banner94

Yeni yılda da KUTLUGÜN...

MHP'li Devran Kutlugün, "Yenimahalle' de köklü değişiklikler yapacağız"

Yeni yılda da KUTLUGÜN...

MHP'li Devran Kutlugün, "Yenimahalle' de köklü değişiklikler yapacağız"

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Ocak 2014 Perşembe 19:51
1212 Okunma
Yeni yılda da KUTLUGÜN...

Yeni yılda da KUTLUGÜN...

MHP'li Devran Kutlugün, "Yenimahalle' de köklü değişiklikler yapacağız"

AKP ve CHP'nin adaylarını açıklamadığı Yenimahalle'de MHP Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek ile "Seçim Müziği" tartışmasıyla da gündeme gelen Devran Kutlugün, "Ankara'nın Bağları" türküsü ile Yenimahalle sokaklarında seçim çalışmalarını yürütüyor. "Ankara'nın Bağları" türküsünün bir Ankaralıya yakışacağını iddia eden Devran Kutlugün, "Melih Gökçek'e tavsiyem 'Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar' türküsünü kullanmasıdır ya da kestiği ağaçlardan yeni bir beste yapmasıdır" şeklinde konuştu.

 

Sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanan Devran Kutlugün, Facebook'ta onbinlerce takipçisi, tiwetter da ise Türkiye ve dünya gündeminde sıkça yer alması ile dikkat çekiyor. 100 kişilik sosyal medya ekibi ile çalışmalarını sürdüren Kutlugün, "Kış şartlarında sokakta elini sıkamadığımız Yenimahallelinin sosyal medya ile evlerine, işyerlerine, cep telefonlarına anlık da olsa misafir oluyoruz" dedi.

 

Yeni yıla girerken Yenimahalle sokaklarında seçim müzikleriyle vatandaşın yılbaşını da kutlayan Devran Kutlugün, tam techizatlı otobüs, midibüs, minibüs ve otomobil filosu ile tüm cadde ve sokakları dolaştı. MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, vatandaşla birlikte olmak için her fırsatı değerlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek,  " Otel bir şehir haline gelen Yenimahalleyi yeniden birlikte inşa etmek için her vatandaşımıza ulaşmayı kendimize borç bildik. Umutlu ve huzurlu bir şehri hep birlikte kuracağız" diye konuştu. Devran Kutlugün, 2014 öncesinde seçim bölgesi olan Yenimahalle' de vatandaşlara hediyeler dağıtarak yeni yıllarını kutladı.


Son Güncelleme: 02.01.2014 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26