banner94

MATEMATİK FUARINA İLÇEMİZDEN BÜYÜK DESTEK

Ülkemiz eğitiminin üç ayağı olan öğretmen ve öğrenci, akademisyen( hem matematik bölümü ve hem de matematik eğitimi bölümündeki

MATEMATİK FUARINA İLÇEMİZDEN BÜYÜK DESTEK

Ülkemiz eğitiminin üç ayağı olan öğretmen ve öğrenci, akademisyen( hem matematik bölümü ve hem de matematik eğitimi bölümündeki

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Mayıs 2014 Perşembe 10:28
1428 Okunma
MATEMATİK FUARINA İLÇEMİZDEN BÜYÜK DESTEK
Ülkemiz eğitiminin üç ayağı olan öğretmen ve öğrenci, akademisyen( hem matematik bölümü ve hem de matematik eğitimi bölümündeki matematikçiler) ve diğer kamu kurumlarında çalışan matematikçilerin oluşturduğu  Matematikçiler derneği ülkemizin güzide üniversitelerinden TOBB ETÜ’nün  ev sahipliğinde ülkelerin kalkınmasında önemli etkenlerden olan   Matematik Fuarını düzenlemiştir.

Fuarımıza yapılan 150 civarı matematik projesinin 65 tanesi seçilmiş. 70 ini öğretmen adayları ve öğretmenlerin hazırladıkları materyaller olmak üzere 100 civarı somut öğretim materyali kabul edilmiştir. Ayrıca matematik fuarımızda Türkiye’de ilk defa yapılacak olan dijital öğretim materyali yarışması nedeniyle toplam 60 dijital öğretim materyalinin sunumu yapılacaktır. Toplam 200 den fazla materyal ve projenin sergilendiği fuarımız matematik ve eğitimine yönelik en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır.

TRT tarafından canlı yayınlanan Matematik Fuarının açılış konuşmalarını TOBB Rektörü Prof.Dr. Necip CAMUŞÇU,MAT-DER Başkanı Prof.Dr. Ömer AKIN ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK yapmıştır.Belediye Başkanımız Muhittin GÜNEY Belediyemiz standını TOBB-ETÜ Kampüsünde açılması yönünüyle katkılarını sunmuştur.İlçemizi temsilen Matematik Fuarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem DEMİRTAŞ,Şube Müdürü İsmail KÜÇÜK ve Fuar düzenleme ve yönetim kurulu üyesi Çağatay İlkokulu öğretmeni Serhan GÜVEN katılmıştır.

Katılımın yoğun olarak gerçekleştiği 1.Matematik Fuarına başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK,TOBB Başkan Vekili,TOBB Başk.Yrd.TOBB-ETÜ Mütevelli Heyeti Başkanı,TOBB-ETÜ Rektörü,Türk Dünyası Mat.Bir.Onursal Başkanı,Ankara’da ki Üniversitelerin Fen Fakültesi ve Fen-Ed. Fak Dekanları,Bölüm Başkanları ve Ana Bilim Dalı Başkanları,İl Milli Eğitim Md.Yrd.İlçe Milli Eğitim Md. ve çeşitli okullardan öğretmen ve öğrenciler katıldılar.




































































Son Güncelleme: 01.05.2014 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ünal 2014-05-02 17:58:52

lütven o sıtantlara çarpım tablosunu bilen birilerini götürseydiniz

banner89

banner83

banner26