Ana Sayfa    Künye    Sitene Haber Ekle    İletişim   03 Eylül 2010, Cuma

    


» GÜNCEL» SPOR» ESNAF» SANAT» DUYURU» RÖPORTAJ» PARTILER» OTELLERIMIZ» VIDEOLAR


12 Eylül 2010 günü yapilacak referandumda (halk oylamasinda), neleri oylayacaginizi tam olarak biliyor musunuz?

Evet biliyorum
Hayır bilmiyorum
Ilgilenmiyorum / Fikrim yok

++ Diğer Anketler


 » KIZILCAHAMAM'DA ZAFER B
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 88. yıldönümü, bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Kızılcahamam�...


 » TRAFİK KAZASINDA BİR KİŞİ HA
Edinilen bilgiye göre İlçemiz Eğerli Kuzören Köyü Akçabayır mahallesinde meydana gelan trafik kazası...


 » KIZILÇAMDER İFTAR YEMEĞİNDE
Yaklaşık 6 ay önce kurulan, Kızılcahamam ve Çamlıdereli iş Adamları Derneği (Kızılçamder) adı altınd...


 » SAZLI SÖZLÜ VE HACİVAT KARA
Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Muhteşem Ramazan akşamları etkinliği 28.08.2010 C...


 » B GENÇLER İYİ BAŞLADI 2-3
29.08.2010 Pazar günü Yenimahalle stadında oynanan müsabakada Karşıyaka Güven Spor ile Kızılcahamam...




 » KIZILCAHAMAM'DA ZAFER B
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 88. yıldönümü, bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Kızılcahamam�...

 » B GENÇLER İYİ BAŞLADI 2-3
29.08.2010 Pazar günü Yenimahalle stadında oynanan müsabakada Karşıyaka Güven Spor ile Kızılcahamam...

 » SAZLI SÖZLÜ VE HACİVAT KARA
Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Muhteşem Ramazan akşamları etkinliği 28.08.2010 C...

 » KIZILCAHAMAM'DA RAMAZAN
Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan Muhteşem Ramazan Akşamları birbirinden güzel eserler ve ...

 » KIZILÇAMDER İFTAR YEMEĞİNDE
Yaklaşık 6 ay önce kurulan, Kızılcahamam ve Çamlıdereli iş Adamları Derneği (Kızılçamder) adı altınd...

 
ILGENELE TESEKKÜR - SOGUKSUHABER.COM
Karakter boyutu :    

ILGENELE TESEKKÜR
Kizilcahamam Açaören Köyü Kültür ve Yardimlasma Dernegi tarafindan köylerine yapilan hizmetler nedeniyle
07 Mart 2009, Cumartesi 10:59:44

Kizilcahamam Akçaören Köyü Kültür ve Yardimlasma Dernegi tarafindan köylerine yapilan hizmetler nedeniyle Ankara Il Özel Idare genel sekreteri Adem Ceylan'a ve Kizilcahamam ilgenel meclis üyesi Fahrettin Ilhan'a birer plaket taktim ettiler.

    Kizilcahamam Il özel idare ve Köylere hizmet götürme birligi tarafindan Kizilcahamam'in tüm köylerinde yapilan çalismalrin yanisira Akçaören Köyü Almis olduklari hizmetlerden ötürü vesile olan Ankara Il genel meçlisi genel sekreteri Adem Ceylan ve Hizmetler ile bizzat ilgilenen Il Genel meclis Üyesi Fahrettin Ilhan'a tesekkürlerini ileterek.

 

Il Özel Idare Genel Sekreteri Adem CEYLAN plaketi alirken yaptigi konusmada; Görevde bulundugumuz süre içinde Ankara Ilimizin geneline ve yillardir alt yapi hizmetlerinden yeteri kadar pay alamayan  Kizilcahamam-Çamlidere bölgemize hizmet etmek bizler için bir  onur kaynagidir. Biz hizmet için geldik ve bunu da bir ibadet gibi görüyoruz. Il Özel Idaremizin kaynaklarini en iyi sekilde kullanmak ve adil bir sekilde dagitmak bizlerin asli görevidir.” Dedi.

 

Akçaören Köyü Kültür ve Yardimlasma Dernegi  Baskani Durmus KARATAS ise yaptigi konusmada; “üç yildir Il Özel Idare Genel Sekreter Yardimciligi görevini basarili bir sekilde yürütüp Genel Sekreterlik Makamina atanan çok degerli Hemserimiz Sayin Adem CEYLAN’I, köyümüze ve bölgemize yapilan yol, su vb.  hizmet ve yatirimlar konusunda  gösterdigi ilgi ve desteklerden dolayi kutluyor, basarili çalismalarinin devamini diliyoruz.

 

Ayrica, Bölgemizin diger Il Genel Meclisi Üyeleri ile  birlikte bizleri Il  Özel Idare Genel Meclisinde basarili bir sekilde  temsil edip bölgemize hizmet getirilmesinde katkisi olanlar adina; bu seçimlerde aday gösterilmedigine de üzüldügümüz Sayin Fahrettin ILHAN beye de bir sükran plaketi vermeyi uygun gördük. Hangi görüsten ve partiden olurlarsa olsunlar, Ilçemize ve köylerimize hizmet eden ve hizmet getirilmesine vesile olan  herkesten Allah razi olsun.” dedi.





