banner94

12. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 12. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı

12. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 12. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Mart 2021 Cuma 00:11
478 Okunma
12. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

ahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 12.yılında sevenleri tarafından Ankara'da Taceddin Dergahı'ndaki kabri başında dualarla anıldı.


Merhum, Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu da sevenleri ile birlikte babasının kabri başında dua etti.

Her yıl sevenleri tarafından yalnız bırakılmadıklarını söyleyen Furkan Yazıcıoğlu, “Biz ilk günden beri adalet ve adil yargılanma istiyoruz. Biz inanıyoruz ki bu suikast bugün itibari ile bir milat olacaktır. Türk milletinin 12 yıldır aradığı adalet bundan sonra tecelli edecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26