banner94

ANKARADA BİRLİK DERNEĞİNDEN MURAT KÖSE'YE DESTEK

"Ankaralılardan Murat Köse'ye Destek"

ANKARADA BİRLİK DERNEĞİNDEN MURAT KÖSE'YE DESTEK

"Ankaralılardan Murat Köse'ye Destek"

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Ocak 2019 Cuma 17:32
937 Okunma
ANKARADA BİRLİK DERNEĞİNDEN MURAT KÖSE'YE DESTEK

"Ankaralılardan Murat Köse'ye Destek"

Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse" ye Ankaralı hemşehrilerinden destek geldi..

Ankara'da Birlik Derneği geçtiğimiz gün kalabalık bir grupla Ak Parti  Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse'ye Hayırlı olsun ziyaretinde Bulundu. 

Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Kızılcahamamlı hemşerimiz Bayram Mutlu yapmış olduğu açıklamada, bizler ülkesini, milletini,  bayrağını ve devletini seven insanlar topluluğuyuz. Bu sebeple 31 mart seçimlerinde  Cumhur İttifakının yaninda saf tuttuk... Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse bey de bizim Ankaralı hemşehrimiz, hem cumhur ittifakınin adayi olması  hemde hemşehrimiz olmasi sebebiyle kendisini sonuna kadar destekliyoruz, destekleyeceğizde dedi.

Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse 'de hemşehrilerinin böyle kalabalık bir şekilde  kalabalik bir grupla kendisini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, bu soğuk kış günlerinde hemsehrilerimizin bu Sıcak  ve samimi ziyaretiyle yüreğimiz ısındı dedi. Ve ziyaretlerinden dolayı Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Murat Köse 'nin secim bürosunda gerçeklesen ziyâret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 25.01.2019 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26