banner94

ESYAV GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Esyav’ın geleneksel İftar yemeği Demetevler’de ki Sami Efendi Külliyesinde verildi.

ESYAV GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Esyav’ın geleneksel İftar yemeği Demetevler’de ki Sami Efendi Külliyesinde verildi.

28 Temmuz 2012 Cumartesi 16:04
2512 Okunma

Esyav’ın geleneksel İftar yemeği Demetevler’de ki Sami Efendi Külliyesinde  verildi. Çok sayıda davetlinin yanı sıra Sayıştay Başkanı Ali Alkan, Bölge Milletvekili Emrullah İşler, Ostim Başkanı Orhan Aydın, Eski Milletvekillerinden Eyüp Sanay, Ankara İlgenel Meclis Genel Sekreteri Adem Ceylan, Kızılcahamam ve Çamlıdere Kaymakamları, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, İlgenel meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Kızılcahamam Derneği başkanı ve Kazan Belediye BaşkanYardımcısı Beyhan Sarı, Kızılcahamamlı ve Çamlıdereli iş adamları, Dernek Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Köy Muhtarları, Köy Dernek Başkanları katıldı.

 

   İftar programının sunumunu yapan Seyit Ali Çevik ve ekibi ile birlikte birbirinden güzel ilahiler okuyarak iftar saatinin yaklaştığı sıralarda Kur-an tilaveti ile oruçlar açıldı. Yemeklerin yenilmesiyle birlikte protokol konuşmalarından önce Esyav’ın tanıtım slaytı izletildi ve ardından Kurucu Başkan Salih Bezcinin yoğun işlerinden dolayı katılamadığı istar yemeğinde video görüntüsü iel mesajı izletildi. Ardından ESYAV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Altınordu konuşmasından Esyav’a destek isteyerek konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkür etti.

 

    İlim ve irfan yolunda temelleri atılmış bu oluşum Kızılcahamamlı ve Çamlıdereli işadamları ve hayır sahiplerinin bir arada olması sebebiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yardımı yapan Esyav’ın Geleneksel bir iftar yemeği daha sona erdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26