banner94

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM;

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri, Ülkemize, Ankara'mıza ve Kızılcahamamımıza hayırlı olsun.

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM;

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri, Ülkemize, Ankara'mıza ve Kızılcahamamımıza hayırlı olsun.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Ocak 2019 Salı 15:52
2729 Okunma
DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM;

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM;
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri, Ülkemize, Ankara'mıza ve Kızılcahamamımıza hayırlı olsun.
Öncelikle Belediye Başkanı olarak hakkımızda hayırlı olan ne ise, o olsun diyorum.
Önemli olan, partimiz içindeki kardeşlik, birlik ve beraberlik ilkesinin bu süreçte yara almaması ve teşkilatımızın hiç bir zayiat vermeden, bir ve bütün olarak 31 Mart seçimine girebilmesi ve seçimden başarıyla çıkabilmesidir.
Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan, ülkemizin siyasî, sosyal ve ekonomik en muhteşem dönüşümünü sağlayan, tarihin en demokratik sivil devrimini gerçekleştiren, AK Parti'de ve AK davada milletimiz için yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Şahsım adına, Belediye Başkanlık görevim süresince kendimi huzurlu, mutlu ve müsterih hissediyorum.
neden huzurluyum ve niçin mutluyum?!
Çünkü geçtiğimiz beş yıllık yerel yönetim döneminde, daha önce kimseye kısmet olmamış dev projeleri ve yatırımları gerçekleştirdik. Halkımızın bize verdiği makamın ve görevin mukaddes bir emanet olduğunun daima şuurunda olduk.
Adamına iş değil; işe adam bulmak prensibiyle personel ataması yaptık. Bu sayede kalıcı yatırım ve hizmetleri gerçekleştirdik.
Makam yetkimizi kullanırken, kişilere yakın veya uzak olmak, şahıslara sevgi veya öfke duymak,  kararlarımıza yön vermedi;  zulüm etmedik, adîl ve şeffaf bir yönetim sergiledik.
Bireyin değil, kamunun menfaatini gözettik. Şahsın değil; Hakk’ın hatırını âli tuttuk.
Hizmette Mezhep, kabile, parti, eşraf, zengin-fakir, oy veren-vermeyen, yerli-yabancı ayrımı asla yapmadık. Her insanı ve hatta her canlıyı azîz bildik.

Kızılcahamam’da kalıcı olarak halkımıza bırakacağımız yatırımlar arasında Kızılcahamam Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Kızılcahamam Yeni Devlet Hastanesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehidi İbrahim Ateş Seyir Tepesi ve Sosyal Tesisi, Abacı Peribacaları Rekreasyon Alanı, Jeopark Müzesi, Kızılcahamam Tüneli, Ücretsiz Hal Otoparkı Kapalı Pazar Yeri, TOKİ Sosyal Tesisi, Özen Sitesi Otoparkı, Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi, Gül Bahçesi Parkı, Kızılcahamam Yöresel Ürün Pazarı, Güreş Milli Takımlar Kamp ve Spor Merkezi, Çöp Aktarma İstasyonu, Atıksu Arıtma Tesisi, Evrensel Hafızlar Derneği Nevin Gökçek Kur'an Kursu, Urumçi Tababet Tamamlayıcı Tıp, Sağlık ve Turizm Merkezi Projesi, Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kızılcahamam Semt Polikliniği, Kızılcahamam Belediyesi 100. Yıl Eğitimci Nuray Yeşil Müzesi, Ankara Üniversitesi Kızılcahamam Meslek Yüksekokulu, Şeyh Yunus Bin Ahmet Kuzvirani Türbesi, Bizim Anadolu Vakfı Gürcan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi projelerimiz yer almaktadır. 
Kurmuş olduğumuz AK MASA birimiyle “Gönül Kapımız Herkese Açık” sloganı ile halkımızın evlerine ve gönüllerine de girmeyi başardık. Bu kapsamda, İlçemizde Yeni Doğan Bebek Ziyaretleri, Ankara’da hastane ihtiyaçları olan halkımızın iş takipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerinin temizliği, cami temizliği, hasta ve çocuk bezi yardımı, hasta ve ev ziyaretleri, sıcak çorba dağıtımı, 317 kişiye günlük sıcak yemek ve aşevi faaliyetleri, cenaze hizmetleri, okul servisi hizmetleri, ücretsiz geziler, iftar çadırı, taziye çadırı, öğrencilerimize kırtasiye desteği, ücretsiz sünnet organizasyonu gibi birçok çalışmayı hayata geçirerek, “Sosyal Belediyecilik Anlamında Örnek” bir ilçe haline geldik.
Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spor Kulübümüzü Dört branşta aktif hale getirerek (Taekwondo, Güreş, Voleybol, Futbol) 1000'e yakın genç sporcu kardeşlerimize hizmet etmenin gururunu tekrar tekrar yaşadık. 
Halk Ekmek, EGO, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Çocuk Kulübü, Asfaltlama ve Kaldırım çalışmalarımız, Parklarımız, çevre düzenlemelerimiz, mahallelerimize yaptığımız destekler ve çalışmalarını başlattığımız projelerimiz gök kubbede hoş bir seda olarak kalacaktır.
Uzun yıllar, belki de 100 yıl boyunca bu hizmetlerden yararlanan gelecek nesiller,  bu eserlere emek veren tüm belediye çalışanlarını, idarî ve siyasî yol arkadaşlarımı ve bizleri hayırla yâd edecek; arkamızdan rahmet ve dualar okuyacaklardır.
Ömrümüzün kalan kısmında yapılan işlerin, huzuru, onuru, gururu, övüncü ve kıvancı bize yeter.
Sayın Cumhurbaşkanımız genel başkanımız Ve Parti yöneticilerimiz yeni görevi kardeşim Süleyman Acar’a tevdi etmişlerdir.Birlik beraberlik içerisinde yeni adayımızın Ve teşkilatımızın yanında kenetlenerek en yüksek oy oranıyla ilçemizde Ak Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz.Ben Başkan olsam da olmasam da, her hâlükârda, benim ilçeme ve halkıma karşı hissettiğim vefa borcumun gereği ve de bir Kızılcahamam Sevdalısı olarak, AK Parti kapsamındaki siyasî çalışmalar ve toplumsal hayattaki görevler ve etkinlikler benim için vazgeçilmezdir.
Bu sevda hiç bitmeyecek; daha yüksek bir ivmeyle, kesintisiz olarak, ölünceye kadar devam edecektir.
Daha güzel bir Kızılcahamam adına, Tüm Kızılcahamam halkımızı, Belediye ve Teşkilat mensuplarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Muhittin GÜNEY
Kızılcahamam Belediye Başkanı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Kara 2019-01-09 19:58:55

Yaptığınız hizmetler takdire şayan. Teşekkürler

banner89

banner83

banner26