banner94

SAĞLIK-SEN DİVAN TOPLANTISI KIZILCAHAMAMDA YAPILDI

Sağlık-Sen kızılcahamamda toplandı.

SAĞLIK-SEN DİVAN TOPLANTISI KIZILCAHAMAMDA YAPILDI

Sağlık-Sen kızılcahamamda toplandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Kasım 2013 Cumartesi 11:31
2258 Okunma
SAĞLIK-SEN DİVAN TOPLANTISI KIZILCAHAMAMDA YAPILDI

Sağlık-Sen Ankara İldivan Toplantısı Kızılcahamam Asya Termal Otelde yapıldı.

Toplantıya Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Ankara 6 Nolu Şube Başkanı Umut Gümüşay, Ankara Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı Abdullah Özcan, Ankara 2 nolu Şube Başkanı Erdal Polatcı, Sağlık-Sen üyeleri ve davetliler katıldı.

Sağlık-Sen İl Divan Toplantısında yapılan konuşmalarda Sağlık-Sen de iyileştirme ve üye sayısının çoğaltılması yönünde hızla ilerlendiği konuşuldu.Toplantıda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş; Toplu sözleşme masasında geçirilemeyen maddeleri sürekli gündemde tuttuklarını ve sağlık çalışanlarının öncelikli sorunlarının çözümü için mücadelelerini sürdürdüklerini belirtti. Memiş konuşmasında; Yeni yasada yer almayan sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, nöbet ücretlerinin tamamının arttırılması, performansa dayalı yöneticilerin ihtiyaçları konusunda da girişimlerde bulunulduğunu kaydetti.

Nöbet ücretleri konusuna da değinen Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, yoğun bakım, acil servis ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde tutulan nöbet ücretlerinin % 50 oranında artırıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından Sendika Temsilcileri yeni kayıt olan üyelerin forumlarını Genel Başkan Metin Memiş’e takdim etti.


















































































Son Güncelleme: 02.12.2013 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26