banner94

MHP KIZILCAHAMAM'DA TOPLANACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cuma günü partisinin Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve milletvekillerini Kızılcahamam'da toplayacak.

MHP KIZILCAHAMAM'DA TOPLANACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cuma günü partisinin Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve milletvekillerini Kızılcahamam'da toplayacak.

08 Ocak 2013 Salı 10:05
1514 Okunma
MHP KIZILCAHAMAM'DA TOPLANACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Cuma günü partisinin Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve milletvekillerini Kızılcahamam'da toplayacak.

Milliyetçi Hareket Partisinin 11-13 Ocak 2013 tarihlerinde Kızılcahamam Patalya Otelde parti organları olarak bir araya geleceklerini ve çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunacakları bildirdi.

Genel Sekreter İsmet Büyükataman  yaptığı açıklamada “Önümüzdeki süreç dikkate alındığında Türkiye'nin yarınları adına üç önemli kritik seçim gerçekleştirilecek. Mahalli idareler, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi. Süreç hem ülke adına kritik hem de MHP adına hayati dir.
“43 yıllık geçmişi olan milliyetçi hareketin artık bütün mensupları ciddi bir iktidar özlemi içerisinde. Bu özlemin karşılığını ortaya koymak noktasında MHP, hem donanımı hem yetiştirdiği müstesna kadrosuyla bunun üstesinden gelebilecek bir siyasi parti.

Hiçbir siyasi partide olmayacak şekilde bir kadromuz var. Türkiye'yi içinde bulunduğu bu çıkmazdan kurtarabilecek, hayatın her alanında sorduğu suallere karşı hazırlıklarını tamamlamış, parti bünyesindeki Ar-Ge birimiyle Türkiye'nin temel sorunlarına çok ciddi çözüm önerileri hazırlıkları içerisinde çalışmalarını sürdüren bir yapıda MHP. Dolayısıyla aziz milletimizin bir şans vermiş olması durumunda emin olun neyi, nasıl, kiminle yapacağımıza varıncaya kadar detaylı hazırlıklar içerisindeyiz.”

Büyükataman, 2014'de yapılacak mahalli idareler seçim sonuçlarının Ak Parti'ye bir “ihtar” olmasını gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

“Mahalli idareler seçimi, camiamıza umut olabilecek bir fırsat aynı zamanda. O yönüyle bakıldığında 2014 Mart ayında yapılacak seçimde alınacak netice inşallah, hem umudumuz ve temennimiz odur ki AKP'ye bir ihtar mahiyetinde değerlendirilebilecek bir sonuç olacak hem de milletimizin AKP'ye mahkum ve muhtaç olmadığını, bunun alternatifini olduğu, bu anlamda da MHP'yi düşünebileceğine delalet edebilecek bir sonuç olacak.

Kızılcahamam'da yapacağımız toplantılarda Merkez Yönetim Kurulu ve milletvekillerimizle bu sürece ilişkin yaptığımız hazırlıkları paylaşacağız. Bu sürece katkılarını, bu süreçte daha aktif rol üstlenmelerini temin edeceğiz.
Mahalli idareler seçimlerine yönelik Sayın Bahçeli'nin talimatıyla Başkanlık Divanı üyesi arkadaşlardan oluşan bir komisyonumuz var. Bu komisyonun yürüttüğü ön hazırlıklar ve çalışmalar söz konusu. Bu yapılmakta olan çalışmalarla alakalı da bugüne kadar hazır olan kısımlarla ilgili çalışmaları anlatacağız, onların teklif ve katkılarını alacağız” dedi.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26