Yorum Ekle 5. Yorumu Sen Ekle    Haberi Yazdır Yazdır    -    Bu haber toplam 861 defa okunmuştur.


Gönderen: Recai UÇAR - 27 Mart 2009, Cuma 14:45:46

Dernek yönetimimiz Sayin Kaymakamimizi ve Il Genel Meclisi üyelerimizi Köyümüze gelen hizmetlere katkilarindan dolayi onurlandirmislardir. Bizler de Sayin Baskan ve Yönetim kurulu üyelerimizi, Muhtarimizi ve Köyümüze bir çivi çakilirken emegi geçen herkesi tebrik eder basarilarinin devamini dileriz. Dernek denetim kurulu üyesi.


Gönderen: KIZILCAHAMAMLI - 10 Mart 2009, Salı 09:50:35

Sayin Fahrettin Agbeyimize, vede Saygi deger Encümenimiz Ali YILMAZ dayiya,yakisan bir plaket sizlere plaket degil, bu kizilcahamam köylülerinin, altin palket yaptirmalari lazim aslinda, ama bunu bilecek,insanlarimiz yok.....ilçe akp teskilati gibi..... Meyve veren agaçlari, kesip atmakla, ilçe kaybetti.. Yalnizki, surasi bir gerçekki................ bu gün sayin encümenlerimiz, fahrettin ilhan agbeyimize vede, aliyilmaza oynanan bu oyunlarin hesabini, ilçe teskilati çok kötü,ödeyecek..... Hamza beyin agzi çok sulaniyor.... ama bosuna,,,,, akp'de çikarsa oda belki Mustafa Keles çikar.... ama, bir kizilcahamamli, olarak,tahminimce ,2 adet mhp,,,1tanede büyük birlik çikarir.......... 30 martda su akp teskilati,,dut yemis bülbül gibi olacaklar....Ondan sonrada,birbirlerini yiyecekler.... haaaaa................ birde surasida var....AKP TESKILATI........ Kaybedersek,yönetimi...erken kongreye çagirip.... FAHRETTIN ILHAN...ILÇE BASKANI OLACAK diyorlar ne derece.....dogru bilinmez tabiiki ammaaaaakiiiiii fahrettin ilhan bu tükürdügü tükmügü yalayacak cinsin adami degildir....... ferhat bile YUVAYA DÖNDÜKTEN SONRA........... DAHA KIMLER DÖNMEYECEKKI......... ALOOOOOOOOOOO AKPLI KARDESLERIM.......... ANLAYANA SIVRI SINEK SAZ ANLAMAYANA DEVUL ZURNA AZ........


Gönderen: Akçaörenli - 09 Mart 2009, Pazartesi 06:19:46

Verilen plaketler isabetli olmus. Kaymakamimiz ve Adem Bey gerçekten çok iyi çalisiyorlar. Merakli kardesimizin de bilgisi olsun diye su açiklamayi yapayim. Hangi partiden olurlarsa olsunlar, bizim gözümüzde Kizilcahamamli olmak bir ayricaliktir. Onun için hemserilerimizi partilerine göre degil, yaptigi olumlu çalismalara göre degerlendiririz. Üstelik plaket alan Fahrettin Ilhan partisi tarafindan da aday gösterilmemis birisi. Biz isin o yönüyle degerlendirmesine de girmeyiz. Herkesin demokratik bir oy hakki var onu da bagimsiz olarak sandikta kullanacaktir. Kizilcahamamlilar olarak Kisir çekismelerden uzak durmaliyiz. iyi günler.


Gönderen: Merakli - 07 Mart 2009, Cumartesi 13:39:42

Bildigim kadari ile kizilcahamamda 3 genel meclis üyesi var. IlGenel ile ilgili Her hizmet ve tesekkür haberlerinde sayin Fahrettin Ilhan var ama, yeni dönöm aday listesinde yedek ikinci sirada. Bu çeliskiyi bir anlatan olursa belki ilgenelde yine tercihimiz AK parti listesi olur.

Sayfa: 

BENİ KATEGORİZE
Av. Murat SUCU
 Hala Evet mi Hayır mı diye merak edenler...
EVET Mİ ?..
Nizamettin ÖZTÜRK
 Yazının başlığı zihinlerde hemen şu çağr...
YABANABAD DESTA
Yusuf AKGÜL
 Mamak Askeri Ceza ve Tutukevinde, “M. Ka...
Bir Kartal Hika
Erdal DEMIRKIRAN
 Bir rivayete göre; dört tavuk, bir karta...
ENGELLILERE SAH
Serdar AKBAS
 ENGELLILERE SAHIP ÇIKMAK ÖNCELIKLI SORUM...



Editör Giriş - İletişim

Tüm Hakları Saklıdır © 2005-2010

İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Designed By : TdTasarım İnternet Hizmetleri