir belediyecilik sergilemiştir. Yaptığı hayırlar, hizmetler hem bu dünyada hem ahirette yanında olacaktır. Kadirşinas Kızılcahamamlılar da kendisini saygı ve sevgiyle anacaktır. Haddim olmayarak yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

MUHİTTİN BEY görünüşte kolay, sorumluluğu vebali ağır bir yük yüklenmiştir. Allah kendisine kolaylık versin, hayırla anılacak, yüzünü ağartacak hizmetlerle bu yükten kurtulmayı Allah ona nasip etsin.

Yine duramam, AKP’li kardeşlerim asfaltı çok seviyorlar. Yazdım, yazacağım. ASFALT, GAYRİMİLLİ, CEHENNEMLİK BİRŞEYDİR. MASRAFLIDIR, SÖKÜLMESİ, DÖKÜLMESİ ZAHMETLİDİR. KİLİTLİ TAŞLARDAN DOĞAN RAHATSIZLIKLAR ÇOK BASİT, ÖZENLİ BİR İŞÇİLİKLE KOLAYCA ÇÖZÜLÜR. KIZILCAHAMAM’IN SOKAKLARI YARIŞ PİSTİ, OTOBAN DEĞİLDİR. BUNUN İÇİN YAPILACAK MASRAFLA ÇOK DAHA FAYDALI İŞLER YAPILABİLİR. KIZILCAHAMAMLI ASFALT SEVDASINA DEĞİL, TAYYİP SEVDASINA OY VERMİŞTİR. EN AZINDAN BU KONUDA İLÇE MERKEZLİ BİR REFERANDUM YAPILMADAN, ASFALT DÖKMEYLE İLGİLİ HİÇBİR ŞEY YAPILMAMALIDIR.

HAREKETLİ BİR SEÇİM DÖNEMİ YAŞADIK, İNSANLAR KIBLESİNİ ŞAŞIRDI, DOSTLAR AYRI DÜŞTÜ. SEÇİM SÜRECİNDE NE OLDUYSA ORDA KALMIŞTIR. ARTIK KIZILCAHAMAM AKP’LİSİ VE MHP’LİSİ İLE TEK VÜCUT TEK YUMRUK OLMALIDIR. PARTİZANLIK BIRAKILMALI, SEÇİLEN BAŞKAN PARTİZAN ETKİLERDEN KURTULMALI, KURTARILMALIDIR. KIBLEYİ ŞAŞIRANA, GÜZELLİKLE KIBLEYİ GÖSTERMEK, AYRI DÜŞÜLEN DOSTLA KUCAKLAŞMAK GEREKİR. HEPİMİZ BU ÜLKENİN, BU MİLLETİN, BU BELDENİN ÇOCUKLARIYIZ. KAVGA DEĞİL BİRLİK ZAMANI, DAYANIŞMA, KAYNAŞMA ZAMANI.

TÜRKİYE’MİZİN TEMEL PROBLEMİ İNSAN PROBLEMİDİR. İNSANIMIZIN AHLAKI, NEZAKETİ, TERBİYESİ, BİLİNCİ, İRADESİ, KÜLTÜRÜ, TAHSİLİ, İNSANLIK, TÜRKLÜK, MÜSLÜMANLIK ŞUURU, GÂVUR KARŞISINDA HAYSİYETLİ, ALLAH’IN KULU OLMAYA YAKIŞIR DURUŞ PROBLEMİDİR. BU PROBLEM ÇÖZÜLMEDİKTEN SONRA DECCAL DE GELİP, SOKAKLARIMIZI MERMERDEN, HELALARIMIZI ALTINDAN YAPABİLİR. ELBETTE İNSANCA YAŞAMAK HEPİMİZİN HAKKIDIR. AMA EN ÖNCE İNSAN OLMAKLA SORUMLUYUZ. İNSANLIKTAN ADIM ADIM ÇIKARKEN, LÜKS, ŞATAFAT, MERMER, GRANİT, ALTIN, ÇELİK PEŞİNDE KOŞMANIN HİÇ BİR MANASI YOKTUR.

SAYIN MUHİTTİN GÜNEY’E AKP’Lİ ARKADAŞLARIMA, KARDEŞLERİME HAYSİYETLİ, ALLAHIN SEVDİĞİ BİR MİLLET OLMA, İNSANLIĞA ÖRNEK OLACAK, UMUT OLACAK TÜRKLÜĞÜ YENİDEN İNŞA ETME YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM.   

BUGÜN BAŞLASAK, HİÇ DURMADAN ÇALIŞSAK, BELKİ TORUNUMUZ, İNSANLIĞIN İFTİHAR KAYNAĞI BİR TÜRK OLABİLİR. YOLUMUZ UZUN, TEHLİKELİ, TEMBELLİK VE GAFLET KALDIRMAYACAK, ZOR BİR YOLDUR.

ALLAH ÖNCELİKLE SEÇİLMİŞ SORUMLULARA, SONRA HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN.

VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner83

banner26