banner94

KARDAN YAPILAN EN GÜZEL ESERLER

İlçemizde Karyağışının yogun olması nedeniyle sokaklarda karşınıza değişik kardan figürler çıkabilir.

KARDAN YAPILAN EN GÜZEL ESERLER

İlçemizde Karyağışının yogun olması nedeniyle sokaklarda karşınıza değişik kardan figürler çıkabilir.

04 Şubat 2012 Cumartesi 02:57
2980 Okunma
KARDAN YAPILAN EN GÜZEL ESERLER
Kızılcahamam - İlçemizde Karyağışının yogun olması nedeniyle sokaklarda karşınıza değişik kardan figürler çıkabilir.

Pazartesi günü başlayan kar yağışı Kızılcahamam'ın heryerini karlarla kaplarken sizlere İlçemizden engüzel manzaraları yakalamaya calıştık ve sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Kar yağışı, büyük küçük herkezin özlemle beklediği bir heyecan oldu, bu durumu iyi değerlendirenler çocuklar hem eyleniyor hemde üçümeye maruz kalarak hasta olabiliyor, büyükler ise kendi eserlerini yapmak için kar yağışını fırsat bilerek hayal güçlerini ortaya döküyor İşte en ilgiç ve çok güzel bir esere rastladık ve sizlerle paylaşmak istedik.

Kızılcahamam Valilik personeli hep birlikte bir kardan dinazor heykeli yaparak sergilediler biz öncelikle proje mimarı Bünyamin Keçeci ve Arkadaşlarını tebrik ediyoruz ve diğer kardan adam ve kadın yapan arkadaşlarıda kutluyoruz.






















Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26