banner94

MODELLERİMİZİ GÖRDÜNÜZMÜ

Avrupa’nın Gözde Tasarımcısı Giviu’da!

MODELLERİMİZİ GÖRDÜNÜZMÜ

Avrupa’nın Gözde Tasarımcısı Giviu’da!

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Nisan 2022 Pazar 13:33
335 Okunma
MODELLERİMİZİ GÖRDÜNÜZMÜ

Avrupan Gözde Tasarımcısı Giviu’da!

Sevcan Durmaz sizlere her alanda potansiyelli bir hizmet deneyimi sunuyor. İş tişörtü alanında vermiş olduğu hizmetlerle Avrupalı firmaların göz bebeği olan Sevcan Durmaz iş potansiyelini her geçen gün genişletiyor. Tasarımcının sunmuş olduğu hizmetler profesyonel hizmet kalitesine bire bir uyumluluk gösteriyor. Sizlere aynı zamanda yazlık iş elbisesi alanında da konforlu iş kıyafetleri sunuyor.

İsviçre ve Almanya gibi yurtdışı firmalarına mont ihracatı yapan Sevcan Durmaz üst seviye standartlarda bir hizmet deneyimini sizlere sunuyor. Sektörde 20 yılın vermiş olduğu bilgi ve birikimle sizlere geniş standartlarda hizmetler sunmayı başarıyor. Hızlı bir hizmetten yararlanmak isteyenlerin birinci tercihi www.giviu.com.tr oluyor. Sevcan Durmaz’ın projelerini bu siteden inceleyebilirsiniz.

Kaliteli İş Kıyafetleri

Yazlık iş kıyafetleri alanında sunmuş olduğu hizmetlerle adını uluslararası dünyaya duyuran Sevcan Durmaz hizmetlerini her alanda geliştiriyor. Yazlık iş kıyafetleri erkek ve yazlık iş kıyafetleri bayan sektöründe hızlı hizmetler sunuyor.

Sevcan Durmaz’ın tasarladığı iş elbiseleri yazlık ürünleri ter yapmayan ürünler olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Profesyonel tasarım hizmetleriyle iş elbiseleri yazlık konusunda Sevcan Durmaz hızlı hizmetler sunmaktadır.

Ünlü tasarımcının sunmuş olduğu diğer hizmetler şu şekilde sıralanabilir;

1. İş tişörtleri,

2.İş montları,

3.İş önlükleri,

4. İş tulumları,

5.Polar mont,

6.Softshell mont,

7.Softshell yelek,

8.Özel sipariş,

Yukarıdaki hizmetlerin hepsinden Sevcan Durmaz farkıyla yararlanabilir ve ayrıcalıklı hizmetleri deneyimleyebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26