banner94

KIZILCAHAMAMLILAR DERNEĞİNDEN TERÖRE TEPKİ

Ankara'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri son zamanlarda artan terör olaylarına ateş püskürüyor...

KIZILCAHAMAMLILAR DERNEĞİNDEN TERÖRE TEPKİ

Ankara'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri son zamanlarda artan terör olaylarına ateş püskürüyor...

08 Ağustos 2012 Çarşamba 13:13
4206 Okunma
KIZILCAHAMAMLILAR DERNEĞİNDEN TERÖRE TEPKİ


Ankara'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri son zamanlarda artan terör olaylarına ateş püskürüyor...

Ankara sivil toplum kuruluşları başkanları ve Ankara’nın en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kızılcahamlılar Derneği Genel Başkanımız Beyhan Sarı en son gelen şehit haberleri karşısında tepkilerini dile getirdi.

 Sivil toplum kuruluşları tarafından tanınan Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Genel Başkan vekili, Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı ve Kazan Belediyesi Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı, "her gün aldığımız şehit haberleri karşısında dayanacak gücümüzün kalmadığını yapılan haber ve yorumlardan görmekteyiz." dedi.

8 askerimizi şehit eden ve bir çok mehmetciğimizinde yaralanmasına sebep olan hain pusuyu basınımızdan üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım diyen Beyhan Sarı saldırı hakkındaki açıklamasına şöyle devam etti;
 
Son zamanlarda artarak devam eden terörist faaliyetler karşısında artık sabrımızın sonuna geldik. Şehitlerimizin hesabı en kısa zamanda sorulmalıdır. Dış ve iç mihrab odaklı, Mehmetciğimize kurşun sıkanlar bilsinler ki bu vatan toprağından bir çakıl taşını bile alamayacaklar.
 
Bu güzelim vatanımızın huzurunu bozmaya çalışanlar buna hiçbir zaman muvaffak olamayacaklar. Bu vatan; bayrağı ile toprağı ile milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu millet yedi düvele karşı durmuş vatanını korumasını bilmiştir, şimdide bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içen ve bu vatana ihanet eden hainlere fırsat vermeyecektir.
 
Bu duygularla aziz şehitlerimize, şahsım yönetim kurulum tüm Ankaralılar ve Kızılcahamlı hemşehrilerim adına Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diler, Şehit ailelerimizin ve Türk Milletimize başsağlığı dilerim.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Yalçınkaya 2012-08-08 13:40:40

Dernek başakanımız Sn Beyhan Sarı.ilçemiz halkına tercuman olmuş.Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.sagol başkanım.

Avatar
M.Dogan 2012-08-08 19:42:19

Beyhan başkanın dedigi gibi artık hesabı sorulmalı

Avatar
Hasan Bülbül 2012-08-08 22:00:28

Genel Başkanımıza katılıyor,Şehitlerimize ve Yakınları ile Milletimize başsaglıgı diliyorum

Avatar
KIZILCAHAMAMLI 2012-08-08 23:22:13

Bizleri temsil eden,Fedarasyonnumuz ve Dernegimiz olarak yıllardır basından internetden Kızılcahamamlılar Dernegi Beyhan Sarı olarak takip ederim, Dernegimize ve Başkanımıza düşüncelerimize tercuman oldugu için ilçem adına teşekkür ederim. Secimde Ankaralı vekil,Ankaralı Belediye başkanı,acı , tatlı ,manevi günlerimizde hep düşüncelerimize tercuman olmuştur, Ankarada en aktif Dernek ve Başkan olmuştur bu vesile ile bir kez daha Başkanımıza teşekkür ediyor,Şehitlerimize Allahdan rahmet ,yaralı askerlerimize şifalar diliyor,,Başımız sagolsun İşallah bu çapulculara dersleri verilir.şüphemiz yok Şehitlerimizin kanı yerde kalmaz.

Avatar
M.Mehmet Dogan 2012-08-08 23:51:41

Şu mübarek ramazan ayında ne diyelim başımız sagolsun, ilçemizle ilgili,haberleri Dernegimizin (Kızılcahamamlılar Dernegi facebok) sayfasından takip ediyoruz ,açaba şehitlerden hemşerimiz varmı yayınlarsak iyi olur.Şehit ailelerine şu mübarek günde tüm Kızılcahamamlılar adına sabır diliyor açılarını paylaşıyoruz nediyelim ateş düşdügü yeri yakıyor.Allah sabır versin yaralı mehmetciklerimizede sifalar dileriz.

Avatar
RIFAT 2012-08-11 00:09:36

İşallah gereken dersi Devletimiz verir artık Beyhan başkanım müzakere degil,artık MÜCADELE dönemi başlasın sizler ilçemizin sayılı büyükleridensiniz,devletdeki sevilen temsilcimizsiniz üs düzey temsilcilerimizle sürekli berabersiniz,mücadele dönemi başlasın artık,Şehitlerimize Allahdan rahmet diliyorum.

banner89

banner83

banner26