banner94

Şık Ve Kalitali Saat Tasarımlarını Bulmak Çok Kolay “modasaat.com“

etkileyici bir şekilde tasarımlarına uygulayarak ortaya göze çarpan, etkileyici saatler meydana gelmektedir. Bu saat markalarından biri de Omega watch olmaktadır

Şık Ve Kalitali Saat Tasarımlarını Bulmak Çok Kolay “modasaat.com“

etkileyici bir şekilde tasarımlarına uygulayarak ortaya göze çarpan, etkileyici saatler meydana gelmektedir. Bu saat markalarından biri de Omega watch olmaktadır

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Aralık 2016 Perşembe 10:29
2818 Okunma
Şık Ve Kalitali Saat Tasarımlarını Bulmak Çok Kolay “modasaat.com“

Şık Ve Kalitali Saat Tasarımlarını Bulmak Çok Kolay "modasaat.com"

 etkileyici bir şekilde tasarımlarına uygulayarak ortaya göze çarpan, etkileyici saatler meydana gelmektedir. Bu saat markalarından biri de Omega watch olmaktadır. 1842 senesinde İsviçre'de Swatch Saat Grubu kurularak, müşterileri için saat tasarımları yapılmaya başlanmıştır. Fakat ilerleyen zamanlarda Swatch grubu yetkilileri halkın daha elit kısmında olan kişiler için bir saat markası kurmak isterler. Bu doğrultuda da Yunan alfabesinin son harfi olan Omega’yı kullanmak isterler. Günümüzde Omega saatler Franck Mueller'den sonra gelen dünya genelinde bir tek gelir grubuna yani elit kesime hitap eden tek saat markası olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu saatler için yapılan sağlamlık testlerinde ise, yarıştığı bütün uluslararası saatler bir süre sonra paramparça bir halde olurken Omega altı ay yirmi gün gibi bir süre ile bu testlerin hepsine dayanarak bu rekoru elinde bulundurmuştur. Bu yüzden bu saatlerin elli yıl boyunca bozulmama gibi bir durumu bulunmaktadır.

Bu yazıda değerlendireceğimiz diğer bir saat markası da Rado marka saat modelleri olacaktır.  Bu marka da Swatch Group çatısı altında kendine yer edinmiş bir markadır. Ayrıca da hem dünya genelinde hem de ülkemizde oldukça iyi bir şekilde bilinen bir marka olmayı başarmıştır. Alternatif malzeme olarak, seramik ve tungsten gibi malzemeleri tasarımlarında kullanmaktadırlar. Aynı zamanda bir zamanlar ülkemizde bu markanın ürettiği Jubilee modelleriyle özdeşleşen bir marka olmuştur. Günümüz koşullarında gelişmiş teknoloji aracılığı ile seramik ve metali bir arada tutan ve çizilmelere karşı dünyanın en sağlam yapıda olan saatlerinin üretilmesinde, liderliği ile ünlü bir saat markası olarak bilinmektedir. Uluslararası alanda da pek çok tasarım ödüllerine sahip olmuştur. İsviçre’nin bu iddialı saat markası pek çok ülkede satış yerleri bulunmaktadır. Kullanıcılar için saatlerin rahat olmasını hedefleyen ve bunu da başaran Rado Saat, üretiminde ve uyguladığı montaj yöntemleri ile ileri düzeyde uzmanlık ve yüksek teknolojiyi beraberinde getiren, birbirinden kaliteli ve şık saatleri ile müşterilerin kalbini kazanmıştır.

Bir diğer marka ise, Balmain markasıdır. 1987 senesinde kurulan ve o günden bu zamana kadar pek çok modelde saat üretip, piyasaya sunmuş olan Balmain günümüzde de takdiri hak eden saat markaları arasında yer almaktadır. Üretimi esnasında uygulanan modern teknikler sonucunda modern bir görünüme sahip olan marka hayatınızın her anını sizlere doğru ve kaliteli biçimde sunmak için rolünü hazırlamıştır. Balmain saatleri, her tarza uygun olan aynı zamanda günümüz moda trendlerine de uyum sağlayan, estetik ve yaratıcı şekilde olan tasarımları ile eşsiz bir yerde olan markalar arasında olmuştur. Balmain, saatlerde kullandığı içine dönük yapısı sayesinde kendisine özgü olan bir tavır ile çizgisini diğer markalardan ayırmaktadır. Kurulduğu günden bu yana kadar moda motiflerini saat sektörü içinde meydana gelen gelişmeler ile uyarlayarak, farklı bir tarza sahip olmanızı sağlayan marka, bu doğrultuda değerlendirmek gerekirse eşsiz bir görünüme sahip olmaktadır. Eğer sizler de bu saatlerden birine sahip olmak isterseniz moda saatin internet sitesinden www.modasaat.com/kategori/balmain.aspx kendinize uygun olan bir model seçebilirsiniz.
Son Güncelleme: 18.12.2016 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26