banner94

ÖMER ÜNNÜ ADAYIM DEDİ

Ankara'da AK Parti İl Başkanlık yarış kervanına belediye meclis üyesi Ömer Ünnü de katıldı.

ÖMER ÜNNÜ ADAYIM DEDİ

Ankara'da AK Parti İl Başkanlık yarış kervanına belediye meclis üyesi Ömer Ünnü de katıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Ocak 2018 Pazartesi 21:40
23638 Okunma
ÖMER ÜNNÜ ADAYIM DEDİ

Ankara'da AK Parti İl Başkanlık yarış kervanına belediye meclis üyesi Ömer Ünnü de katıldı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı için aday olan Altındağ belediyesi meclis üyesi M. Nuri Emre den sonra aday olan isimlere bir yenisi daha eklendi Çamlıdere belediye meclis üyesi Ömer Ünnü "AK davaya hizmette bende varım dedi"

Ankara'da AK Parti İl Başkanlık yarış kervanına belediye meclis üyesi Ömer Ünnü de katıldı

AK Parti’de uzun yıllardır siyasetin içinde olan Çamlıdere Belediye Meclis üyeliği görevlerini sürdüren Ömer Ünnü il başkanlığına aday olduğunu açıkladı .

ÖMER ÜNNÜ, 'ADAYIM' DEDİ

Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde önce 2019 sonra 2023 hedeflerine taşıyacak AK kadroların iş başında olacağını ifade eden Ünnü;'Ben bu teşkilatta görev yapmaktan AK Partili olmakla büyük gurur duyan biriyim. Önümüz de çok önemli yerel seçimler ve sonrasında başkanlık seçimleri var.

Partimiz de iyi niyetle hizmet eden tüm arkadaşlarımıza büyük saygım var. Ancak yeni dönem de AK Parti'yi çok daha üst noktalara taşıyacak kadroların iş başında olması partimize yeni bir hava getirecektir.' diye konuştu.

15 YILDIR BU KUTLU YOLDA YÜRÜDÜM

Ankaralının beklentilerini ve sorunlarını çok iyi bilen bir siyasetçi kimliğiyle il başkanlığına aday olduğunu ifade eden Ünnü;, 15 yıldır AK Parti üyesi olarak artık partimiz de ve davamız için sorumluluk alma zamanı geldiğine inanıyorum. Bu yüzden de il başkanlığı seçimlerine partimizden aday adaylığımı açıkladım.

Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizi mahcup etmesin. Şimdi hem partimiz, hem Ankara'mız hem de ülkemiz için hizmet zamanıdır.' şeklinde konuştu.

ÖMER ÜNNÜ KİMDİR?

 01.03.1977 Ankara Çankaya Dikmen’de doğdu Balgat'da ikamet etmektedir. 2004 Yılında, Türk traktör fabrikasında çalıştı bir süre sonra Türkiye jokey kulübü iktisadi işletme müdürlüğünde işe başladı bulunduğu ortam dolayısıyla 2006 Yılında,  Ankara Altındağ Belediyesi 2008 Yılında, Pursaklar Belediyesi 2010 Yılında,  Pursaklar ilçe milli eğitim müdürlüğü 2012 Yılında,  milli eğitim Bakanlığında görevler almıştır 2014 Yılında,  Ak parti Ankara Çamlıdere Belediye meclis üyesi seçilmiştir 2014 Yılında,  Ak parti Ankara Çamlıdere Belediye Başkan vekilliğine iki yıllına seçilmiştir 21 Kasım 2014 Yılında,  Çamlıdere ilçe Başkanı adayı olmuştur2014yılında Ak parti üst kurul delegesi seçilmiştir Ak parti yönetim kurulu üyeliği yapmıştır 2015 Haziran ayında Millet vekili A Adayı olmuştur Halkla ilişkiler uzmanlığı insan kaynakları uzmanlığı üst düzey yönetici Asistanlığı uluslar arası halkla ilişkiler uzmanlığı ileri derece İngilizce orta derece Rus’ta ve orta derece İspanyolca bilmektedir.

Son Güncelleme: 01.05.2020 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SER 2018-01-08 23:52:03

ÖMER ÜNNÜ AK PARTİ İL BAŞKAN ADAYLIGI HAYIRLI OLSUN

Avatar
nail 2018-01-11 20:36:40

maşAllah kızılcahamam nufüsu 25 bin ömer ünnü adaylıgı haberini okuyan 27 bin seviliyorsun ömer başkan

Avatar
HİLMİ ACAR 2019-02-19 00:23:57

AK Parti'de merakla beklenen ANKARA belediye meclisi aday listesi

banner89

banner83

banner26