banner94

AVUKAT ATAALP BAF YÖNETİMİNDE

Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Avukat Özgür Adalet Ataalp Hukuk Müşavirliği görevine getirildi.

AVUKAT ATAALP BAF YÖNETİMİNDE

Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Avukat Özgür Adalet Ataalp Hukuk Müşavirliği görevine getirildi.

10 Ağustos 2012 Cuma 10:45
2798 Okunma
AVUKAT ATAALP BAF YÖNETİMİNDE


Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Avukat Özgür Adalet Ataalp Hukuk Müşavirliği görevine getirildi.

 

Başkent Ankara Dernekler Federasyonu (BAF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Müşavirliği görevine getirilen Ankara, Kızılcahamamlı Avukat Özgür Adalet Ataalp ile federasyon genel merkezinde bir araya gelen BAF Genel Başkanı İdris Yavuz Cengiz, yeni oluşturulan yönetimde Ankara ve Ankaralıların geleceğine yönelik çalışmalar yapacak bir topluluk oluşturduklarını söyledi.

 

Ankaralı iş adamları, siyasetçiler, bürokratlar, hukukçular, muhtarlar ve bürokratlardan oluşturdukları yeni yönetim kadrosuyla Ankara’ya daha faydalı hizmetlerde bulunacağız diyen Cengiz konuşmasına şöyle devam etti;

 

“Federasyonumuz her gün daha ileri noktaya gitmektedir. Avukat Özgür Adalet Ataalp'in bu noktada federasyonumuza yapacağı katkılar büyük olacaktır. Aynı zamanda Başkent Ankara Dernekler Federasyonu (BAF) Yönetim Kurulu Üyesi olan Sayın Ataalp’in Hukuk Müşavirliği görevinde başarılı çalışmalarla Ankaramıza ve Ankaralı hemşerilerimize hizmet edeceğine inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

BAF Genel Başkanı Cengiz’in konuşmasının ardından söz alan Avukat Özgür Adalet Ataalp, bu görevin kendisine verilmesinden dolayı başta Başkan Cengiz olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

 

Bu önemli görevi tevdi edenlerin güvenini boşa çıkartmayacağını vurgulayan Ataalp, tüm şehit ailelerine baş sağlığı ve yaralı askerlerimize acil şifalar diledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Yalçınkaya 2012-08-10 11:00:56

Fedarasyonumuzun Kurucusu Dernegimizin Genel Başkanı Beyhan Sarı dernek ve fedarasyona sülalesinde yetişmiş insanları alarak,ekibi saglamlaştırıyor ne diyelim hayırlı olsun.

Avatar
Ahmet Ercan 2012-08-10 11:15:31

Hemşeri ilçemiz için mücadele eden Beyhan başkan gibi degerli insanlar zor yetişir,Fedarasyonun açılışına köy heyetimiz olarak katılmıştık,beyhan bey gibi kendini yetiştirmiş hemşerilerimize sahip cıkalım.

Avatar
Salih kaya 2012-08-10 11:18:25

ben bir yıldır dernek ve fedarasyon haberlerini basından izliyorum,Kızılcahamamlılar Dernegini ve yönetimini kutlarım Ankarada Fedarasyon kurup ilcemizi temsil ediyorlar.

Avatar
Tamer 2012-08-10 11:24:32

Beyhan başkanım yönetim hep bizim hemşerilerilerimizden oluşmuş fedarasyonda biraz diger ilçelerdende alsan iyi olur bizi zaten sen temsil ediyorsun.

Avatar
Yasin 2012-08-10 11:38:47

Her horoz çöplügünde öter ama,Hayırlı olsun Beyhan başkanın fedarasyonun kuruşudan itibaren verdigi mücadeleyi biliyor basıdada takdirle izliyoruz,hep hemşeri derneklerimizle kurdu ama yönetim hep bizim buranın insanları,biraz başka ilçelerdende yetişmiş insan alsanız daha etkili olur.fedarasyn daha etgin olur zaten derneklerimiz bizleri güzel temsil ediyor allah var yani.

Avatar
Pehlivan 2012-08-10 11:44:36

Dernegi mizi beyhan sarı başkanı biliyoruzda bunlar kim???????

Avatar
Rıfat 2012-08-10 16:14:44

Dernek başkanımız Beyhan Sarı dergideki makalesindede yazmış Biz kurduk siz sahip cıkın,sahip cıkalım.

Avatar
Ahili Şüleyman 2012-08-10 16:23:56

Beyhan başkana helal Ankaraya cevresi ile hakim Avukat avukatlıgını sizde bölge için hizmet siyasetini yapın böyle helal

banner89

banner83

banner26