banner94

ÖĞRETMENLERDEN BASIN AÇIKLAMASI

Kızılcahamamlı Öğretmenler Meslektaşlarına Yapılan Saldırıyı Kınadı.

ÖĞRETMENLERDEN BASIN AÇIKLAMASI

Kızılcahamamlı Öğretmenler Meslektaşlarına Yapılan Saldırıyı Kınadı.

30 Nisan 2012 Pazartesi 21:38
1929 Okunma
ÖĞRETMENLERDEN BASIN AÇIKLAMASI
 
   Kızılcahamamlı Öğretmenler Meslektaşlarına Yapılan Saldırıyı Kınadı.
 
   Sendikaların Kızılcahamam İlçe Temsilciliğine kayıtlı  İlçemiz öğretmenlerden bir gurup öğretmen Kızılcahamam Lisesi bahçesinde toplanarak İstanbul Esenyurt'ta Nazife Çekcen isimli öğretmene sınıfta bir öğrencisi yapılan bıçaklı saldırıyı protesto etti.
 
Basın Açıklaması yapan öğretmenler Açıklamalarında şunları kaydetti;
 
 “Bu gün burada İstanbul Esenyurt’ta Nazife ÇEKCEN isimli öğretmene sınıfta bir öğrencisi yapılan bıçaklı saldırıyı kınamak için toplanmış bulunmaktayız. 
 
        İnsanların kendi çocuklarına bile gereken sevgiyi göstermekte zorlandığı bir ortamda, 40-45 kişilik sınıflarda her bir öğrencisine ayrı sevgi gösteren, daha iyi eğitim almaları adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimize uygulanan şiddeti kabul etmemiz mümkün değildir. Yaşanan bu saldırı, eğitim çalışanlarının vicdanını yaralamıştır.
 
      Biz şiddetin her türlüsüne, nereden ve kimden gelirse gelsin karşıyız.
 
      Biz öğretmene uzanan eller kırılsın diyemiyoruz. O ellerin ıslah edilmesi için gereken yapılsın. Sorun sadece güvenlik politikaları yönünden ele alınmamalı, şiddetin nedenlerini ortadan kaldıracak tedbirlere ağırlık verilmelidir. Okullarda ortaya çıkan bu tür olayların gerekli yasal düzenlemeler hayata geçirilmediği müddetçe yaşanmaya devem edecektir.
 
    ‘‘Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’’ sözünü düstür edinerek ‘‘Alimleri peygamberlerin varislerini sayan’’ bir medeniyet evlatları olarak meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı esefler kınıyor. Bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.







Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı ÜNAL 2012-05-01 12:48:00

Sayın Editör Eğitim Bir Senin Yapmış olduğu birr basın Açıklaması.Altıda da Eğitim Bir-Sen Kızılcahamam Temsilciliği yazıyor ama orayı çıkarmışsınız malesef. Türk Eğitm Senli Arkadaşlarda geldi Orda Birlik Beraberlik oldu.Biz orda basın bildirsinde sendikamızın adını bile zikretmedik fakat arkadaşlar ayrıca basın açıklaması yapmayı uygun görmüşler.Taktir kamuoyunundur.

Avatar
r 2012-05-01 21:12:12

r

Avatar
A.ÇAKMAKTAŞ 2012-05-02 12:11:26

Yukarıdakilerin kişisel hesapları yüzünden ayrılık gayrılığa düşmeyelim. Biz sağduyulu öğretmenler olarak bir ve beraber olalım.İnancımız bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, ülkemiz bir, bayrağımız bir, vatanımız bir, ülkümüz bir.Birileri paye sahibi olacak diye ayrılmayalım. Düşüncelerimiz farklı olacak ancak birbirimize olabildiğince saygı Farkımız yok hepimiz bu toprakların bu şehitlerin çocuklarıyız.

Avatar
Fatih 2012-05-03 09:06:17

Şiddet kınınandı ve güzel oldu.Orada zaten birlik beraberlik var hariçten gazel okumaya gerek yok. Hiç bir sorunda olmamıış.Size ne oluyor.yorum yapabilmek için orda olmalıydınız.

Avatar
A ÇAKMAKTAŞ 2012-05-03 10:52:18

Neden rahatsız olduğunu anlamadım.Hepimiz bu toprağın çocukları bu şehitlerin torunlarıyız .Vatan sevgisini ölçecek bir alet icad edilmedi. hepimiz ülkemizi çok seviyoruz.Bu işler bıyık uzatmakla sakal uzatmakla olmaz.Kul hakkına dikkat israf etmeyerek kamu malını korumakla oluri

banner89

banner83

banner26